Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

kiek pamenu man iskart kilo itarimas,kad laukiuos,krutu padidejimas ir jautrumas,daznas noras slapintis,ir pacios jautrumas,noras neisio neisto verkti... lotuliukas.gif
Atsakyti
na va ir sulaukiau si ryta savo mmm ir labai apsidziaugiau, nes issigandusi buvau, kad nebutu kas rimta atsitike. O jau buvau nusipirkus dar viena n-taji NT, bet teks ji pasilaikyti iki kito men mirksiukas.gif
Atsakyti
O man jau 10 d veluoja mm.... Siryt dariausi NT, bet ir vel tik I bruksniukas... Niu ka, tikriausiai, reikes rytoj brautis pas gine, ziuresim, ka ji pasakys....
Atsakyti
na ka, siandien dariausi testa, pasirode vaiduokliukas smile.gif bandysiu poryt dar karteli pasidaryt NT, bet beveik esu jau tikra, kad esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(HIDRRA @ 2009 05 24, 19:35)
O man jau 10 d veluoja mm.... Siryt dariausi NT, bet ir vel tik I bruksniukas... Niu ka, tikriausiai, reikes rytoj brautis pas gine, ziuresim, ka ji pasakys....

man velavo 14 d, tai irgi jau norejau pirmadieni eiti. Taip ir nesupratau priezasties g.gif , nes taip niekada nera buve

QUOTE(andziukas @ 2009 05 24, 20:28)
na ka, siandien dariausi testa, pasirode vaiduokliukas smile.gif bandysiu poryt dar karteli pasidaryt NT, bet beveik  esu jau tikra, kad esu  nestuke.gif

tai jau kaip ir reikia sveikinti tave 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nebesibrausiu pas gine, nes pasirode mmm....... O taip tikejausi, kd testas meluoja... Niu ka, teks laukti kitu kartu kai nebus mmm ir testas rodys II. Gal kadanors taip ir bus...
Atsakyti
[/quote]

na, nesveikink gal dar geriau biggrin.gif ryt kartosiu testa, jei jau bus ryski juostele tai tada is kart jums pasigirsiu biggrin.gif bet kokiu atveju, nuosirdus jums aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=andziukas,2009 05 25, 10:02]
[/quote]
na, nesveikink gal dar geriau biggrin.gif ryt kartosiu testa, jei jau bus ryski juostele tai tada is kart jums pasigirsiu biggrin.gif bet kokiu atveju, nuosirdus jums aciu smile.gif
[/quote]
gal ir man tau kompanija ryt ryte palaikyti, visgi pas abi vaiduokliukai biggrin.gif
Atsakyti
oi schokolade, bandykim kartu smile.gif gal abi dziugausime nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 25, 12:08)
oi schokolade, bandykim kartu smile.gif gal abi dziugausime  nestuke.gif  thumbup.gif

as tai labai bijau pamatyti II verysad.gif galvoja chaosas kazkoks darosi del to nestumo doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti