Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(dianita @ 2009 09 15, 10:48)
atsiprasau, kad klausiu neskaiciusi visos temos  4u.gif  bet gal kas galit trumpai atsakyti, kokiu skiepu reikia vykstant i tailanda ar jie nera butini???

Mes nesiskiepijom... Nes per mažai laiko buvo. O vaistų nuo maliarijos negėrėm dėl šalutinio poveikio, o ir šiaip dieną prieš kelionę niekur jų neradom pirkti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(herbas @ 2009 09 14, 20:02)
Kuriomis avialinijomis pigiausia į Tailandą patekt? Apsižiūrėjau per avia, greitai, expedia sistemas tai pasirodė pigiausia su finnair iš Varšuvos per Helsinkį į abi puses už maždaug 1950lt. Tiesiogiai per finnair metė daug didesnes. Dar tikrinau iš Frankfurto, Rygos, Romos. Rodė brangokai. Ar čia jau būtų kainų apačia?Gal kam teko pigiau rasti?

Iš Londono bilietas į abi puses kainavo 1500. Su Etihad. Pabandykit paieškoti edreams ką siūlo, vėliau tiesioginiam psl galima rasti pigiau...
Atsakyti
gal kas buvot Patajos viesbuty THE ZIGN HOTEL&VILLAS
Atsakyti
QUOTE(jolitad @ 2009 09 29, 10:06)
gal kas buvot Patajos viesbuty THE ZIGN HOTEL&VILLAS

Konkretu adresa parasyk,
nes ne vienas viesbutis yra
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 09 06, 23:23)
edzcka o per kur kostia plugdo kwai upe per bankoka ar per pataja?
aciu uz ats vadinasi bankokui skirsim dar maziau laiko  smile.gif
ir dar klausimukas ar is patajos plukdo i phi phi ir kitas salas? jei ir plukdo ko gero brangiai gaunasi nes atstumai nemazi

Kostia gyvena Patajoje, jei reikia i Kvai upe paima ir is Bankoko.
Phi-Phi salos is patajos per toli apie 600 km.
Atsakyti
Sveiki, planuojame kelione į Tailandą, gal kas nors buve Chiang May gali parekomenduoti kokį viešbutuką. smile.gif
Atsakyti
Aš buvau Chiang Mai. Labai nebrangus ir patikęs viešbutukas pačiam miesto centre: http://www.3sisbedandbreakfast.com/

Pasistenkite papulti į Chiang Mai sekmadienį, nes maždaug nuo 16 val iki vidurnakčio ten vyksta gatvės turgus ir galima prisipirkti lauktuvių labai pigiai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2009 09 30, 11:57)
Sveiki, planuojame kelione į Tailandą, gal kas nors buve Chiang May gali parekomenduoti kokį viešbutuką.  smile.gif

Mums visai neblogas ir pigus pasirode yourhouseguesthouse
Atsakyti
Sveiki keliautojai norejau paklausti uz kiek jus randat skrydzius pirmyn ir atgal, as radau Vilnius- Frankfurtas-Frankfurtas - Bankokas ir atgal Bankokas-Frankfurtas - Frankfurtas -Vilnius ~6000Lt ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(JoLaur @ 2009 10 05, 10:47)
Sveiki keliautojai norejau paklausti uz kiek jus randat skrydzius pirmyn ir atgal, as radau Vilnius- Frankfurtas-Frankfurtas - Bankokas ir atgal Bankokas-Frankfurtas - Frankfurtas -Vilnius ~6000Lt ar tai normalu?

manau, kad brangu... aš ieškočiau bent jau iki 3000 Lt/žm., o per akcijas iš Vilniaus, pamenu buvo ir iki 2000 Lt 4u.gif na, aišku, dar žoūrint koks periodas jus domina, jei kalbama apie Kalėdas ar Naujuosius, kainos bus kiek kitokios blush2.gif
vat greituoju būdu suvedusi datas ką radau:
Vilnius (Lietuva) - Bankokas (Tailandas) - Vilnius (Lietuva),
Išvykimas: 2009-11-17, grįžimas: 2009-12-02,
Keleiviai: 1 suaugęs
Kaina suaugusiam su visais mokesčiais: 3035.00 LTL
su persėdimu Frankfurte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 05 spalio 2009 - 12:15
Sveikuciai, o cia Jus keliaujate be agenturu? blush2.gif
Esu girdejusi apie toki buda, bet ar iseina pigiau?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 10 05, 13:26)
Sveikuciai, o cia Jus keliaujate be agenturu?  blush2.gif
Esu girdejusi apie toki buda, bet ar iseina pigiau?

vieni keliauja su, kiti be, visokių yra, dėl pigumo irgi įvairiai, bet įspūdžių tai tikrai daugiau, be to, su agentūromis ne taip toli ir nukeliausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 10 05, 14:39)
vieni keliauja su, kiti be, visokių yra, dėl pigumo irgi įvairiai, bet įspūdžių tai tikrai daugiau, be to, su agentūromis ne taip toli ir nukeliausi blush2.gif

Ir dar toks klausimas: kiek ziurejau per agenturas visos siulomos keliones TIK su pusryciais (kodel? g.gif ), o kokios ten maisto kainos? Esu edri. biggrin.gif
Kaip skrandziai, adaptacija? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 05 spalio 2009 - 13:45
QUOTE(fuksė @ 2009 10 05, 13:44)
Ir dar toks klausimas: kiek ziurejau per agenturas visos siulomos keliones TIK su pusryciais (kodel?  g.gif ), o kokios ten maisto kainos? Esu edri.  biggrin.gif
Kaip skrandziai, adaptacija? unsure.gif

gal todėl, kad dauguma keliauja, o kurie nekeliauja nori paskanauti vietinio maisto biggrin.gif kainos labai normalios, žuvies produktų tai pasakiškos, vėrinukai nebrangūs ir be galo skanūs, ai, apskritai beveik viskas skanu thumbup.gif maistas mūsų skrandžiams tikrai priimtinas, nes būna adaptuotas turistams ax.gif kažkaip nei mums, nei aplinkiniams neteko subloguoti ar pasinaudoti vaistais thumbup.gif
tiesa, jei rinksitės keliones ne į Patają, kur dauguma važiuoja aktyviai leisti laiką, o ne valgyti, tai, manau, rasite ir su AI g.gif gal ne LT agentūrų, bet tikri bus, tik vat ar verta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 05 spalio 2009 - 13:58