Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Vienintelis dalykas kas padejo nuo amzino sausumo jausmo, tai mezoterapija! Neskausminga, paprastuoju budu, ir 100% pridrekinta is vidaus smile.gif
Simtai kremu isbandyta, apie riebius, naturalius visai nesneku bukle, tik pablogejo, issausejo, serpetojo, o 'viduje' ta pati sausuma schmoll.gif Ir nenuostabu, juk tai stabios molekulines mases produktai, kurie sunkiai prasiskverbia pro epidermi, ir lieka ten kimsdami poras. Bet kam tinka nesistebiu, ne visu oda vienoda. Riebesnei, jaunesnei to neigiamo pojucio tiesiog gali ir nesijausti, bet ar jie naudingi mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai labai pamegau sausai odai Doliva kremus, ju galima nusipirkt tik vaistinese. tikrai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Noreva drekinancia veido kauke?
Atsakyti
Is patirties galiu pasakyti viena, kad geriausias vaistas sausai odai yra vanduo 4u.gif 2l vandens kiekviena diena ir veida oda keiciasi akivaizdziai, ji tampa normali wub.gif visiems patariu ir veiksminga ir pigu
Atsakyti
Del vandens nieks nesigincija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasidalinti savo atradimais sausai (dehidratuotai) odai. Daug visko buvau išbandžiusi, taip pat ir natūralius kremus, kurie nelabai irgi gelbėjo, kol neatradau Biodermos kremą sausai odai Hydrabio, jų yra du: vienas lengvesnis, gal labiau tinka vasarai, kitas rich, tiktų žiemai. Jau kokius penkis metus naudoju ir kol kas nieko geresnio nerandu o ir nenoriu keisti. Tiesa, kad žiemą išėjus į lauką nenušaltų oda pasitepus šiuo drėkinamuoju kremu, prieš jį tepant ant drėgnos veido odos paskirstau kokio aliejuko, kai susigeria, tada tepu drėkinamąjį, ir veidas nesušala ax.gif
Pabadykit, gal padės ir jums sausaodėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2014 01 15, 12:47)
Sveikos,
noriu pasidalinti savo atradimais sausai (dehidratuotai) odai. Daug visko buvau išbandžiusi, taip pat ir natūralius kremus, kurie nelabai irgi gelbėjo, kol neatradau Biodermos kremą sausai odai Hydrabio, jų yra du: vienas lengvesnis, gal labiau tinka vasarai, kitas rich, tiktų žiemai. Jau kokius penkis metus naudoju ir kol kas nieko geresnio nerandu o ir nenoriu keisti. Tiesa, kad žiemą išėjus į lauką nenušaltų oda pasitepus šiuo drėkinamuoju kremu, prieš jį tepant ant drėgnos veido odos paskirstau kokio aliejuko, kai susigeria, tada tepu drėkinamąjį, ir veidas nesušala ax.gif
Pabadykit, gal padės ir jums sausaodėms 4u.gif

Sakykite, kur ji perkate ir ar labai brangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2014 01 15, 16:41)
Sakykite, kur ji perkate ir ar labai brangus  4u.gif

Perku Eurovaistinėj, taip pat mačiau kad kitose vaistinėse būna, kainuoja apie 60 Lt plius minus, su Medaus kortele dar būna ir nuolaida. Kartais jiems akcijos taikomos, tai esu pataikiusi kremą nusipirkti kartu su valomuoju vandeniu, kurį po to sunaudojau akių makiažui valyti.
Atsakyti
Mano sausa oda, bet ne per daug sausa, naudoju paprastus kremus sausai odai, šiuo metu naudoju garnier kremą sausai odai. Mano nuomone pagalbos ypač sausai odai reikėtų visada ieškoti vaistinėse smile.gif . Na dar gan geri kremai sausai odai Mary Kay ypatingai drėkina.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 13, 14:01)
Gal kuri bandet Noreva drekinancia veido kauke?

Patiko. Atsiliepimą galit paskaityt čia http://numnumlee.blo...1/skincare.html smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2012 12 22, 12:34)
drinks_cheers.gif  as irgi turejau problema su sausa oda, tai rudeni dabar praeinu gyd. kursa pas kosmetologe, perku hialurono rugsti, is JAV per tarpinink.  galima pigiai atsisiusti, ir viena koki apsaug. krema ir jokiu bedu dabar nera :-)

Aišku, čia visadapaded mezotrapija. Aš ėjau į procedūras ir klasikines ir su automatine adatine sistma. Nusipirkau su akcija kuponą į grožio saloną www.geltonojiakacija.lt ir pasinaudojau būtentmezoterapija. Likau patenkinta ir veido odai daug geriau.
Buvau nuejus ten ir į veido masažą su kauke. Poveikis buvo iškart. Tiesa, ten nusipirkau ir Cupcake kremą kasdieniam naudojimui. Mačiau jo ir keliose vaistinėse, bet brangiau. Galvojau parsisiųsiu, bet vien kremas kainuoja 20 eurų, o aš salone mokėjau 55 litus. Veido oda tikrai atsigavo
Atsakyti
Man ziema visad issauseja oda, dirbu saltyje, tai sia ziema atradau Iwostin Sensitia Rich Cream. Maitinamasis, riebus, drasiai einu i lauka. Serpetojimo, ypac ant nosies nebeliko. smile.gif Nealergizuoja, nera tempimo jausmo. Minusas galetu susigerti labiau.

Dar parsisiunciau Emu Gold aliejuka, tai vakare keli lasai ir efektas tas pats. Sudrekinta oda, jokio tempimo jausmo ir serpetojimo.

Beje, geriu hialurono rugšti, pries tai kalogena, bet kad drekintu bent kazkiek nepastebejau. Tai cia profilaktikai. smile.gif
Atsakyti