QUOTE(joviteleb @ 2009 06 10, 17:02)
Aciu uz atsakyma. Matyt, as kazka ne taip supratau, kai daktare aiskino. Reiks dar kart nueiti pas daktare ir pasiklausti tiksliai.
O kukia tavo ca ir kuri stadija buvo? Ar daug buvo like "sviecianciu dalykeliu" skenogramoje po pirmo ir antro karto?
Man aktualu, nes as antram jodui vaziuosiu liepos gale. Po pirmo jodo likes yra apie 1 cm svieciantis darinukas kakle. Labai noriu, kad antro jodo uztektu....
O kukia tavo ca ir kuri stadija buvo? Ar daug buvo like "sviecianciu dalykeliu" skenogramoje po pirmo ir antro karto?
Man aktualu, nes as antram jodui vaziuosiu liepos gale. Po pirmo jodo likes yra apie 1 cm svieciantis darinukas kakle. Labai noriu, kad antro jodo uztektu....
Mano ca papiline 3 stadija.Po pirmo jodo buvo likes vienas zidinelis kaklo srityje, o po antro nieko svieciancio nebebuvo, bet kazkodel dar paskyre treciaji joda. Ko gero Baranauskas dar kazka iziurejo.
Tikek, kad uzteks antro jodo. Tik negalvok apie tai perdaug, viskas bus gerai. Nusiteik, kad esi ir busi sveika, juk jau viskas, kas buvo blogo, pasalinta. Sekmes tau, joviteteb. Esi jauna ir privalai iveikti visus sunkumus .