QUOTE(joviteleb @ 2009 04 11, 16:03)
Buvo taip, kad atejau su lagaminu tokiu nedideliu ant ratuku. Tada man liepe viska nusirengt ir dave ta tragiska apranga. Sakau, ar galiu savo veliau uzsidet, nes esu isimetusi i lagamina naktinius. Tai kai suzinojo, kad turiu dar drabuziu, liepe atiduot visus rubus is lagamino...
As turbut ant kazkokios 'piktos' seseles uzpuoliau...
Dar kai paklausaiu, kuom as rengsiuos pries skenavima, tai is viso pasiuto... Kaip ir rasiau, atreze, kad man atnes asmeniskai nauja.
O tai Inga 04, kada matuoja radiacija tu buni su savo rubais ar naktiniais? As maniau, kad jau apsirengi normaliai, taip kaip iseinant jau namo?
Beje, o tau nebuvo bloga kai isgerei jodo - nepykino? Nes mus su 'kaimyne' pykino.
O laisvinamuju paprasysiu, kad vyras atvestu
Nu matai, as niekam nieko nesakiau ka turiu lagamine, ta prasme, kad turiu savo drabuziu, isgerem joda ir as persirengiau sava apranga, o po to visus drabuzius kur turejau, ismeciau, kad nevest namo, parinkau specialiai tokius, kuriu seniai nenaudoju, ir taip jau mest norejau.
Radiacija matuoja kazkur puse 8 ryte, israsymo diena, tu buni kaip sakant su tais drabuziais, su kuriais buvai ligononej, po to ,kazkur apie 9 val skanavimas buvo,ir tik kazkur apie puse 10 Baranauskas atejo, su juo ten visus reikalus suitvarkius, pasiemem savo daiktus, nes sesutes taip liepe, ir keliavom atgal i 105 kb. savo rubeliu.
Man niekas nesidare po jodo isgerimo, salutinio poveikio nejauciau. Kaimynems tai skrandzius skaudejo, gerkle maude, bet sake tai normali reakcija i joda.