QUOTE(Archideja @ 2010 02 14, 19:26)
As irgi anksciau norejau i Filipinus, bet dabar, geriau pasidomejus sia salimi, man ten baisu vaziuot: lektuvai vieni nesaugiausiu pasaulyje, net daug aviakatastrofu nuslepiama nuo pasaulio ziniaskalaidos, vietiniai grobia turistus ir reikalauja ispirku
Kiek maciau laidu apie turistu pagrobimus visame pasaulyje - Filipinai sudaro maziausiai 50% tokiu atveju
Jums ne baisu i Filipinus?

Jums ne baisu i Filipinus?
Mes taip pat buvome po Tailando uzsimane i Filipinus, bet pasiskaicius kazkaip baisoka, juolab kad dabar nebe dviese, o trise tikriausiai keliautume...

QUOTE(Lilly @ 2010 02 15, 15:12)
Sveikos merginos, atleskit kad neskaicius visu temu is karto paklausiu: ar yra kokie nors butini daiktai/vaistai kuriuos reikia i tailanda pasiimti (nekalbu apie bilietus ir dokumentus
)? Skiepytis nespesim, nes kelione vasario pabaigoje... Laiko narsyti internete nelabai turiu... Gal pagelbesit? 

Man labiausiai prireike: kremo nuo saules (turejau SPF 30, tai ne pro sali jautresnem vietom ir 40 butu buve, nes koju pirstai nudege

Ko neprireike - buvau prisidejusi per daug rubu (ten ant kiekvieno kampo skalbyklos yra, jei nenori pats terliotis, uz kelis Lt isskalbia ir islygina tau viska), vaistu neprireike jokiu, tik vienos tabletes nuo galvos skausmo, bet ju taip pat lengva rasti pirkti, sportbaciu (geriau basankes patogios).