krutis skauda, siandien pradejo pykinti ir dar galva sukasi.
Ojej... apie menesi
Na va buvau pas gydytojus vakar, ir viską jau matė, aš tikrai esu
. ir viskas pas mane gerai, sakė eiti į polikliniką tik kai bus kokai 10 svaičių
ankščiau sakė nereikia,o tie patepliojimai nuo žaizdelės kaklelyje.
QUOTE(silvijak @ 2009 03 31, 10:23)
Na va buvau pas gydytojus vakar, ir viską jau matė, aš tikrai esu
. ir viskas pas mane gerai, sakė eiti į polikliniką tik kai bus kokai 10 svaičių
ankščiau sakė nereikia,o tie patepliojimai nuo žaizdelės kaklelyje.
Dideliausi sveikinimai
akilezna, kaip tu jauties? ar yra kokie nestukes pozymiai? Man kai praejo ta savaite kai mmm turi ateit kol kas jokiu pojuciu neliko
Nezinau ar tai gerai, ar nelabai
Siek tiek speniukai jautrus ir viskas
QUOTE(audani @ 2009 03 31, 11:06)
akilezna, kaip tu jauties? ar yra kokie nestukes pozymiai? Man kai praejo ta savaite kai mmm turi ateit kol kas jokiu pojuciu neliko
Nezinau ar tai gerai, ar nelabai
Siek tiek speniukai jautrus ir viskas 
rytoj jau vaziuoju HCG daryt
QUOTE(akilezna @ 2009 03 31, 10:19)
rytoj jau vaziuoju HCG daryt
kazkokiu tokiu pojuciu nepasakyciau, kad turiu kaip ir pas tave, man speneliai buvo jautrus iki tariamu mmm, o dabar tik krutine lengvai stangresne, kartais lengvas novargis trumpam uzeina ir galva pradejo skaudet, o vakare taip miego noriu nors visa laika beveik dirbdavau naktimis ir as peleda, visa laika eidavau velai miegot, o dabar negaliu, o atsikelt tai is vis ryte sunku o dabar pati be zadintuvo ir 6 ir 8 atsikeliu
kartais sonai paskauda, pamaudzia apacioj, bet ne daznai na ir labai retai lengvas pykinimas uzeina, bet nebutinai is ryto, o taip labai gerai jaucios, siandien vel padariau NT teigiamas dvi juosteles, nes pries tai kai dariau labai blankios buvo, taip laukiu rytojaus, rytoj galvoju jeigu viskas gerai pasakysiu vyrui, nes balandzio 1d. nepatikes is pradziu nes galvos, kad noriu apgaut
O kaip tu pranesiai vyrui?
Labai smagu!
QUOTE(audani @ 2009 03 31, 11:29)
Labai smagu!
Vadinasi viskas yr gerai
As siandien pas gydytoja einu,gal kazka jau pamatys
Vyrui pranesiau iskart,kai darbe pasidariau NT ir jis parode antra neryskia juostele, tikejau tuo 100%,nezinau kodel
Vyras labai patenkintas,bet iki pat dar netiki, sako, kai pilvas prades matytis gal ir pajusiu,kad tetuku greit tapsiu 
As pati dar iki siol negaliu patiket, o ka jau apie vyrus sakyt
Sveikos, mergaitės
Perskaičiau temelę, sveikinu visas su patvirtintu
Žodžiu, kiek supratau, pirmieji nėštumo požymiai pasireiškia apie tą laiką, kai turi pasirodyti mm?
jeetus, net susigraudinau
sveikinu labai labai, tikrai, stebuklų būna
neišsigąsk, tokio laiko ir neturi matytis, aš su pirmuoju nuėjau 6 savaičių, ir tai sugebėjo leptelt "gal nesivystantis, ateikit po 2 savaičių" , kaip pergyvenau tas 2 savaites, o paskui viskas buvo gerai
Žodžiu, kiek supratau, pirmieji nėštumo požymiai pasireiškia apie tą laiką, kai turi pasirodyti mm?
QUOTE(Dolli_ @ 2009 03 23, 15:56)
dekui
jau ir 2tra teta nubegus pasidariau, puodelyje, ir tas tapati rodo 2 juosteles, pasiskambinau savo ginei kaip tik ji dirbo, tai nulekiau, jau is po jos, israse vitaminu, ir sedzu toookia laiminga, kad net zodziu neturiu, vizdelto stebuklu buna, po tiek metu verkimo kad uz ka mus tai nubaude kad negalim susilaukti to stebuklelio, atejo svente, stebuklu buna
visom to pacio linkiu, aptureti ta stebukla 
jeetus, net susigraudinau
QUOTE(silvijak @ 2009 03 24, 18:34)
na va jau grizau iš daktarų. žiūrėjo žiūrėjo ir nieko ten pa smane nematė, pradėjo pasakot gal nesivystantis,
neišsigąsk, tokio laiko ir neturi matytis, aš su pirmuoju nuėjau 6 savaičių, ir tai sugebėjo leptelt "gal nesivystantis, ateikit po 2 savaičių" , kaip pergyvenau tas 2 savaites, o paskui viskas buvo gerai
QUOTE(monikiux @ 2009 03 31, 20:35)
Nebūtinai. Man pasireiškė tuoj po ovuliacijos- sujautrėjo krūtinė, nors paprastai taip atsitikdavo savaitę iki mmm. Truputį pasipūtė pilvukas (su tuometine dieta taip neturėjo būti), šiaip bendra savijauta buvo kiek "kitokia". A. ir krūtinė kiek papilnėjo. Tuo metu kai turėjo būti mmm, kaip tik pojūčiai aprimo
akilezna ačiukas
viskas pas mane jau gerai
Daktarė dėl pykinimo sakė, kad mažai dar laiko ir dar gali nepykinti, o šiaip aš tikiuosi , kad gal visai nepykins
viskas pas mane jau gerai
Daktarė dėl pykinimo sakė, kad mažai dar laiko ir dar gali nepykinti, o šiaip aš tikiuosi , kad gal visai nepykins
QUOTE(Tefnut @ 2009 03 31, 22:07)
Nebūtinai. Man pasireiškė tuoj po ovuliacijos- sujautrėjo krūtinė, nors paprastai taip atsitikdavo savaitę iki mmm. Truputį pasipūtė pilvukas (su tuometine dieta taip neturėjo būti), šiaip bendra savijauta buvo kiek "kitokia". A. ir krūtinė kiek papilnėjo. Tuo metu kai turėjo būti mmm, kaip tik pojūčiai aprimo 
ačiukas
Labutis esamos ir busimos
noriu ir as pasidalinti su jumis savo pojuciais po ovuliacijos, kurie tik patvirtino mano spejimus
5-6 DPO nuolat besikartojantis pilvo maudimas, dilgciojimas pilvo apacioje, sonuose... tarsi vel besikartotu ovuliacija...
8-9 DPO pradejo varineti i wc kas 15-20min... jauciau pusles spaudima, sunkuma, tarsi kas pilvely temptu zemyn...
9-10 DPO pajauciau lengva sleikstuliuka, pasidariau jautresne kvapams... kaip man viskas smirdejo
paprasta kuno temperatura pakilo 37-37,1, BT- 37...
10 DPO teigiamas testukas
nors ir antroji juostele blanki (NT buvo easy cup puodelis, laikomas jautresniu testuku)
13-14 DPO (tariamu mm dienos) pilvelio stipresnis maudimas, dilgciojimas ir pilvo srityje, ir nugaroje ir net gaktikaulyje... siomis dienomis sujautrejo krutine, tiksliau labiausiai speneliai... labai labai skaudziai
14 DPO dar testuko antroji juostele blanki, bet jau ryskesne nei pirmaji karta
kankina lengvas sleikstuliukas...
po mazdaug 17DPO pojuciai siek tiek aprimo, ne taip varineja i wc, krutine ne tokia jautri, pilvelio taip stipriai nemaudzia, ne taip stipriai pykina...
19 DPO testukas ryskus II
pagal skaiciavimus man dabar 5 sav. 4dienos... puciasi pilvelis, vel skauda krutine, noriu raugintu agurku ir keptos duonos
po pietu daznai jauciu nuovargi... greitu laiku keliausiu pas gydytoja
noriu ir as pasidalinti su jumis savo pojuciais po ovuliacijos, kurie tik patvirtino mano spejimus
5-6 DPO nuolat besikartojantis pilvo maudimas, dilgciojimas pilvo apacioje, sonuose... tarsi vel besikartotu ovuliacija...
8-9 DPO pradejo varineti i wc kas 15-20min... jauciau pusles spaudima, sunkuma, tarsi kas pilvely temptu zemyn...
9-10 DPO pajauciau lengva sleikstuliuka, pasidariau jautresne kvapams... kaip man viskas smirdejo
10 DPO teigiamas testukas
13-14 DPO (tariamu mm dienos) pilvelio stipresnis maudimas, dilgciojimas ir pilvo srityje, ir nugaroje ir net gaktikaulyje... siomis dienomis sujautrejo krutine, tiksliau labiausiai speneliai... labai labai skaudziai
po mazdaug 17DPO pojuciai siek tiek aprimo, ne taip varineja i wc, krutine ne tokia jautri, pilvelio taip stipriai nemaudzia, ne taip stipriai pykina...
19 DPO testukas ryskus II
pagal skaiciavimus man dabar 5 sav. 4dienos... puciasi pilvelis, vel skauda krutine, noriu raugintu agurku ir keptos duonos