QUOTE(Dusse @ 2009 07 27, 15:11)
Joviteleb, as taip pat tave noriu padrasinti. Dziaugiuosi, kad nuo praejusio jodo tu labai sustiprejai, tiek daug patarimu visoms duodi. Jeigu negali saves iveikti, gal pora dieneliu pries joda pagerk Xanax-o. Pirmus 2 kartus as taip pat neradau sau vietos, bet raminanciu negeriau, o jau trecia karta mano gydytoja butinai liepe pagert. Tikiu, kad ta radiacija nuo kiekvieno organizmo priklauso, bet man paskutini karta ji buvo visai maza, manau, kad tik del to, kad jauciausi rami. O dariau viska taip pat, kaip ir pirma. Stiprybes tau, tikiu, kad sis kartas tau bus paskutinis. Laikykis
O kraujo tyrima galima pasidaryti savaites begyje pries joda, as klausiau gydytojos.

O kraujo tyrima galima pasidaryti savaites begyje pries joda, as klausiau gydytojos.
Aciu Dusse uz palaikyma... Man tai uzeina, tai praeina ta psichoze... kitaip niekaip pavadinti negaliu. Dabar gal dar veikia thyroxino trukumas organizme. Labai jautri pasidariau ir pikta. Labai noriu, kad antras jodas butu paskutinis... bet tikriausiai, kad nebus, nes chirurgas sake, kad joda labai anksti gavau, galejo pilno pratekejimo zaizdoje nebuti... Tai dabar edu save, nes pati su tais didziuliais TG tyrimais prisiprasiau to... Aisku, atgal paziurejus, buciau lygiai ta pati darius, nes pas mane TG beveik 500 sieke.
Dabar laikausi specialios anti jodines dietos, paskaiciau uzsieni ta rekomenduoja labai. Negalima valgyti nei druskos su jodu, nei produktu turinciu daugiau nei 5 nano gramus jodo. Vyras zirzia, kad esu kvaisa ir save kankinu

As ne radiacijos bijau, o kas paaiskes po jos... Galeciau nors ir visa savaite gulet su 20 radiacija, tik kad nieko po jos neberodytu....