Įkraunama...
Įkraunama...

Kas saugiau: nutrauktas aktas ar prezervatyvai?

QUOTE (jolitav @ 2004 07 03, 07:57)
O POSTINOR is viso nerekomenduojama naudoti. Nebent isprievartavimo atveju. Labai sutrikdo menesiniu cikla, isbalansuoja ten viska. Ten juk arkliskos dozes hormonu. Jus ka, moteriskes?

Panaudojau vieninteli karta ir ta pati nesuveike. Isbalansuot nieko neisbalansavo, menesines taip ir neatejo, o siandien to deka esu mamyte wub.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 07 03, 09:39)
Panaudojau vieninteli karta ir ta pati nesuveike. Isbalansuot nieko neisbalansavo, menesines taip ir neatejo, o siandien to deka esu mamyte wub.gif 2.gif

Mano vienai draugei irgi nesuveike. Taip kad abejoju, kad tos POSTINOR tokios jau veiksmingos...
Atsakyti
Oho..net Postinoras nesuveikia... unsure.gif unsure.gif As irgi nutraukiau visu piliuliu vartojima. Jau praejo metai, o organizmas dar pilnai neatsistate po ju vartojimo. blink.gif O apsisaugojimo problema opi. Kol kas zaidziam dazniausiai su ugnimi, nes bent jau as giliai giliai sirdy..... ai, nesakysiu. tongue.gif
Atsakyti
Taip, Postinoras skirtas ypatiengiems atvejams - nes labai stiprus vaistas. Bet, atsitikus nelaimei (arba plyšus prezikui) reikia išgerti tabletę ir praėjus kieklaiko (parašyta instrukcijoj) dar 1 reikia išgerti - bet sakau - čia laaabai jau extra atvejais - dažnai kategoriškai negalima jo naudoti.

O toms, kas nemėgtsa geriamos kontracepcijos - gerai naudoti kontr. zvakutes, kremus.
Atsakyti
Tiesą pasakius ir man yra tekę gerti tą Postinor plyšus prezikui, bet man irgi jis nieko neišderino ir nieko nepakenkė. Gyvenime jo esu gėrus tik 2k smile.gif
Atsakyti
QUOTE (jolitav @ 2004 07 03, 07:57)
O POSTINOR is viso nerekomenduojama naudoti. Nebent isprievartavimo atveju. Labai sutrikdo menesiniu cikla, isbalansuoja ten viska. Ten juk arkliskos dozes hormonu. Jus ka, moteriskes?

Man asmenishkai Postinor nieko neishreguliavo ir apskritai- likau gyva smile.gif Gal nereiketu apie ji kalbeti kaip apie atomine bomba? O gal manai, kad abortas ar nepageidaujamas ir nelaukiamas vaikelis yra geriau? O juk galima pastoti ne vien ishprievartavimo atveju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega: 03 liepos 2004 - 18:45
QUOTE (Vega @ 2004 07 03, 18:46)
Man asmenishkai Postinor nieko neishreguliavo ir apskritai- likau gyva smile.gif Gal nereiketu apie ji kalbeti kaip apie atomine bomba? O gal manai, kad abortas ar nepageidaujamas ir nelaukiamas vaikelis yra geriau? O juk galima pastoti ne vien ishprievartavimo atveju...

Nieko as nemanau, tiesiog tai kiekvieno pasirinkimo reikalas. Tiesiog norejau pasakyti, kad Postinor nera ta priemone, kuria reikia vartoti daznai. O jei viena karta nieko neisreguliavo, tai nereiskia kad neisreguliuos kita karta. Tiesiog paskui buna daug bedu.
Atsakyti
QUOTE (liona @ 2004 03 23, 09:57)
(...) tikriausiai saugiau prezikai nei nutrauktas aktas,ania (...)

Pati atsakei į klausimą. Bet saugiausia yra iš viso nieko nedaryti: atsigult į lovą, atsukti vienas kitam užpakaliukus (kad pagundų nekiltų) ir miegot wink.gif

Apskritai čia klausimas vertas penktokės, kam klaust, jei net mokykloje tai paaiškinama
Atsakyti
QUOTE (Mili @ 2004 04 08, 11:37)
šiaip jau aš už modernų - natūralų. dabar yra aparačiukų kurie pagal natūralius procesus nustato vaisingas dienas. Ypatingai sužavėjo toks vienas kuris pagal hormonų kiekį rytiniame šlapime nustato ir parodo - žalia švieselė ar raudona thumbup.gif

Gal juokingas klausimas, bet ar pas mus tokių aparatukų yra pirkti. Jei yra, tai kur?
Kažkada, prisimenu per tėliką reklamuodavo, bet tada neaktualu buvo. Dabar gal ir susidomėtume...
Atsakyti
Gal kas bandet PARMAXS tabletes ar zvakutes. Mums jau keliolika metu tarnauja nutrauktas ir nieko.SIaip jau nieko butu vyrui atsipusti nuo atsakomybes ,bet klausimas-ar tai patikima. Gal kas bandet sita preparata,prasau parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Selena @ 2004 07 05, 00:28)
Gal kas bandet PARMAXS tabletes ar zvakutes. Mums jau keliolika metu tarnauja nutrauktas ir nieko.SIaip jau nieko butu vyrui atsipusti nuo atsakomybes ,bet klausimas-ar tai patikima. Gal kas bandet sita preparata,prasau parasykit smile.gif

Zvakutes bandziau,man nepatiko,kazkaip viskas viksta tada su ipatingu pasiruosimu.
isidedi ,lauki 5min,kol istirps,veliau po tokio pasimyleimo negali praustis su muilu ar su higieniniu gelium,tik specialiai pritaikitu muilu.
O dar jei pas moteri yra daug isskyru,tai dar daugiau plaukioja viskas viduje.
Gal tai tiktu toms kurios viduje sausa labai.
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 07 05, 13:06)
Zvakutes bandziau,man nepatiko,kazkaip viskas viksta tada su ipatingu pasiruosimu.
isidedi ,lauki 5min,kol istirps,veliau po tokio pasimyleimo negali praustis su muilu ar su higieniniu gelium,tik specialiai pritaikitu muilu.
O dar jei pas moteri yra daug isskyru,tai dar daugiau plaukioja viskas viduje.
Gal tai tiktu toms kurios viduje sausa labai.

Ir man visai nepatiko mad.gif
Atsakyti