Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(micefee @ 2010 04 30, 15:50)
Tailandas pati normaliausia ir turistiškiausia Azijos šalis, baimintis, manau, tikrai nėra ko.  ax.gif

tai kad balandzio 7 paskelbta ten nepaprastoji padetis, nes kilo baisus protestas pries vyriausybe.. vyko isiverzimai i parlamento rumus ir pan... tai nelabai gal linksma butu tarp visu protestantu atsidurt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *DEiZY*: 30 balandžio 2010 - 20:20
QUOTE(micefee @ 2010 04 30, 13:50)
Tailandas pati normaliausia ir turistiškiausia Azijos šalis, baimintis, manau, tikrai nėra ko.  ax.gif

Manau, kad siuo metu Bangkoke nera labai saugu,bet norintiems nepasilikti sostinej, o is karto keliauti i salas problemu neturetu kilti.Pati planuoju dar karta keliauti i Tailanda tai idemiai seku padeti.Galit pasiskaitineti Bangkok post.Mano bendradarbe tailandiete sake, kad Bangkoke reiketu vengti rengtis raudonai arba geltonai, nes gali palaikyti protestuotoju saliniku (aisku sunku patiket, kad sumaisytu tailandieti su europieciu biggrin.gif , bet ka gali zinot?)
Dar vienas geras informacijos saltinis BBC news ,tik reikia nepamirsti, kad media kartais padaro drambli is peles...nors atsargumas dar niekam nepakenke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 30 balandžio 2010 - 21:40
Tailandas smagi salis, tik kad ten daug besisypsanciu zmoniu tai tikrai nepasakyciau, mes keliavome patys 3sav. ir taip pat labai daug rinkomes info internete forumuose ir tt. bet vienam dalykui pasiruose nebuvom - tai zmoniu sukciavimui, jei tailandietis nori tau padeti zinok jis is to tures naudos, toks ispudis kad visi tik ir bando kaip apgauti kad kuo daugiau pinigu isvilioti is turistu, net TNT valstybine organizacija apgaudineja, zodziu reikia buti labai atidiems ir tureti labai daug info, bet to neisvengsi ... Gamta ten labai grazi bet jie jos visai nesaugo, is visos keliones labiausiai patiko Chiang Mai ten ir zmones buvo mieliausi ir nuosidziausi ir Krabi regionai. Su tuktukais nors ir nerekomenduojama vazinejom labai daug pasitaike ir labai fainu vairuotoju bet didzioji dalis sukciai ypac Bankoke
Valgem gatvini maista beveik kasdien ir niekam jokiu blogumu nepasireiske aciu dievui, nes kai prisimeni kokia higiena taip net baisu kaip is viso ten valgem tais paciais pirstais minko tesla tais paciai atiduoda graza ir pan. bet bunant ten tarsi normalu valgem pasimegaudami
Labai smagiai vaziavome traukiniu per nakty is bankoko i chiang mai thumbup.gif Patarciau viesbucius imti be kondicionieriu kaina skiriasi zenkliai o ir triuksmas vien nuo ju. O kai vaziavom traukiniu su kondicionieriu tai is viso prasikeikem nes sedejom kaip saldytuve, susirenge visus silciausius rubus su anklodem ir vistiek nosis salo, jie pamise ant kondiskiu jau buvo apie tai rasyta
Patarciau imti kuo maziau turu geriau susitarti su tuktuku ir vaziuoti patiems. Is turu galiu rekomenduoti chiang mai Adventure tours labai geras servisas ir su tailandiete labai susidraugavom
Viesbuciuose miegojom visokiausiuose nuo gero iki visisko s.. ypac nepasiseke phi phi saloj, ten buvo pats prasciausias per visa kelione jame net kuom uzsikloti nebuvo o kainos kadangi sala dideles o zmoniu ten marios, tai pacioj saloj man nelabai patiko bet aplinkui paplaukioti labai smagu
tiesa kai viena para buvom pukete tai transvestitai paliko labai dideli ispudi, niekada nemaniau kad is ju padaro tokias grazias merginas as jau galvojau eksperte tikrai atskirsiu kas yra kas bet galiausiai pasimeciau doh.gif vyras klausia o as sakau nezinau, dalis tai tokie juokingi akivaizdus,bet geresniuose klubuose tai buvau apakus, ir beje kas nustebino as visada maniau kad jie nori buti pilnaverte moterimi bet pasirodo nieko panasaus, jie yra lady boy ir lyties pakeisti nenori.
Tailandas smagu, pabuvau pamaciau bet antra kart nevaziuociaus, eileja lauke tiek nuostabiu saliu.. kol kas yra tik viena salis i kuria noreciau gryzti ir gryzti tai meksika wub.gif bet vargu ar greitu metu grysiu nes norisi aplankyti vis naujas vietas
sekmes visiems keliaujantiems, nes tailanda palankyti tikrai verta ir ypac savaraniskai
Atsakyti
tiesa, nusipirkau fantastisku alieju, negaliu jais atsidziaugti, arun thai vadinasi chiang mai juos gamina, kazkas jau juos gyre forumuose, man jie superiniai visiskai naturalus, dabar gailiuosi kad daugiau nenusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 05 06, 17:31)
Tailandas smagi salis, tik kad ten daug besisypsanciu zmoniu tai tikrai nepasakyciau, mes keliavome patys 3sav. ir taip pat labai daug rinkomes info internete forumuose ir tt. bet vienam dalykui pasiruose nebuvom - tai zmoniu sukciavimui, jei tailandietis nori tau padeti zinok jis is to tures naudos, toks ispudis kad visi tik ir bando kaip apgauti kad kuo daugiau pinigu isvilioti is turistu, net TNT valstybine organizacija apgaudineja, zodziu reikia buti labai atidiems ir tureti labai daug info, bet to neisvengsi ..
Tailandas smagu, pabuvau pamaciau bet antra kart nevaziuociaus, eileja lauke tiek nuostabiu saliu.. kol kas yra tik viena salis i kuria noreciau gryzti ir gryzti tai meksika  wub.gif bet  vargu ar greitu metu grysiu nes norisi aplankyti vis naujas vietas
sekmes visiems keliaujantiems, nes tailanda palankyti tikrai verta ir ypac savaraniskai

O kada buvai Tailande? As tai noreciau dar karta sugrizti...bet ir i Meksika noreciau ir dar i daugybe saliu biggrin.gif butu smagu tureti bent 3 menesius atostogu per metus ir be abejo pakankamai pinigu svajonem igyvendinti smile.gif
O del to, kad tailandieciai dauguma sukciai sutinku 100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 06 gegužės 2010 - 21:04
Aš kai nebuvau buvus MAroke, tai man tailandiečiai irgi sukčiai pasirodė, bet pirmieji tai net negali lygintis su pastaraisiais. biggrin.gif O šiaip mano labai panaši patirtis su Pakeliautoja, tik mes ant viešbučių pinigų negailėjom, bo jie ten nerealiai pigūs, už tokią kainą čia Europoj tik 8-vietį hostelį gausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2010 05 06, 21:54)
O kada buvai Tailande? As tai noreciau dar karta sugrizti...bet ir i Meksika noreciau ir dar i daugybe saliu  biggrin.gif butu smagu tureti bent 3 menesius atostogu per metus ir be abejo pakankamai pinigu svajonem igyvendinti smile.gif
O del to, kad tailandieciai dauguma sukciai sutinku 100% drinks_cheers.gif

buvom mes siais metais vasario men. nepaisant nieko kelione buvo nereali

QUOTE(micefee @ 2010 05 06, 22:11)
Aš kai nebuvau buvus MAroke, tai man tailandiečiai irgi sukčiai pasirodė, bet pirmieji tai net negali lygintis su pastaraisiais.  biggrin.gif O šiaip mano labai panaši patirtis su Pakeliautoja, tik mes ant viešbučių pinigų negailėjom, bo jie ten nerealiai pigūs, už tokią kainą čia Europoj tik 8-vietį hostelį gausi. biggrin.gif

Marokas mano kelioniu saraso virsuje biggrin.gif o jus po maroka savarankiskai kelavote? kad zinociau pas ka konsultuotis jei ka rolleyes.gif
del viesbuciu tai mes tikrai ziurejom is pigesniu bet pasitaike vienas kitas ir brangesnis, viesbuciai tikrai labai pigus ir gana nebogi bent jau didzioji dalis mums pasitaike, aisku pries tai pasiieskojom info atsiliepimu, svarbiausias kriterijus renkantis viesbutuka gera lokacija. aplamai visa kelione mums gavosi su absoliuciai viskuo iskaitant ir lauktuves iki 5000lt zmogui iskaitant pramogas, maista, skrydzius visus turejom viena vietini is vieno tailando galo i kita ir tt tai manau 3sav. laikotarpui gana pigiai prasisukom, o kaip kitaip siais nelengvais laikais biggrin.gif o keliauti tai norisi biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 05 06, 22:40)
buvom mes siais metais vasario men. nepaisant nieko kelione buvo nereali
Marokas  mano kelioniu saraso virsuje  biggrin.gif o jus po maroka savarankiskai kelavote?

Savarankiškai. Nereali šalis. wub.gif

Oho, tai Jūs tikrai pigiai prasisukot... Mes irgi 3 sav buvom, bet norėjom kuo daugiau pamatyti, tai dar ir Laosą su Kambodža grybštelėjom, išvis 5 vietinius skrydžius apturėjom. doh.gif Ir išleidom vos ne dvigubai daugiau... blush2.gif Brangiai brangiai mums gavosi.
Atsakyti
Aciu Tau Pakelaiutoja! Mes ir ruosiames kelionei i tailanda, bet dar tik rugsejo men. Bet vis vien jau ziurinejaum, planuojam, nes , kaip dauguma, viska darysim absiuliuciai savarankiskai. Turim jau marsruta dviem savaitem, bet labaiusiai nerimaujam del tu viesbuciu. Vis neapsisprendziam kaip geriau - uzsisakyt is anksto ir but garantuotam ar geriau ten nuvaziavus ieskotis vietiniu . Mes atskrendam i Cha Am pirmas naktis apsistosim Marriott viesbuty (cia iejo i skrydzio kaina), o toliau kadangi baladosimes per visa sali tai ir apsistosim skirtingose vietose. Bet Tu Pakeliautoja, buk gerute, patvirtink arba paneig kas geriau - jau dabar uzisisakyt viesbucius, kurie daznaiusiai buna brangesni online ar rizikuot ir rinktis vietiniu pigesnius. Mes prabangos tikrai nereikia, norim paprastu vieteliu. Sako, kad ten bevaikstant visada lengva kazka susirast. Kaip Tu manai? Aciukas!
Atsakyti
Tai labai gerai kad is anksto domites ir renkates informacija, as taip pat pries pusmeti pradejau ruostis biggrin.gif tiksliau lektuvo bilietus isigijom pries pusmet, na ir palaipsniui planavomes. Koki marsruta pasirinkot? cia ko gero idomiausia keliones planavimo dalis smile.gif del viezbuciu as taip pat svarsciau kaip geriau ar visus rezervintis ar ne, galiausiai dareme taip- uzsirezervavom pirmom 2 parom tik atvykus Bankoke, kitus - turejau kiekvienam keliones apsistojimo taske po keleta viesbutuku variantu kurie man patiko pagal kainas ir lokacija, siaip tikrai nera butinybes uzsakineti viesbuciu nes ju ten labai labai daug ir pagal visu poreikius tiesiog reikia zinoti i koki rajoneli norite ir tame kvartale ieskotis, pestute per 10-15 min rasit toki kokio reikia, jei uzrezervinsit viesbucius busit priristi ir turesit grieztai laikytis plano, bet labai smagu kai gali sau leisti dienai ar dviem pasilikti ten kur tau labai labai patinka ir atvirksciai jei nepatiks kazkur galetumet judeti toliau, patarimas toks, kad stenkites buti lankstus neprisisristi per daug. ko tailande nestinga tai viesbuciu ir turizmo agenturu taip kad bukit ramus. Jei kas dar domina klausk drasiai mielai atsakysiu gali per az kad eterio daug neuzimtume
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 05 07, 20:19)
Jei kas dar domina klausk drasiai mielai atsakysiu gali per az kad eterio daug neuzimtume

eterio jus tikrai per daug neuzimate juk tam ir tema tokia. 4u.gif
smagu,kad dalinates savo patirtimi tai naudinga dar tik besiruosiantiems ten keliauti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 gegužės 2010 - 21:27
QUOTE(Pakeliautoja @ 2010 05 06, 20:40)
buvom mes siais metais vasario men. nepaisant nieko kelione buvo nereali.

Man jau nuo vakar pradejo kirbeti kirminelis ar mes tik nebuvom susitike Tailande,nes ta istorija apie viesbutuka Phi Phi be antklodziu ir su vandeniu viena karta per diena plius transvestitai Pukete...kazkaip viskas labai pazystama.Ar nebuvot sutike poreles Chiang Mai oro uoste su kuria keliavot kartu i Puketa, o po to i Phi Phi ir Krabi? biggrin.gif
Atsakyti