Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(Vitulka @ 2011 11 29, 16:49)
negaliu skaityt tokios nesąmonės. Pudrą, bronzantą, dar kokį šimerį, akių makiažą su vandeniu? niekaip nepavyktų švariai  schmoll.gif paskui dar pieneliu valyt. Tai gal iškart pieneliu, kam vanduo, kuris neprausia nieko?
dar tiesa aliejus labiau maitina nei drėkina odą. Kaip jūs ją drėkinat? vandeniu?
nenorėčiau pas jus pakliūt, pati dirbat su kosmetika, o esat prieš ją nusiteikus. Kyla ranka klientėms ant odos chemija tept ir taip ?  bigsmile.gif
mano odai vanduo peilis, parausta, sausėja. Vanduo veidui kartą-du savaitėje.
pasidomėkit, kad "išskalbia" pH
negalima su vandens leduku tiesiogiai liest veido, geriau  per marlę

Mano veido makiaza nuprausia, o jusu nenuprausia? Tai kuom jus ji tepat, kad vanduo jo nenuplauna? Vanuo veidui karta-du savaiteje? g.gif O tai sakykit, kai maudotes duse, plaunat galva, veida plevele uzdengiat? Mano moksluose buvo mokama, jog pirma veida reik su vandeniu nupraust, o tada likucius svelniai nuvalyt su pieneliu. Realiai, makiazui nuvalyt prireikia minimum 4-5 vatos tamponeliu, jais bruzinant veida, kad gerai nusivalytu, o apiprausiant vandeniu, uztenka 1vatos tamponelio likuciams. Man keista, merginos skundziasi sausa, serpetojancia oda, chemiskai ir fiziskai ja dirginant. Tai kur nebus problemos, jei pacios kiekv. diena sau meskos paslauga darot.
As su kosmetika neuzsiimu, po mano alergijos ispuoliu. Tuo metu, man teko atsigrezti i visai kita odos prieziuros buda. As netaikau to visoms. Pati taip gyvenu jau antri metai, mano drauges ir kai kurios klientes mano budu paseke. Taip, kad nereikia cia uzsipuldinet zmoniu, jei jie renkasi kita, naturalesni buda, ir nera visiskos reklamos aukos 4u.gif
Atsakyti
ta prasme jum tik vanduo, be prausiklio nuplauna makiažą? Nu nieko sau. Dažausi aš nedaug, biri pudra ir blakstienų tušas, bet vien vanduo tikrai nenuplauna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LanaLana @ 2011 11 29, 22:20)
Realiai, makiazui nuvalyt prireikia minimum 4-5 vatos tamponeliu, jais bruzinant veida, kad gerai nusivalytu, o apiprausiant vandeniu, uztenka 1vatos tamponelio likuciams.

As cia tik sita vieta noreciau pakomentuot, nes jei tiek daug reikejo jum vatos diskeliu ir dar bruzinant kad nuvalytu, tai tikiu, kad paprasciausia pienelis ar kazkoks valiklis nebuvo tinkamas.. man uztenka 1-2 visam veidui 4u.gif makiazo dedu normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 29, 16:49)

mano odai vanduo peilis, parausta, sausėja. Vanduo veidui kartą-du savaitėje.
pasidomėkit, kad "išskalbia" pH

rimtai - nenaudojat veidui svarinti vandens kasdiena?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 29, 23:32)

Juk yra zmoniu, kam vanduo labai oda sujautrina bei issausina. As pas dermatologe kai buvau ir pasakiau, kad negaliu praust veido vandeniu, man ji pasiule naudot micelini vandeni tokiu atveju.

Aisku, kartais nuprausiu ir vandeniu, kartais gauna vandens veidas kai galva plaunu, bet geruoju tas nesibaigia- oda parausta ir ilgam.

O jau veido valymas su 5 vatos gabaliukais man is fantastikos srities cia.. Jau nekalbu, kad niekas veido nebruzina.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 30, 00:08)
Juk yra zmoniu, kam vanduo labai oda sujautrina bei issausina. As pas dermatologe kai buvau ir pasakiau, kad negaliu praust veido vandeniu, man ji pasiule naudot micelini vandeni tokiu atveju.

Aisku, kartais nuprausiu ir vandeniu, kartais gauna vandens veidas kai galva plaunu, bet geruoju tas nesibaigia- oda parausta ir ilgam.

O jau veido valymas su 5 vatos gabaliukais man is fantastikos srities cia.. Jau nekalbu, kad niekas veido nebruzina.

o tepat veida kuo nors po vandens patekimo? Na toniku, kremu?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 30, 10:25)
o tepat veida kuo nors po vandens patekimo? Na toniku, kremu?

Valau toniku ir tepu kremu. Jei netepu, oda tempia ir ji paraudusi ilgiau buna. Jei tepu- palaipsniui paraudimai atslugsta ir sudirginimai praeina.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 30, 11:20)
Valau toniku ir tepu kremu. Jei netepu, oda tempia ir ji paraudusi ilgiau buna. Jei tepu- palaipsniui paraudimai atslugsta ir sudirginimai praeina.

tai taip ir as darau - tik nusiprausiu vandeniu su pieneliu, paskui tonikas, kremas. Ir ryte ir vakare. Nesuprantu, kam reikia atsisakyt vandens g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 30, 11:46)
tai taip ir as darau - tik nusiprausiu vandeniu su pieneliu, paskui tonikas, kremas. Ir ryte ir vakare. Nesuprantu, kam reikia atsisakyt vandens  g.gif

Kazkodel taip ir maniau, kad ta dali apie paraudusi sudirginta veida praleisit.. Jeigu Jums veido vanduo nedirgina, tai ir naudokit. As nenoriu pusdieni paraudus vaiksciot, plius is dermatologes zinau, kad nemazai zmoniu tokia problema turi, tai as savo veido ir nekankinu.

Juk nesakau, kad nuprausus veida ir patepus kremu viskas ok. Oda sudirgsta ilgam ir kremas tik padeda apramint sudirgima. Isvis man diskusija keista, cia kaip alergisko apelsinam zmogaus paklaust - kodel nevalgai apelsinu, as tai va valgau ir nesuprantu, kodel reiktu atsisakyt.

Beje, zinau zmogu, alergiska vandeniui, ten jau ne siaip paraudimai buna..

Tiesiog priimkit ir kitokia nuomone- kazkas veida plauna krano vandeniu, kazkas valo miceliniu vandeniu, kazkas skaiciau serveteles naudoja.
Atsakyti
QUOTE(LanaLana @ 2011 11 29, 21:20)
Mano veido makiaza nuprausia, o jusu nenuprausia? Tai kuom jus ji tepat, kad vanduo jo nenuplauna? Vanuo veidui karta-du savaiteje? g.gif  O tai sakykit, kai maudotes duse, plaunat galva, veida plevele uzdengiat? Mano moksluose buvo mokama, jog pirma veida reik su vandeniu nupraust, o tada likucius svelniai nuvalyt su pieneliu. Realiai, makiazui nuvalyt prireikia minimum 4-5 vatos tamponeliu, jais bruzinant veida, kad gerai nusivalytu, o apiprausiant vandeniu, uztenka 1vatos tamponelio likuciams. Man keista, merginos skundziasi sausa, serpetojancia oda, chemiskai ir fiziskai ja dirginant. Tai kur nebus problemos, jei pacios kiekv. diena sau meskos paslauga darot.

pudra tepu. O jei makiažas rimtas - pudra, meteoritai, bronzantas, šimeris, pabandykit vandeniu nuplaut.
taip, vanduo tik po veido kaukės, t.y. molio. Kai maudaus, plaunu galvą, vengiu, kad vanduo patektų ant odos.
mano oda šerpetotų, būtų sudirginta, jei prausčiau ją vandeniu.

QUOTE(susidomejus @ 2011 11 29, 23:32)

ne, negaliu. Norėčiau, nes taip paprasčiau iš tikrųjų, bet dabar makiažą valau makiažo valymo servetėlėm, apipurškiu terminiu vandeniu, nes trūksta gaivos ir nusausinu, paskui tepu savaiminį, gelį
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Atejau pasiguosti... visada oda buvo normali, netgi rieboka, bet paskutiniais menesiais labai pasikeite, tapo ziauriai sausa (atsiserpetojus visa nosis, kakta, netgi skruostikauliai). Ko tik nedariau, ko tik netepiau, ir n kartu pas savo kosmetologe buvau, o gi pasirodo, kad man netiko mano kremine pudra (naudojau chanel long lasting) blink.gif kaip pasidomejau, tai ji skirta kaip ir profesionaliam makiazui, ilgai islieka, gerai dengiai, o butent tokios labai sausina oda. tai gi, atejau, kad pasidalintumete savo patirtimi ka jus naudojate (kokia pudryte), kad oda isliktu dregna ir tuo paciu gerai padengta ir uzmaskuota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lizing @ 2011 11 30, 14:19)
Sveikos merginos  4u.gif

Atejau pasiguosti... visada oda buvo normali, netgi rieboka, bet paskutiniais menesiais labai pasikeite, tapo ziauriai sausa (atsiserpetojus visa nosis, kakta, netgi skruostikauliai). Ko tik nedariau, ko tik netepiau, ir n kartu pas savo kosmetologe buvau, o gi pasirodo, kad man netiko mano kremine pudra (naudojau chanel long lasting) blink.gif kaip pasidomejau, tai ji skirta kaip ir profesionaliam makiazui, ilgai islieka, gerai dengiai, o butent tokios labai sausina oda. tai gi, atejau, kad pasidalintumete savo patirtimi ka jus naudojate (kokia pudryte), kad oda isliktu dregna ir tuo paciu gerai padengta ir uzmaskuota ax.gif

O kuria konkreciai is Chanel naudojote?

Jei del makiazo pagrindo, tai gal uztektu pasirinkti sausesniam odos tipui ir pasirupinti prieziura.
Atsakyti