Įkraunama...
Įkraunama...

Sorų kruopos

QUOTE(Lusiukas @ 2009 02 18, 23:35)
O sakykit, ar tos kruopos jums buna nesprangios? Kelis kartus viriau: ir nuplikinau, ir per nakti mirkiau, ir ilgai viriau ir dar brinkinau uzdengus puoda, bet vistiek man ta kruopa kazkokia sprangi ir mano mazius viska spjove lauk. Kai ta kose permaliau su blenderiu ir padariau vos ne tyrele, tai tada tiko  rolleyes.gif  Ka ne taip darau? O gal tos soros tokios jau yra ir vieniems patinka, kitiems ne?

Tikrai tiek nevargau,nuploviau saltu,po to verdanciu vand.,paviriau 10min.,palikau pabrinkti dar 10min. Kadangi mano kudikui buvo kai daviau tik 6men.,tai ir sviesto nedejau,tik truputi misinuko.Valge noriai,nors pavz. grikiu nemegsta.
Atsakyti
soru kruopos tikrai gerai, bet ne visiem vaikam patinka, seip sako net alergiskiem tinka.
Atsakyti
Is patirties galiu pasakyt, kad soru kose valgyt tikrai sveika. Mamytes, nespreskit pagal save, jei jums nepatinka, nereiskia , kad mazyliui nepatiks. Duokit paragaut jiems.Maniskis valgo net ausys linksta, nors man paciai nelabai.Verdu garu puode, pagardinu bananu arba troskintu obuoliuku, galima sviesto ir cinamono idet ( tik nezinau ar jis nealergizuoja).Is vakaro nemirkau.Taip kad skanaus visiems leliukams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elija 013: 20 gruodžio 2009 - 20:01
Viena mėgstamiausių mūsų košių. Galima iš vakaro užmerkt, galima nemerkt, svarbiausia jas nuplikyt verdančių vandeniu, nes kitaip jos karstelėjusios būna. Verdam vandenyje ant silpnos ugnies apie 15 min, pilam pieno, truputį druskos, cukraus (arba tik pieno) dar 5 minutes paverdam ir kelias minutes pabrinkinam, kas mėgsta dar ir sviesto gali įsidėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
mes valgom soru kosyte, kad nuimtu kartuma pires verdant reikia nuplaut, isvirus pagardinu naturaliu jogurtuku ir krapukais, siek tiek nedaug druskytes, niam niam net as suvalgau jei lieka nuo mazes.
Beje mamytes kaip skaiciau soru kruopos vienos is nedaugelio kurios sensta o kai sensta tai ir darosi karcios, siaip labai maistinga kosyte 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo sesiu menesiu verdam soru kose, galima maisyti su kokoruzais, skanu labai . Verdam pienuke.
Atsakyti
Aš soras prieš virimą vis tik užmerkiu porai valandų, tada viskas greičiau vyksta. Ir nerafinuotų alyvuogių aliejaus, kai jau brinkinasi, nebeverda, šaukštelį įpilu ax.gif . Valgom neblogai.
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 10 08, 12:49)
mano maziukai soru kose su bananais kerta net ausys kruta thumbup.gif

reiks pabandyti,kazkaip nepopuliari sita kose musu virtuveje,matyt be reikalo... ax.gif
Atsakyti
Mes verdam pienišką sorų košę, labai skanu ir man, ir vaikams. Prisimenu, soras seniau papūgėlėm šerdavom smile.gif Tai vėliau man buvo atradimas, kad jas ir žmonės valgo smile.gif .
Atsakyti
Sveiki, mes valgom soru kose. nealergizuoja, nors mes alergsiki esam kvieciams. Ruosiu taip nuplaunu po saltu vandeniu, verdu 20 minuciu dar tiek palieku uzdengtam puode brinkt, tada idedu krapuku, su saiku druskytes ir naturalaus jodurtuko. Labai kerta ir mamyte ir dukryte thumbup.gif
Atsakyti
nevalgom bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mes pabandėm, tiko.. Manoji beveik viską valgo ,tai jai skanu , man nelabai. Nors košė buvo nekarti,bet kitą kart pabandysiu nuplikyt,kaip rašė merginos,tada gal ir man bus labai skani smile.gif
Atsakyti