Na matot, tie aliejukai padeda jei jūsų odos sausumo priežastis riebalų trūkumas, bet pas kitas problema ta, kad yra drėgmės trūkumas (daug sudėtingesnė bėdelė)... Ir tada aliejukai, pakenkt tikrai nepakenks, bet naudos iš jų bus mažai
Biodermos HYDRABIO nors ir skirta išsausėjusiai ir jautriai odai, man visiškai netiko. Nusipirkau visą liniją, bet po jau po pirmo pasitepimo, odą taip sudirgino (pradėjo odą tempti, perštėti, raudonuoti), kad viską teko draugei atiduoti... Nuo to karto nebetinka niekas iš Biodermos, nors iki to laiko naudojau ir kitus jų produktus. Dabar naudoju kitos firmos skirtos profesionalams ir tfju tfju tfju viskas gerai
Pasiulykit gera drekinamaji,maitinamaji krema, kuris nepaliktu riebumo pojucio, noriu kad lengvai susigertu. Mano oda sausoka, serpetoja, buna ir spuogeliu. Aciu
Daug sausos odos priemonių, kurias tikrai išmanati savo darbą moteris naudoja. Beveik viską galima gauti vaistinėse ir feelunique. Ji ir daugiau filmukų šiam dalykui skirtų turi, kas nematė - verta pažiūrėti
Pasiulykit gera drekinamaji,maitinamaji krema, kuris nepaliktu riebumo pojucio, noriu kad lengvai susigertu. Mano oda sausoka, serpetoja, buna ir spuogeliu. Aciu
Jau rašiau prieš tai, bet pasiūlysiu dar Decubal kremas (for dry and sensitive skin). Labai lengvas, bet gerai drėkina. Be to dabar Eurovaistinėje 35% nuolaida jam
24 m. labiausiai serpetoja virs nosies, ant kaktos:) spuogeliu buna ir nedideliu ir giluminiu:) bet pulingu nelabai.. daugiau ant barzdos
P.S. Isigijau Decubal krema, dar ir vitaminu gavau nemokamai ji perkant. Napasitepus kelis kartus oda iskart atsigavo:) tokia glotnesne tapo. Tikiuosi ir toliau patiks!
Sveikos merginos, atejau cia pasipasakoti, kas man padėjo kovoti su išsekusia oda ir uzpuolusia rozine, rožiniais spuogais o gal net veido erkute... prieš metus buvo didziulis priepolis, veido oda buvo baisi, istisas raudonis, veido kaitimas, berimas mazais spuogeliais su pulinga virsūnėle, baisus niežėjimas, ant veido nebuvo tuščios vietos... tai buvo kažkas baisaus...
Pirmas žingsnis buvo dermatologe, kuri parinko vaistus, labai padejo išgydyti oda po priepolio hormoninis tepalas - Fucicort, + Metronidozolio tepalas + dermatologes sudarytas paprastas tepaliukas iš kelių sudedamuju daliu, tiksliai neprisimenu.. + juodos arbatos kompresai+ veido drekinimas drekinamaisiais kremais (jokiu budu ne maitinamaisiais ar kokiais kitais) .
Cia buvo tik pradzia, kad apgydyciau baisiai atrodancia oda.. tik nutraukus gydyma, kai pageredavo, vel budavo atkritimai ir vel tas pats ir vel pradedavau tepti vaistais. Buvo gal trys tokie atkritimai. Šalia priemoniu, paskirtu gydytoju pradejau ir pati labai stebeti savo veido oda, ko ji labai nemegsta ir .t.t
Atradau, kad veido odai labai nepatinka prausimas vandeniu. Tik nusiprausus iskarto pradedavo labai peršteti, traukti, niežteti.. taigi vandeni pakeiciau "miceliniu" valomuoju vandeniu, naudoju Lirene arba Loreal (viskas tik jautriai odai) . Ryte vakara su tamponeliu nuvalau veido oda, jo vandeniu nereikia nuplauti.
Veliau atradau, kad visiskai netinka maitinamieji kremai, oda priimdavo tik drėkinamuosius kremus (naudojau Rasos drekinamuosius kremus jautriai odai - dienai) o vakarui atradau Numis Med drekinamaji krema nakciai, kuris labai tiko mano odai. Taigi oda nuvalyta miceliniu vandeniu tepu tik drekimanuoju kremu. Karta ar du per menesi uzdedu ant veido siltus juodos arbatos kompreselius, labai atsigauna oda. Taip zaidziau gal pusmeti, kol mano oda pradejo švyteti, dingo visi berimai, raudonis, odos traukimas, niežėjimas ir .t.t
Atsisakiau kreminės pudros, isigijau mineralinę (uoga uoga) , kuri man labai tinka, neissausina odos, puikiai issilaiko ant veido visa diena, oda atrodo kuo graziausiai, svarbiausia jauciasi sveika..... Labai dziaugiuosi siuo savo keliu link sveikos odos, ka pati po truputi atradau.
Taigi laikausi šiu pagrindiniu principu: 1. Neplaunu veido odos vandeniu, valau ja miceliniu vandeniu, kurio nereikia nuplauti. 2. Naudoju tik drekinamuosius dermatologinius kremus jautriai odai - Rasa, Numis Med nakciai. 3. Pora kartu per menesi uždedu juodos arbatos siltus kompreselius. 4. Naudoju mineralinę pudrą kasdien "Uoga uoga"
Dar esu atradusi pora neblogu drekikliu veidui, gaminamu LSMU - universiteto, tai butu drekinamasis tonikas sausai odai "Renova" , juo valau veido oda vakare, prieš tepant kremu. Ir dar esu išbandziusi viena ju gamini - Negyvosios juros drėkiklį "Auksiniai lašai", abu gaminiai labai patinka.
Taigi kai grižtu mintimis atgal iki to periodo, kol "davedžiau" savo oda iki tokio issekimo ir bjauraus susirgimo, prisimenu, kad nelabai ja rupindavausi, nusiprausdavau vandeniu ir patepdavau bet kokiu kremuku... palaipsniui ji man pradejo labai sauseti ir visiskai netoleruoti vandens, visokiausiu kremu, krempudros, beveik kas dien budavo nedideliu berimu spuogeliais.. kol viena diena prasidejo baisus berimai, raudimai, kaitimai .... kad reikėjo gydytojo pagalbos... Siandien mano oda švyti, jauciuosi puikiai, labai dziaugiuosi, kad atradau, kas man tinka, kas nealina, nealergizuoja odos.
Nežinau ar niekad daugiau nepasikartos man šios ligos priepolis, garantiju kogero nera, bet siai dienai esu laiminga. Jei kuria mergina kas sudomins, drasiai rasykite man asmenine zinute, mielai pasidalinsiu savo patirtimi. Nes pati irgi cia ateidavau ieskoti pagalos...
Atradau, kad veido odai labai nepatinka prausimas vandeniu.
Pritariu, 100 balų Nebent tai būtų minkštas vanduo, esantis tam tikrose vietovėse, nelabai Lietuvoje įtariu Beje, lygiai tas pats galioja vandens gėrimui. Baisiausias dalykas yra lakti jį litrais iš krano
Patarkite kokį kremą naudoti, dermatologė patarė Physiogel, bet tikrai nematau jokio pagerejimo o naudoju jau labai ilgai. Oda ant kaktos tiesiog nusilupa , kaip pleiskanos.