Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(dontstop @ 2010 05 20, 10:18)
man geriausi yra du:
Sunvita - pigus, smirda ne iš karto ir tik trumpą laiką, labai labai greitai įsigeria, minusas - gan šviesi spalva, tad naudoju rudenį - žiemą.
Kolastyna - tamsesnis, labiau už Sunvitą tinkantis vasarai, smirda kiek stipriau, įsigeria ne taip gerai, brangesnis. Purškiamas prastesnis, nes šviesesnis, jį sunkiau lygiai užtepti, kreminis tamsiai odai geriausias iš Kolastynos.

Patys blogiausi:
Nivea, visų rūšių - neįmanomai smirda, labai blyškus įdegis, prastai įsigeria.
Garnier, Dove, Johnson - jokio įdegio, prastai įsigeria.

Taip pat nekokie:
Loreal - palieka lipnumo pojutį, brangus, efektas neypatingas
Venita, Delia - šitie patys pigiausi,  taip pat duoda vos įžiūrimą įdegį, prastai įsigeria, smirda, prastai laikosi įdegis
Sun ozon - duoda iš tikrųjų tamsų įdegį, gerai laikosi, bet be galo prastai įsigeria ir stipriai smirda

Ačiū, tikrai išsamiai. Bet dabar dvigubai susimaišiau
user posted image O kur tas Sun ozon galima rast?
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 10:52)
Ačiū, tikrai išsamiai. Bet dabar dvigubai susimaišiau
user posted image O kur tas Sun ozon galima rast?

Sun ozon - Droguose 4u.gif Ruda tutelė 75 ml. Skystas losjonas, deja, tamsios spalvos neduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkkrista @ 2010 05 18, 01:04)
esu bandziusi purskiama nivea savaiminio idegio  kremuka kunui ir taip pat nivea skirta veidui.
nezinau kaip kiti, bet man nepatiko, kad idegis isryskeja tik po keliu valandu ir kad gan greit nusiplauna.
veidukui skirtas gal kiek ilgiau laikosi. ax.gif

Mano asmeniniai pastebejimai apie nivea:praeita vasara jis man buvo super, idegis tolygiai pasiskirste, gavosi grazi spalva bigsmile.gif , nu kvapas buvo, bet kazkaip pakenciau ji.Tiko, patiko.Bet Naujuju sutikimui sumaniau ji panaudoti, ir nusivyliau doh.gif , spalva lyg oranzine, kazkas ne to.Isvada padariau, kad savaimini geriausiai naudoti nors ant siek tiek jau irudusio kuno, tada gaunas gerai.Va vasara tai nors ta vadinama pagrinda reik idegti, nors saule sunkokai mane ima.
Atsakyti
Nusipirkau Lirene putas veidui ir kunui Droge, tai labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 05 20, 18:19)
Nusipirkau Lirene putas veidui ir kunui Droge, tai labai patiko.  thumbup.gif

Turėjau, man irgi labai neblogos pasirodė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu baltaode, tai pries tai pasitepu storesnio sluoksni kuno losjono, gaunasi labai naturali spalva.
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 20, 10:38)
O kaina kokia? O man reikia tamsaus, nes pati vaikštau į soliariumą ir nuėjus alergijai atsirado baltų dėmelių. Galvoju jas užtepliot savaiminiu įdegiu..[

Jei atsirado baltų dėmelių, tai patariu baigti su soliariumais ir pasikonsultuoti su gydytoju... Beje, savaiminiai kremai tų baltų dėmelių gali neveikti, nes jose nesigamina melaninas ir dėl to oda netamsėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 05 20, 17:19)
Nusipirkau Lirene putas veidui ir kunui Droge, tai labai patiko.  thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 20, 17:23)
Turėjau, man irgi labai neblogos pasirodė  drinks_cheers.gif

Ar jos tamsų atspalvį suteikia?
Mano oda labai šviesi, tai tamsų atspalvį suteikiantys netinka, nes ir atrodo labai nenatūraliai, ir, kai tamsesnis atspalvis, nelygaus ištepimo dryžiai labiau matosi (jei taip netyčia pasitaiko padaryt) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 20 gegužės 2010 - 23:22
QUOTE(Finna @ 2010 05 21, 00:22)
Ar jos tamsų atspalvį suteikia?
Mano oda labai šviesi, tai tamsų atspalvį suteikiantys netinka, nes ir atrodo labai nenatūraliai, ir, kai tamsesnis atspalvis, nelygaus ištepimo dryžiai labiau matosi (jei taip netyčia pasitaiko padaryt) biggrin.gif

Man niekas tamsaus atspalvio nesuteikia (išskyrus dabar turimas St. Moriz - tamsesnė išeinu smile.gif ), bet aš nesu labai balta, tai mano nuomonė čia nepadės... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 21 gegužės 2010 - 10:21
QUOTE(dontstop @ 2010 05 20, 09:18)
man geriausi yra du:
Sunvita - pigus, smirda ne iš karto ir tik trumpą laiką, labai labai greitai įsigeria, minusas - gan šviesi spalva, tad naudoju rudenį - žiemą.
[b]Kolastyna[/b] - tamsesnis, labiau už Sunvitą tinkantis vasarai, smirda kiek stipriau, įsigeria ne taip gerai, brangesnis. Purškiamas prastesnis, nes šviesesnis, jį sunkiau lygiai užtepti, kreminis tamsiai odai geriausias iš Kolastynos.Patys blogiausi:
Nivea, visų rūšių - neįmanomai smirda, labai blyškus įdegis, prastai įsigeria.
Garnier, Dove, Johnson - jokio įdegio, prastai įsigeria.

Taip pat nekokie:
Loreal - palieka lipnumo pojutį, brangus, efektas neypatingas
Venita, Delia - šitie patys pigiausi,  taip pat duoda vos įžiūrimą įdegį, prastai įsigeria, smirda, prastai laikosi įdegis
Sun ozon - duoda iš tikrųjų tamsų įdegį, gerai laikosi, bet be galo prastai įsigeria ir stipriai smirda

Gal galima nuorodele ideti kaip tas kolastynos kremukas atrodo ? ar yra droguose ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 05 21, 11:16)
Gal galima nuorodele ideti kaip tas kolastynos kremukas atrodo ? ar yra droguose ?

nemačiau Droguose, aš Martinoje perku jau keletą metų
user posted image

Kremas šviesiai odai, kremas tamsiai odai ir purškiamas pienelis. Tamsiausią atspalvį duodą kremas tamsiai odai, pienelis kiek šviesesnį, kremas šviesiai odai duoda vos įžiūrimą įdegį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 21 gegužės 2010 - 11:23
QUOTE(Lyanna @ 2010 05 20, 20:02)
Jei atsirado baltų dėmelių, tai patariu baigti su soliariumais ir pasikonsultuoti su gydytoju... Beje, savaiminiai kremai tų baltų dėmelių gali neveikti, nes jose nesigamina melaninas ir dėl to oda netamsėja  4u.gif

ar savaiminiai kremai skatina melanino gamyba? kazkaip abejoju, nes tada jie paruostu oda saulei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 21 gegužės 2010 - 19:42