Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(virginija.35 @ 2011 03 19, 17:19)

taigi, tiesiog pamaniau, kad gal kazkas nebande ir kazkam pades... mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif
o čia tik internetu galima nusipirkti??
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2011 03 19, 19:33)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
o čia tik internetu galima nusipirkti??

na negaliu pasakyt, pas mus miestuki p.s. as gyvenu Šakiuose, tai atsidare parduotuve naturaliais produktais prekiaujanti, ta va ten ir radau ir dar visko labai gero manau maciau smile.gif ir as mokejau tik 12 lt. ax.gif gal galima rast ir kitose naturaliais produktais prekiaujanciose parduotuvese... g.gif
Atsakyti
Mano oda visada budavo sausoka, bet siemet kaip niekad nosis pradejo pleiskanoti, lupasi oda ir nuo kaktos siek tiek tokiais plemukais, kazkaip neturejau dar laiko ieskoti kokiu priemoniu isigyti, tai kadangi ziema baigias, tai tepu nosiai savo mazojo kremuka weledos nuo vejo ir salcio, nes jam jau vistiek nebereiks siemet ax.gif ir rankos kai buvo labai issausejusios tepiau tai padeda siaip, bet kad vis pamirstu pasitept reguliariai blush2.gif bet kiek zinau tai odos sausuma reikia ne su kremais gydyti, o daugiau vandens (ne kokiu kitokiu skysciu) gerti, o jo as mazokai tikrai geriu siuo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 03 20, 00:52)
Mano oda  visada budavo sausoka, bet siemet kaip niekad nosis pradejo pleiskanoti, lupasi oda ir nuo kaktos siek tiek tokiais plemukais, kazkaip neturejau dar laiko ieskoti kokiu priemoniu isigyti, tai kadangi ziema baigias, tai tepu nosiai savo mazojo kremuka weledos nuo vejo ir salcio, nes jam jau vistiek nebereiks siemet  ax.gif  ir rankos kai buvo labai issausejusios tepiau tai padeda siaip, bet kad vis pamirstu pasitept reguliariai  blush2.gif bet kiek zinau tai odos sausuma reikia ne su kremais gydyti, o daugiau vandens (ne kokiu kitokiu skysciu) gerti, o jo as mazokai tikrai geriu siuo metu  g.gif

kai man,pleiskanodavo oda tai gerai padedavo nerafinuotas kokosu aliejus
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 03 19, 22:52)
Mano oda  visada budavo sausoka, bet siemet kaip niekad nosis pradejo pleiskanoti, lupasi oda ir nuo kaktos siek tiek tokiais plemukais, kazkaip neturejau dar laiko ieskoti kokiu priemoniu isigyti, tai kadangi ziema baigias, tai tepu nosiai savo mazojo kremuka weledos nuo vejo ir salcio, nes jam jau vistiek nebereiks siemet  ax.gif  ir rankos kai buvo labai issausejusios tepiau tai padeda siaip, bet kad vis pamirstu pasitept reguliariai  blush2.gif bet kiek zinau tai odos sausuma reikia ne su kremais gydyti, o daugiau vandens (ne kokiu kitokiu skysciu) gerti, o jo as mazokai tikrai geriu siuo metu  g.gif

Nzinau kiek tame tiesos, bet laidoje "Dr. Oz" (jei tokia zinote) , buvo kalbama apie sausa oda..Ir jis uzklause ar geriamas vaduo padeda odai igaut dregmes..nors visa sale sake, kad padeda, bet pasirodo tai mitas doh.gif Musu odos sausumas visiskai nepriklauso nuo isgerto vandens kiekio, ir jis visiskai neitakoja musu odos sausumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 03 29, 10:35)
Nzinau kiek tame tiesos, bet laidoje "Dr. Oz" (jei tokia zinote) , buvo kalbama apie sausa oda..Ir jis uzklause ar geriamas vaduo padeda odai igaut dregmes..nors visa sale sake, kad padeda, bet pasirodo tai mitas doh.gif  Musu odos sausumas visiskai nepriklauso nuo isgerto vandens kiekio, ir jis visiskai neitakoja musu odos sausumo ax.gif

Sutinku, kad daznai ir mediku nuomones issiskiria ivairiais klausimais, bet manau vanduo tikrai svarbus, kaip lasteles gali palaikyti savo dregme jei visam organizmui truksta vandens... blink.gif nes vandens poveiki odai pastebejau dar nescia, kai tik maziau jo gerdavau iskart pradedavo pilvo oda tempt ir nieztet, tada padidindavau stiprokai vandens kieki nes labai norejau isvengti striju ir pavyko ir manau jei buciau nesusigriebus tais kartais kai pajutau kad odai kazkas darosi ir nepradejus gerti daugiau vandens ji butu tikrai sutrukusi. Ne tiek kad manau, bet esu isitikinusi kad vanduo man labai padejo, nes tikrai labai greit pasijusdavo kai tik vandeneli pamirsdavau gerti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 03 29, 09:35)
Nzinau kiek tame tiesos, bet laidoje "Dr. Oz" (jei tokia zinote) , buvo kalbama apie sausa oda..Ir jis uzklause ar geriamas vaduo padeda odai igaut dregmes..nors visa sale sake, kad padeda, bet pasirodo tai mitas doh.gif  Musu odos sausumas visiskai nepriklauso nuo isgerto vandens kiekio, ir jis visiskai neitakoja musu odos sausumo ax.gif

o tada ka Oz sake, kas itakoja?
Atsakyti
Eucerinas su šlapalu.
Atsakyti
QUOTE(Zooori @ 2011 04 03, 19:19)
Eucerinas su šlapalu.

taip,jis drėkina ir riebalina,bet jautresnei odai palieka raudonumą "ūsų zonoje".
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2011 03 29, 03:35)

Yra tiesios. Nes ne vandens trūkumas yra sausos odos problema, o drėgmės per odą praradimas. T.y. sausaodės turi prastesnį barjerą, per kurį drėgmė išgaruoja.

Aišku, jei kūnas pastoviai dehidratavęs, tai gali ir per odą pasijausti. Bet čia jau ekstremalesni atvejai. Kūnas kasdien praranda pusę litro vandens vien per kvėpavimą, apie du litrus apskritai viską sudėjus- kvėpavimą, prakaitavimą, šlapinimąsi ir t.t. Dar daugiau, jei viduriuojama, karščiuojama, vemiama, intensyviai sportuojama, geriama daug kavos, alkoholio ir t.t.. Todėl gerti vandenį yra būtina, vieniem daugiau, kitiem mažiau, nes su maistu paprastai reikiamo kiekio negauname. Tad jei jo išvis negeriama, gali būti, kad oda kažkiek pagerės pradėjus. Bet tai nesutvarko prasto odos barjero. Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
seip mano veido oda normali, taciau ir po ziemos labai issausejo (taip buna visada). pameginau naturalu kremuka. patikekit efektas buvo stulbinamas. per kelias dienas mano oda vel normalizavosi. be galo dziaugiuosi siuo atradimu thumbup.gif

kremukas pagamintas namuose, visiskai naturalus. o jau kvapas wub.gif
Atsakyti
Šiaip dėl vandens įtakos sausai odai norėčiau savo pastebėjimus atskleisti,gal kam padės

Gal metus atgal tikrai budavo labai sausa mano oda, naudodavau eucerin bet pradėjo kimšti poras, tai perėjau prie biodermos, labai patiko šis kremas, bet buvo lyg ir priklausomybė nuo jo biggrin.gif , jei jau neužsitepu,tai kitą rytą odą žiauriai tempia, niežti.
Na ir vieną kartą pasidariau tokį tyrimą, ten rodo raumenų riebalų masę, medžiagų apykaitos greitį , taip pat vandens kiekį organizme ( gal netiksliai čia išsireiškiau), tai va, man nustatė, kad yra dehidratacija. Ir as pradėjau gerti daug vandens ,3-4 litrus per dieną ir problema kaip ir iššiprendė, oda kartais gal būna sausesnė, bet nėra jokių pleiskanojimų, tempimo jausmo, net jei kremu nepasitepu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 17 lapkričio 2011 - 03:51