Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(Nada... @ 2010 01 28, 11:01)
Ledum, sveika grizus i saltuka smile.gif

turiu klausima- esu pasinesus ant didmiesciu. Bankoke svaigau ir jei galejus buciau dar savaite ten pratupeciau. o ar jus buvot Kambodzos sostineje ( berods Pnompenyje blush2.gif ). jei taip , koie ispudziai, lyginant su Bankoku.
ir aplamai, jei reiktu isskirt 3-4 esminius skirtumus tarp Tailando ir Kambodzo, kokius epitetus parinktumet ( noriu ir as i Kambodza)..
ACIU 4u.gif

Tailando su Kambodža net nėra ko lyginti. Tailando ekonomika žymiai geresnė, Bankokas, nors ir šiukšlinas vietom ir su savais eismo bei statybų ypatumais, bet jame galima atrasti tiek architektūros šedevrų, kiek Lietuvoj dar kokį 50 metų reikės laukti. biggrin.gif Pnom Penyje buvau tik prabėgom, atvykau ir išvykau tą pačią dieną. Bendras vaizdas su Bankoku net nelyginamas... Bet jis vis tiek savitas, kitoks ir dėl to nemažiau įdomus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 01 28, 07:36)
Ten daug visokių gerų dalykėlių labai viliojančiom kainom. Kokius didesnius apsipirkimus galima planuoti ten.

ar ten dabr tesiasi ispardavimai
Idomu kas prekinotes kaip suprantu ispardavimai po nauju prasideda,kazin iki kada g.gif kalbu apie normalias parduotuves ax.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 01 28, 10:07)
jame galima atrasti tiek architektūros šedevrų, kiek Lietuvoj dar kokį 50 metų reikės laukti. biggrin.gif

tai ir po 50 ir po 100 metu tokiu statiniu :LT nebus,tiesiog mes kitokia kultura,kitoks tikejimas ir t.t.nelyginai kiekviena salis savita savo statiniais,savo kultura ir paprociais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 28, 14:37)
ar ten dabr tesiasi ispardavimai
Idomu kas prekinotes kaip suprantu ispardavimai po nauju prasideda,kazin iki kada g.gif kalbu apie normalias parduotuves ax.gif

Šiuo laiku jau buvo atvežta nauja kolekcija, o senoji kur su nuolaidom buvo jau gerai patuštinta. Kalbu apie guess parduotuvę. Kitose nežiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 01 28, 13:18)
Šiuo laiku jau buvo atvežta nauja kolekcija, o senoji kur su nuolaidom buvo jau gerai patuštinta. Kalbu apie guess parduotuvę. Kitose nežiūrėjau.

supratau,manau norint suderinti apsipirkima geriausia butu sausio pradzioje vaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 01 28, 11:01)
Ledum, sveika grizus i saltuka smile.gif

turiu klausima- esu pasinesus ant didmiesciu. Bankoke svaigau ir jei galejus buciau dar savaite ten pratupeciau. o ar jus buvot Kambodzos sostineje ( berods Pnompenyje blush2.gif ). jei taip , koie ispudziai, lyginant su Bankoku.
ir aplamai, jei reiktu isskirt 3-4 esminius skirtumus tarp Tailando ir Kambodzo, kokius epitetus parinktumet ( noriu ir as i Kambodza)..
ACIU 4u.gif

Mes buvom ir Bankoke ir Pnom Penh. Galiu pasakyt, kad Bankokas daug kartu idomesnis nei Phnom Penh, be to ten yra zymiai daugiau veiklos biggrin.gif Bet aisku, bunant saly, neaplankyt sostines butu geda ir gaila blush2.gif Vien del to verta. Phnom Penh siulau nuvykti i Karaliaus rumus ir Sidabrine Pagoda - labai grazu ten viskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 28 sausio 2010 - 14:59
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 28, 15:37)
supratau,manau norint suderinti apsipirkima geriausia butu sausio pradzioje vaziuoti ax.gif

as buvau sausio pabaigoj, bet jokiu super ispardavimu nemaciau g.gif nieko panasaus, kaip Europoj... bent jau brangiuose prekybcentriuose visur skelbiasi, kad yra nuolaidu, bet tik skelbiasi ax.gif
Bendras vaizdas su Bankoku net nelyginamas

aisku 4u.gif reiktu tada i koki pekina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2010 01 28, 14:01)
as buvau sausio pabaigoj, bet jokiu super ispardavimu nemaciau g.gif  nieko panasaus, kaip Europoj... bent jau brangiuose prekybcentriuose visur skelbiasi, kad yra nuolaidu, bet tik skelbiasi ax.gif

buvau radosi zinutes,kad sausio pradzioje kazkas is SM nariu vaziavo,tai buvo gan neblogu geroms firmoms ispardavimo kainu g.gif Naturalu,kad ispardavimas turetu buti,tik idomu iki kada,kaip suprantu trunka labai neilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 28, 14:37)
tai ir po 50 ir po 100 metu tokiu statiniu :LT nebus,tiesiog mes kitokia kultura,kitoks tikejimas ir t.t.nelyginai kiekviena salis savita savo statiniais,savo kultura ir paprociais wub.gif

Na aš kalbėjau ne apie tradicinę (čia ir taip viskas aišku hihihi.gif), o apie moderniąją architektūrą. ax.gif Pnompenyje tokios mažoka jei iš viso yra. g.gif O Bankoke ooooi kokių šedevrų galima atrasti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 28, 18:39)
Na aš kalbėjau ne apie tradicinę (čia ir taip viskas aišku hihihi.gif), o apie moderniąją architektūrą.  ax.gif Pnompenyje tokios mažoka jei iš viso yra.  g.gif O Bankoke ooooi kokių šedevrų galima atrasti.  wub.gif

Norėčiau šiek tiek apginti Pnompenį.
Bangkokas turėjo visai kitas galimybes vystytis, augti ir statytis gražiuosius pastatus. Tailandas vienintelė azijos valstybė kuri niekuomet nebuvo pavergta kitų tautų ir beja nebuvo nei vieno badmečio.
O Pnompenis visai nesenai turėjo mano jau minėtus raudonuosius chmerus kurie miestus vertino kaip didžiausią blogybę. unsure.gif
Atsakyti
Na, aš tik parašiau miestų palyginimus į valstybių klostymosi istoriją nesigilinant. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 28, 23:47)
Na, aš tik parašiau miestų palyginimus į valstybių klostymosi istoriją nesigilinant. wink.gif

4u.gif

Tiesa, bent jau Patajoj, Ko Larn ir Ko Chang jūra nieko blatno. Pajūriu pasivaikščiot galima, bet kojos klimpsta į smėlį ir man nemalonu. Galima takeliu, bet tada jūra tolokai. Jei renkantis kelionę būtų svarbiau poilsis prie jūros verčiau čia nevažiuočiau, o pasirinkčiau Meksiką Cancuną arba bent jau Dominiką.
Gal Phukete geriu.

Tiesa, Kombodžoj gidai sakė, kad Sihanoukvilyje gražiausi paplūdimiai visoj Siamo įlankoj. Lyg kažkas buvot ?
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2010 01 29, 07:39)
4u.gif

Tiesa, Kombodžoj gidai sakė, kad Sihanoukvilyje gražiausi paplūdimiai visoj Siamo įlankoj. Lyg kažkas buvot ?

Tikrai taip biggrin.gif Ne tik papludimiai, pats vanduo toks siltas siltas, viesbuciai, skaniausias juros maistas, ir ne taip brangu, kaip pvz., Phi Phi. Sihanoukville nuostabiausia vieta. Rojus, dar neatrastas turistu wub.gif
Atsakyti