Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

QUOTE (Germante @ 2004 03 24, 17:09)
Bet prezervatyvai ne visiems patinka. Mes su vyru pvz. nemegstam.

Aisku,kad ne visiems patinka prezervatyvai,todel ir yra tiek ivairiu apsisaugojimo priemoniu.Kiekvienas renkasi pagal save,svarbu ,kad butu pasiektas super orgazmas.
Atsakyti
Jei vaiku neplanuoju svarbiau pirma apie apsisaugojimo priemones pagalvot, o tik po to apie super orgazma wink.gif
Atsakyti
Aišku, kad prezikai
Atsakyti
100 procentu apsaugo tik.....................susilaikymas wink.gif
Atsakyti
Ai va dar prisiminiau viena nutraukto minusa, taigi atsipalaiduot normaliai negali ir vienas ir kitas pasamonej galvoja ar suspes ar nieko neatsitiks, fear.gif nestuke.gif vienu zodziu nekas. fear.gif
Atsakyti
As uz spirale. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 03 24, 15:09)
Mano viena drauge 2 vaikus turi po apsisaugojimo nutrauktu l. aktu.

Mano vyras su savo ex irgi nutrauktu saugodavosi. Tai aš dabar turiu garbės vadintis pamote (nes vaikas pas mus auga) wink.gif
Atsakyti
Arba imk ir pastok, du kartus tuo paciu metu nepastosi. Jei vaikeli planuojate greitai, tai nesisaugokit visai. Vistiek sunkoka pastoti tada kada nori, praeina keli menesiai. Bent jau man taip buvo. wink.gif smile.gif
Bent jau geru seksu pasidziaugsi... heart.gif heart.gif wub.gif
Atsakyti
Galiu nuraminti- mes su vyru gyvename pagal Bilingso metodą- skaičiuojame d.
Jau 8 metai taip. Susiplanavome leliuką-jai jau 1,3m.Ir toliau sau skaičiuojame...
Prezikai-beryšio,nepatogu.Kontraceptikai-tik bereikalinga chemija organizmui ir papildomi kg.Apie spiralę net šiurpai nueina pagalvojus.Kodėl vyrams kokių piliulių neišranda?
Atsakyti
QUOTE (nercyte @ 2004 04 02, 23:00)
Kontraceptikai-tik bereikalinga chemija organizmui ir papildomi kg.

Nu man jie ne vieno papildomo kg nepridejo
Atsakyti
Mano pažįstamos beveik visos sustambėjo- per užkapalius ir leškas dėjo.Ir nieks nepadeda.O blogiausia tas, kad porą iš jų draugeliai paliko-marazmas kažkoks (tipo sustambėjo, bet greičiausiai ne čia šuo pakastas)
Atsakyti
QUOTE (asara @ 2004 04 04, 07:40)
Nu man jie ne vieno papildomo kg nepridejo

Man irgi biggrin.gif
Atsakyti