Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(*DEiZY* @ 2010 01 15, 23:33)
internetu dar ieskojau info, kiek laiko uztrunka nulekt is patajos i artimiausia sala, tai radau, kad 2,5 val... tiesa?

Gali but. Taigi plauksit, o ne skrisit ar vaziuosit
Mes panasiai su kateriu plaukem is Phuket i Phi Phi, nors is pradziu atrode, kad toki atstuma galima zymiai greiciau iveikt biggrin.gif Bet vanduo yra vanduo... ne kelias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 15, 08:32)
O pati sala ar grazi,kaip papludymiai? Ar yra ka pasiziureti pacioje saloje,kokiu idomybiu?
Sioje saloje turim galimybe pagyventi pas pazistamus apartamentuose,ar verta sioje saloje ilgeliau uzsibuti g.gif

paplūdimys kaip mačiau visai nieko buvo, smeliukas toks. Dėl lankytinų vietų nežinau, mes ten tik pernakvojom.
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2010 01 15, 20:28)
Ir angliskai, ir zenklais ir zemelapiu biggrin.gif Kaip kur. Nepergyvenk - tikrai susikalbesi. Be to, ten beveik visi angliskai kalba smile.gif

Žiūrint kur. Ssaloje tai sunkiai su anglų kalba buvo. Retas kuris mokėjo. PAtajoje - kaip ant ko užtaikysi. Bangkoke- taip jau daugiau galima angliškai susikalbėti, betn irgi ne su visais. Gatvės maisto prekiautojai retas kuris mokėjo, taksistui tai žemėlapį rodėm. Be to ta jų anglų kalba kažkokia kitokia smile.gif Mane barmena pamokė, kad reikia sakyti ne cold beer, o ko bier. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 01 16, 16:31)
Aš su Natalija nekeliavusi, bet Archidėjos rekomendacija pasitikėčiau 4u.gif

O jus su gidais kontaktavote vietoje ar is anksto LT susirasete?
Ar tie 3 gidai jie visas vienodas ekskursijas daro ar jie is bet kurio miesto ar tik is Bankoko?
Gal galite pasidalinti ekskursiju kainytemis 4u.gif ypac domina Kambodzos kainos.
Ar tikrai verta plaukti Kvai upe 2 dienas ax.gif
ASA o kaip jums Pataja ar nepasirode labai suturistintas miestas ar vertas demesio ax.gif
Labai busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 18 sausio 2010 - 12:25
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 16, 17:54)
O jus su gidais kontaktavote vietoje ar is anksto LT susirasete?
Ar tie 3 gidai jie visas vienodas ekskursijas daro ar jie is bet kurio miesto ar tik is Bankoko?
Gal galite pasidalinti ekskursiju kainytemis 4u.gif ypac domina Kambodzos kainos.
Ar tikrai verta plaukti Kvai upe 2 dienas ax.gif
ASA o kaip jums Pataja ar nepasirode labai suturistintas miestas ar vertas demesio  ax.gif
Labai busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif

Mes skambinom iš Patajos, bet galima tai padaryti ir iš LT, tiesiog tada ten laisviau jausitės (jei žinote, kada konkrečiai norite). Galiu kalbėt tik apie Kostią (kiek girdėjau velesnius atsiliepimus, visi pabrėžia, kad brangininkas...), bet iš kitų pasakojimų, tai ekskursijos į Kvai yra analogiškos, gali skirtis tik lankomų objektų eiliškumas, nakvynės vieta (vieni nakvoja ant upės bungaluose, kiti sausumos viešbutyje), na ir vienur viskas įskaičiuota, o kitur reikia atskirai mokėti, pvz., už pasidramblinėjimą ir pan. Su Kostia (manau ir su kitais), galima koreguoti maršrutą, sakyti savo pageidavimus, bet čia gal aktualiau tiems, kas šalyje ne pirmą kartą blush2.gif Išvykimas mums buvo iš Patajos, galima buvo ir iš Banakoko, o iš kitų miestų (jei gerai supratau) jis galėtų rekomenduot kitus gidus, jei jam būtų neparanku/per toli. O kad verta plaukt dvi dienas tai be abejo, juk ta nakvynė bungaluose ant upės, be šviesos - super thumbup.gif
Dėl kainų, manau, rašykit tiesiogiai ir klauskit, nes kas buvo pernai, nereiškia, kad bus ir šiemet mirksiukas.gif
Nežinau Jūsų poreikių, bet žinau, kad nemažai keliavę. Mums, kaip nebuvusiems iki tol Azijoje, buvo šaunu. Šiaip apskritai Pataja tai ir yra skirta turistams, tik klausimas, ar tai blogai biggrin.gif Realiai mes ten gal tik kokią savaitę tebuvom, net nežinau, apie ką rašyt...
Atsakyti
Labukas visoms ir visiems planuojantiems kelione i Tailanda.Mes skrendam vasari is Londono su Jet Air of India su 1.25 val sustojimu Mumbai ir man iskilo klausimas kaip vykst ta tranzito procedura Mumbajuje,gal yra taip keliavusiu ir galetu suteikti kazkiek info.Kadangi as pirkau bilietus LHR-BKK su tom paciom oro linijom tai mano supratimu visa tranzito procedura ir lagaminu pernesimas turetu buti oro liniju rupestis ir mums nereikes tuo rupintis bet ar as teisi? ir kaipdel tranzitines Indijos vizos, mano supratimu tai jos nereikia jeigu keliauji tranzitu, gal turite patirties siuo klausimu?Aciukas
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 01 16, 22:14)
Labukas visoms ir visiems planuojantiems kelione i Tailanda.Mes skrendam vasari is Londono su Jet Air of India su 1.25 val sustojimu Mumbai ir man iskilo klausimas kaip vykst ta tranzito procedura Mumbajuje,gal yra taip keliavusiu ir galetu suteikti kazkiek info.Kadangi as pirkau bilietus LHR-BKK su tom paciom oro linijom tai mano supratimu visa tranzito procedura ir lagaminu pernesimas turetu buti oro liniju rupestis ir mums nereikes tuo rupintis bet ar as teisi? ir kaipdel tranzitines Indijos vizos, mano supratimu tai jos nereikia jeigu keliauji tranzitu, gal turite patirties siuo klausimu?Aciukas

Konkrečiai dėl Mumbajaus negaliu pasakyti, bet mes skridome iš Londono per Kuveitą į Bankoką. Tai lagaminų nereikėjo atsiimti, juos perkeldavo patys darbuotojai. Iš oro uosto išeiti nebuvo galima, reikėjo ten ir būti. Vizos nereikėjo, nors šiaip reikia keliaujant į Kuveitą. Gal pasižiūrėk info apie Mumbajaus oro uostą, ten būna parašyta ar reikia vizų ar ne.
Atsakyti
Aš skridau su Etihad per Abu Dabį. Turėjom 50 min persėdimui. Lagaminais nereikia rūpintis, viską perneša. Vizos irgi nereikia. Tiesiog Jūs pirkot jungiamąjį skrydį, kuris yra kaip ir vienas skrydis, tik reikia pakeisti lėktuvus. wink.gif
Atsakyti
Mes irgi skridom su persėdimu, Dubajuje, lagaminais nereikėjo rūpintis, nes jungtinis skrydis, vizos irgi nereikėjo, reikia tik tuo atveju jei nori išeiti iš oro uosto į miestą pasižvalgyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjjanka: 17 sausio 2010 - 19:06
Aciukas visoms atsakiusioms, dabar jau ramiau,nes tai mano pirmas toks tolimas skrydis tai truputi stresuoju, nes viska pati organizuoju ir uzsakineju tai labai bijau, kad del kokio trukstamo popieriuko negrazintu musu namolio net neisvydus Tailando.Buvo nusiuntusi e-mail'a Indijos ambasadai tai atsiunte atsakyma, kad jei neiseinat is tranzito zonos ir jungiamasis skrydis is tarptautinio teminalo tai vizu nereikia, bet jei toliau skrisciau is domestic terminalo tai jau reiketu tranzitines vizos.
mano planas toks-Bangkokas 4 d(gal buciau ir trumpiau, bet labai noriu pamatyti kinieciu Naujus Metus, kurie prasideda vasario 14 siais metais tai varysim i China Town), toliau Chiang Mai 4d is kur planuojam aplankyt Chiang Rai ir Auksini trikampi, is siaures skrisim i Phuketa ir is ten keliausim i Krabi ir aplinkines salas.Turim tik 15 dienu tai nenoriu labai daug prisiplanuoti,nes noriu ir pailset ne tik visur lekti.Galvoju gal isinuomuoti masina su vairuotuju Chiang Mai ir taip vazinetis po apylinkes tai nereiketu derintis prie grupes ir butume savo laiko seimininkai, gal yra kam teke taip keliauti?
Iki keliones liko tiek nedaug, o dar kiek darbu laukia,antradieni eisiu del skiepu, nes buvau nuejusi gruodzio men tai sake dar per anksti ir liepe ateiti sausi tai net nezinau nuo ko skiepytis, nes tik visokiu priestaringu nuomuoniu del tu skiepu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 17 sausio 2010 - 23:33
Mes Tailande aplankėm panašiai kiek Jūs. wink.gif 4d Bankoke, 4d Šiaurėj ir apie 5 dienas Krabi. O kodėl skrendant iš Chang Mai į Phuketą? Krabi irgi yra oro uostas. wink.gif Šiaip nuo Phuketo iki Krabi apie 2 val autobusu.
Atsakyti
Merginos gal kas galit pasidalinti ekskursiju kainomis.Suprantu,kad jos kintacios,bet mazdaug vistiek panasios islieka.Domina visokiu ekskursiju kainos ax.gif
Idomu pasiplanuoti apytiksliai,kiek gali kainuoti visa kelione ..plius minus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 18, 15:09)
Merginos gal kas galit pasidalinti ekskursiju kainomis.Suprantu,kad jos kintacios,bet mazdaug vistiek panasios islieka.Domina visokiu ekskursiju kainos ax.gif
Idomu pasiplanuoti apytiksliai,kiek gali kainuoti visa kelione ..plius minus ax.gif

Mums 2009 metu ziema ekskusija 2 dienu Kwai upe kainavo B4800 (zmogui), 1 dienos Chiang Mai (ilgakakliai ir kitos gentys, drambliuku kaimas su pasivazinejimu, plaukimas sraunia upe pripuciama valtim ir ramia upe bambukiniais plaustais - atrodo B1300 (zmogui), puse dienos vasivazinejimas po Angkor (mazasis ratas) - $12, is Sihanoukville i negyvenamas salas - $15, Sriracha Tigers zoo and Crocodile bei The Million Years Stone Park jungtine 1 dienos ekskursija - B900, Alcazar show - B600, is Phulet i Ao Phang Nga parka iskanat James Bond Island - B1500 (cia mes nusiderejom nuo B2300) biggrin.gif
Cia kainos zmogui perkant per kelioniu agentura. Dar dvigubai ar trigubai tiek ekskursiju, kurias surengem patys + daugybe mokesciu i visokius objektus (sventyklas, parkus ir t.t.)
Atsakyti