Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

sveikos, truputi ne į temą, tačiau norėjau paklausti, kokie dažniausi būna skydliaukės sutrikimo(padidėjimo ar sumažėjimo) požymiai? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

niu va, rasau Jums is Baranausko karceriuko =) Gavau jodo dvi piliules ir dabar esu supermoteris bigsmile.gif

Gulesi su manimi trys vyrai, trys bobulytes, pora moteriskiu apie 50 ir 19 metu mergina, su kuria prapliurpeme visa vakara - guli gretimoje palatoje, tai atejo vakare teliko paziuret.

Guliu vienuteje, cia labai grazu ir ganetinai modernu. Yra dvivietes palatos, kurios per vidury perskirtos stora siena, bet ne iki lubu.

Tik vieno juoko nesupratau panos... Kai atejau i joda is manes ateme visus rubus ir dar is lagamino liepe issikrauti blink.gif

Dave ant apatiniu apsirengti tokius BAISIUS ligonines naktinius. Jie man trumpi, smunka ir kelis suplyses... Na atrodau, kaip... nera zodziu... vyras apsiasarojo, kai pamate... Sakau, o kaip iseinant reiks persirengti svariais drabuziais? tai rekti pradejo, kad asmeniskai as gausiu naujus naktinius. Buvau labai supykus...
Be to ant langu nera jokios uzuolaideles... Ir dar sildyma atjunge, tai ziauriai salta.

Bet viska iskesiu, kad tik butu geras rezultatas!!!!

Joliuke, malonu tave matyti! smile.gif
Kaip mergyte gyvuoja? Ar panasi i mama? =)
Atsakyti
Dar noriu paklausti jau isgyvenusiu joda.

Kada po jodo reikia pradeti gerti tyroxin?

Baranauskas man taip ir neatsake i sita klausima, tai sakau, jusu pasiklausiu.
Atsakyti
Sveikute, as thyroksina pradejau gert: penktadieni mane paleido, tai nuo kitos dienos ir pradejau gert vel.
Jo, pizamos ten kur duoda tai katastrofiskos, man juodai per didele buvo, tai as priemiau joda ir po to savo persivilkau.O del savo drabuzeliu tu nepergyvenk, juos gi paima kad neapsispinduliuotu tiek, kai isleis, gi atiduod tau juos, persirengsi, tik man buvo keista, kad ne taip kaip ligoninej kai guli, neatnesa i palata, o turi pati nueit i priemimo skyriu ir ten persirengi, kai paleidzia, nu bet tai niekis. O Jovitele, nelabai supratau, kaip su taios lagaminais, liepe parodyt ka turi, ar to pacio lagamino neleido isinest, kaip ten buvo?
Na o dabar stenkis negulet pastoviai po kaldra,zinau kad salta, ar isidejai kokiu laisvinanciu, nes siaip tai daugumai viduriai uzkieteja, man ir taip buvo, isgeriau pora tableciu, tai isviete dar keles dienas skaudejo blush2.gif , bet radiacija su vejeliu isejo, isleidziant tik 1.4 buvo. Sekmes, parasyk kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2009 04 11, 11:30)
O Jovitele, nelabai supratau, kaip su taios lagaminais, liepe parodyt ka turi, ar to pacio lagamino neleido isinest, kaip ten buvo?

Buvo taip, kad atejau su lagaminu tokiu nedideliu ant ratuku. Tada man liepe viska nusirengt ir dave ta tragiska apranga. Sakau, ar galiu savo veliau uzsidet, nes esu isimetusi i lagamina naktinius. Tai kai suzinojo, kad turiu dar drabuziu, liepe atiduot visus rubus is lagamino...

As turbut ant kazkokios 'piktos' seseles uzpuoliau...

Dar kai paklausaiu, kuom as rengsiuos pries skenavima, tai is viso pasiuto... Kaip ir rasiau, atreze, kad man atnes asmeniskai nauja.

O tai Inga 04, kada matuoja radiacija tu buni su savo rubais ar naktiniais? As maniau, kad jau apsirengi normaliai, taip kaip iseinant jau namo?

Beje, o tau nebuvo bloga kai isgerei jodo - nepykino? Nes mus su 'kaimyne' pykino.

O laisvinamuju paprasysiu, kad vyras atvestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joviteleb @ 2009 04 11, 16:03)
Buvo taip, kad atejau su lagaminu tokiu nedideliu ant ratuku. Tada man liepe viska nusirengt ir dave ta tragiska apranga. Sakau, ar galiu savo veliau uzsidet, nes esu isimetusi i lagamina naktinius. Tai kai suzinojo, kad turiu dar drabuziu, liepe atiduot visus rubus is lagamino...

As turbut ant kazkokios 'piktos' seseles uzpuoliau...

Dar kai paklausaiu, kuom as rengsiuos pries skenavima, tai is viso pasiuto... Kaip ir rasiau, atreze, kad man atnes asmeniskai nauja.

O tai Inga 04, kada matuoja radiacija tu buni su savo rubais ar naktiniais? As maniau, kad jau apsirengi normaliai, taip kaip iseinant jau namo?

Beje, o tau nebuvo bloga kai isgerei jodo - nepykino? Nes mus su 'kaimyne' pykino.

O laisvinamuju paprasysiu, kad vyras atvestu ax.gif

Nu matai, as niekam nieko nesakiau ka turiu lagamine, ta prasme, kad turiu savo drabuziu, isgerem joda ir as persirengiau sava apranga, o po to visus drabuzius kur turejau, ismeciau, kad nevest namo, parinkau specialiai tokius, kuriu seniai nenaudoju, ir taip jau mest norejau.
Radiacija matuoja kazkur puse 8 ryte, israsymo diena, tu buni kaip sakant su tais drabuziais, su kuriais buvai ligononej, po to ,kazkur apie 9 val skanavimas buvo,ir tik kazkur apie puse 10 Baranauskas atejo, su juo ten visus reikalus suitvarkius, pasiemem savo daiktus, nes sesutes taip liepe, ir keliavom atgal i 105 kb. savo rubeliu.
Man niekas nesidare po jodo isgerimo, salutinio poveikio nejauciau. Kaimynems tai skrandzius skaudejo, gerkle maude, bet sake tai normali reakcija i joda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 11 balandžio 2009 - 19:49
na va, man bus pamoka, kad negalima sakyti, kad turiu rubu su savim...
nieko, paprasysiu vyro, kad idetu i laukneselio apacia kokias plonas treningines kelnes ir maikute ilgom rankovem. susuks i maiseli ir nematys seseles.

Beje, mielosios!!!!
Su SV Velykom!!!!!!!!!
Daug laimes, dziaugsmo ir SVEIKATOS!!!!!

Mes cia gavome po kiausini velykini tongue.gif bet nelabai noriu valgyti... tiesa sakant visai nesijauciu cia alkana. sako jodui budinga, kad slopina alkio jausma. na gal taip ir yra.
Atsakyti
Niu va, jau pirmadienis... Ryt baisioji diena, kai pamatysiu ar suzinosiu, kiek ten pas mane visko 'svyti'....

Nervinuosi juodai...

Beje, man keistai salutinis jodo poveikis pasireiskia - kai artejant vakarui ir visa nakti pykina. Is pradziu galvojau, kad kazka negero suvalgiau, bet pastebejau, kad taip visas tris dienas is eiles buvo.

Beje, sesutes leido, kai atejo vakar vyras su laukneseliu, pabendrauti su juo koridoriuje 2 metru atstumu. As stovejau uz 10-15 del viso pikta. bet keista buvo labai, dar jos sukavo, kad jis nebijotu ir eitu arciau... keista labai.

Niu ka, parasysiu kaip sekesi, bet is namu jau - tikiuosi, kad radiacija bus ok ir paleis. Labai noriu namo smile.gif pasiilgau savo vyro, kaco ir suniuko.
Atsakyti
labutis,norejau paklausti ar naudojote koki kremuka randui,man gydytoja Contratiubex siulo tik nezinau ar pirkti ar veiksmingas jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantelele @ 2009 04 13, 19:24)
labutis,norejau paklausti ar naudojote koki kremuka randui,man gydytoja Contratiubex siulo tik nezinau ar pirkti ar veiksmingas jis? ax.gif

Sveika.Contratubex ne visiem tinka,daugumai niežti randą nuo to tepaliuko,man asmeniškai pačiai irgi taip buvo,geriau bandyk dermatix,jis brangesnis,bet man labiau patiko.Pirmiausiai nusipirk mažesnį kiekį 6g,nes gali netikti ar ką,kam pinigus mest.Nors aš asmeniškai operuota prieš 2 metus ir naudojau tepaliuką,ligoninėj,nuvykus į jodą,sutikdavau moterų,kurios operuotos irgi prieš tiek laiko ir nenaudojusios nieko,niekuo nesiskyrė mūsų randeliai rolleyes.gif Su praėjusiomis Velykomis visas 4u.gif
Atsakyti
Niu as jau namie. Radiacijos buvo like 1.4 smile.gif bet buvo ir su 0.7

Buvo tokiu, kuriems virsijo tris, tai jiems irgi leido eiti namo, taciau jie niekaip nenorejo eiti - gal del seimos nariu. Taciau ka daryti kitiems zmonems, kurie atejo gultis i ligonine? girdejau, kaip seseles kuzdejosi, kad nebus tiek vietu... tai baranauskas susinervines lakste.

Skenavimas man parode, kad kauluose ir plauciuose nieko nera. Taciau kakle ir pati maciau, kad yra geltonos spalvos taskiuku ir nemazai... Tai laukia antras jodas liepos 31 paskyre. Turbut ir trecio reikes.

tiesa baranauskas sake, kad jei dar karta darysiuos TG, tai jis cituoju "nusuksiu tau galva", o vienai moteriai sake, kad "kas ta per persona, tai.." tongue.gif

Del contratiubex, tai man chirurgas aiskino, kad jis skirtas yra tik tiems randams, kurie linke gyti "guzais". Jie tokie iskile, banguoti labai ir negrazus buna-po baisiu avariju, kai smarkiai susizalojama. Tokiems, kaip musu randams jis per stiprus.

Atsakyti
[quote=jolantelele,2009 04 13, 19:24]
labutis,norejau paklausti ar naudojote koki kremuka randui,man gydytoja Contratiubex siulo tik nezinau ar pirkti ar veiksmingas j

as vartojau. abejoju ar yra poveikis. metai po operacijos, bet mano randas man labai negrazus. tamsus, platus. deja drabuzius tik aukstais kaklais tenka rinktis... verysad.gif

dabar mama kazkokia svogunu kose man padare, tai bandau tos mases kompresiukus daryti....
Atsakyti