Įkraunama...
Įkraunama...

Sorų kruopos

Sorų košę mums su broliu mama vaikystėj virdavo.Jai ji buvo labai skani,o mes su broliu sėdėdavom prie pilnų lėkščių ir tol ašarodovam,kol mamai trūkdavo kantrybė ir leisdavo nevalgyt mad.gif Savo vaikam net nebandžiau
Atsakyti
reiks pabandyt; vyresniajai verdu, nes dažnai antibiotikus geria verysad.gif , o soros išvalo organizmą po antibiotikų
Atsakyti
Is ties, labai skani pieniska soru-ryziu kose. ir kaip gerai viena mama pastebejo - soras butina kruosciai nuplauti - nuo ju, ne taip kaip nuo kitu kruopu bega ypatingai pilkas vanduo. nuplovus ir kose sviesesne ir ryskesne buna smile.gif
Atsakyti
As irgi verdu sita kose savo alergiskam mazyliui. Butinai nuplaunu ir isrenku visokius sh is ten, kuriu nemazai pasitaiko. O verdu as garu puode, kaip ir visa kita.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikucia @ 2008 01 09, 22:22)
As irgi verdu sita kose savo alergiskam mazyliui. Butinai nuplaunu ir isrenku visokius sh is ten, kuriu nemazai pasitaiko. O verdu as garu puode, kaip ir visa kita.. 4u.gif

Verdu irgi gana senokai - net nebeprisimenu, nuo kada konkrečiai. Jei soros būtų draudžiamos, tai tikriausiai Milupa į savo 7 grūdų košę jos nedėtų.

http://picasaweb.goo...567228690235602

Štai čia maniškė suvalgiusi pilną Avent buteliuką sorų košės. Viriau su moliūgu bei obuoliu, paskaninau grietine smile.gif
Atsakyti
Aš šias kruopas iš naujo atradau tik šią savaitę. Tiesiog parduotuvėje lentynoje pamačiau ir prisiminiau, kaip vaikystėje vieną kartą jų košę labai skaniai valgiau.
Išviriau savo zuikiui ir pagardinau sviestu - sulapnojo pilną dubenėlį! thumbup.gif Tai šiandien ir vėl tą košę duosiu vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(rutaa @ 2007 11 05, 01:41)
reiks pabandyt; vyresniajai verdu, nes dažnai antibiotikus geria verysad.gif , o soros išvalo organizmą po antibiotikų

Ania? blink.gif Ir kaip jos taip padaro? g.gif ax.gif
Atsakyti
Ir skanu, ir sveika, verdu savo dukrai nuo 8 men. iki siol, valgo puikiai.. thumbup.gif
Atsakyti
mano maziukai soru kose su bananais kerta net ausys kruta thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit, ar tos kruopos jums buna nesprangios? Kelis kartus viriau: ir nuplikinau, ir per nakti mirkiau, ir ilgai viriau ir dar brinkinau uzdengus puoda, bet vistiek man ta kruopa kazkokia sprangi ir mano mazius viska spjove lauk. Kai ta kose permaliau su blenderiu ir padariau vos ne tyrele, tai tada tiko rolleyes.gif Ka ne taip darau? O gal tos soros tokios jau yra ir vieniems patinka, kitiems ne?
Atsakyti
QUOTE(Lusiukas @ 2009 02 18, 23:35)
O sakykit, ar tos kruopos jums buna nesprangios? Kelis kartus viriau: ir nuplikinau, ir per nakti mirkiau, ir ilgai viriau ir dar brinkinau uzdengus puoda, bet vistiek man ta kruopa kazkokia sprangi ir mano mazius viska spjove lauk. Kai ta kose permaliau su blenderiu ir padariau vos ne tyrele, tai tada tiko  rolleyes.gif  Ka ne taip darau? O gal tos soros tokios jau yra ir vieniems patinka, kitiems ne?

Vienos jos sprangokos. Reikia skaninti sviestuku, ar grietine, ar obuoliene ar pan smile.gif
Atsakyti
nesu ragavus,tai ir vaikas neragavo rolleyes.gif
Atsakyti