QUOTE(Vitulka @ 2011 11 29, 16:49)
negaliu skaityt tokios nesąmonės. Pudrą, bronzantą, dar kokį šimerį, akių makiažą su vandeniu? niekaip nepavyktų švariai
paskui dar pieneliu valyt. Tai gal iškart pieneliu, kam vanduo, kuris neprausia nieko?
dar tiesa aliejus labiau maitina nei drėkina odą. Kaip jūs ją drėkinat? vandeniu?
nenorėčiau pas jus pakliūt, pati dirbat su kosmetika, o esat prieš ją nusiteikus. Kyla ranka klientėms ant odos chemija tept ir taip ?
mano odai vanduo peilis, parausta, sausėja. Vanduo veidui kartą-du savaitėje.
pasidomėkit, kad "išskalbia" pH
negalima su vandens leduku tiesiogiai liest veido, geriau per marlę

dar tiesa aliejus labiau maitina nei drėkina odą. Kaip jūs ją drėkinat? vandeniu?
nenorėčiau pas jus pakliūt, pati dirbat su kosmetika, o esat prieš ją nusiteikus. Kyla ranka klientėms ant odos chemija tept ir taip ?

mano odai vanduo peilis, parausta, sausėja. Vanduo veidui kartą-du savaitėje.
pasidomėkit, kad "išskalbia" pH
negalima su vandens leduku tiesiogiai liest veido, geriau per marlę
Mano veido makiaza nuprausia, o jusu nenuprausia? Tai kuom jus ji tepat, kad vanduo jo nenuplauna? Vanuo veidui karta-du savaiteje?

As su kosmetika neuzsiimu, po mano alergijos ispuoliu. Tuo metu, man teko atsigrezti i visai kita odos prieziuros buda. As netaikau to visoms. Pati taip gyvenu jau antri metai, mano drauges ir kai kurios klientes mano budu paseke. Taip, kad nereikia cia uzsipuldinet zmoniu, jei jie renkasi kita, naturalesni buda, ir nera visiskos reklamos aukos