Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 15, 18:11)
Kaip jus tepat savaimonio idegio krema? Su delnasi gi netepsi, nes bus juodi nuo to kremo, o tepant su kokiom pirstinem nelygiai issitepa doh.gif

Anksciau visada tepdavau plikomis rankomis,po to jas ploviau ir pridarydavau broko,nes vandens laseliai vis kur nors papuldavo doh.gif Su pirstinemis zymiai geriau tepasi ir ranku nereikia po to bruzinti thumbup.gif

QUOTE(Lyanna @ 2010 05 20, 20:02)
Jei atsirado baltų dėmelių, tai patariu baigti su soliariumais ir pasikonsultuoti su gydytoju... Beje, savaiminiai kremai tų baltų dėmelių gali neveikti, nes jose nesigamina melaninas ir dėl to oda netamsėja  4u.gif

Kremai gali uzdazyti tas baltas demeles as kartais bronzine pudra tam reikalui panaudoju,bet naudojant krema jos vistiek bus sviesenes,nebent keleta kartu jas tepti g.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2010 05 19, 13:54)
...ateity zadu is uk uzsakyti xen tan, idomu, kaip sitas patiks. gal kas jau bandete?

Labai geras kremas,kvepia vysniomis ir migdolais,aisku truputi jauciasi ir tas specifinis kvapas,bet tikrai netrenkia kaip nuo kitu kremu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 21 gegužės 2010 - 20:06
aciu, uzsakysiu butinai. svarbu, kad nesmirdetu kaip nivea. gera firma, bet idegio kremas siaubas kaip smirda doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau Dior firmos savaiminio įdegio kremą. Mano nuomone, tai nėra kremas vertas 119 Lt (Tiek Kristianoj dabar kainuoja). Oda per porą valandų tikrai labai daug patamsėjo, o bet tačiau... spalva tai ne ruda, o oranžinė! Na bent jau ant mano odos taip gavos. Beto ji nusiplovė per 2 - 3 prausimosi kartus, ypatingai greitai prausiantis muilu.

Dabar planuoju išbandyti Xen Tan, nes tai bene labiausiai išgirtas savaiminio įdegio kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2010 05 22, 11:58)
Išbandžiau Dior firmos savaiminio įdegio kremą. Mano nuomone, tai nėra kremas vertas 119 Lt (Tiek Kristianoj dabar kainuoja). Oda per porą valandų tikrai labai daug patamsėjo, o bet tačiau... spalva tai ne ruda, o oranžinė! Na bent jau ant mano odos taip gavos. Beto ji nusiplovė per 2 - 3 prausimosi kartus, ypatingai greitai prausiantis muilu.

Dabar planuoju išbandyti Xen Tan, nes tai bene labiausiai išgirtas savaiminio įdegio kremas smile.gif

As turejau Dioro savaimini,tai irgi manau kad nevertas savo kainos,is pradziu patiko,bet kai palyginau su Xen Tan tai atspalvis buvo truputi i oranzuma ir ant mano odos neintensyvus,greitu metu turesiu St.Moriz idegio putas,niekada nesu naudojusi savaiminio putu, idomu kaip man su jomis seksis g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 22 gegužės 2010 - 20:41
QUOTE(white kitty @ 2010 05 22, 21:38)
As turejau Dioro savaimini,tai irgi manau kad nevertas savo kainos,is pradziu patiko,bet kai palyginau su Xen Tan tai atspalvis buvo truputi i oranzuma ir ant mano odos neintensyvus,greitu metu turesiu St.Moriz idegio putas,niekada nesu naudojusi savaiminio putu, idomu kaip man su jomis seksis g.gif  ax.gif

na,Dior nera pirmaujantis savaiminio idegio kremuose,labiau verti demesio Clarins,Lancome
Atsakyti
as esu visokiu isbandziusi, bet sis man pats geriausias, svarbiausia nesmirda soliariumu smile.gif kvapas persiku smile.gif i savaite 2-3 kartus pasitepu ir jokiu dryziu, jokiu plemu, grazi sveikai ruda odyte
Garnier summer body
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 05 26, 08:09)
as esu visokiu isbandziusi, bet sis man pats geriausias, svarbiausia nesmirda soliariumu  smile.gif kvapas persiku  smile.gif i savaite 2-3 kartus pasitepu ir jokiu dryziu,  jokiu plemu, grazi sveikai ruda odyte

Kaip jum išeina ruda oda? Kiek juo betepiau - jokio atspalvio išvis, tepdavau po 2 kartus per dieną kasdien pusę mėnesio tikrai. Ir neįsigeria jis. Net nepabaigiau pakuotės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 26, 09:25)
Kaip jum išeina ruda oda? Kiek juo betepiau - jokio atspalvio išvis, tepdavau po 2 kartus per dieną kasdien pusę mėnesio tikrai. Ir neįsigeria jis. Net nepabaigiau pakuotės  unsure.gif

nu cia dabar g.gif kaip keista, man tai labai lengvai isigeria ir labai greitai parunda smile.gif as jau kitokiu net nenaudoju, tik baigiu si ir vel perku ta pati, ir svarbiausia, kad spalvyte labai grazi ruda, o vat su kitais, kai tepdavau, tai gaudavosi kaip morka smile.gif
Atsakyti
O kaip The Body Shop savaiminio įdegio kremukas?
The Body Shop Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion
user posted image
Atsakyti
[quote=Kameja111,2010 05 26, 06:09]
as esu visokiu isbandziusi, bet sis man pats geriausias, svarbiausia nesmirda soliariumu smile.gif kvapas persiku smile.gif i savaite 2-3 kartus pasitepu ir jokiu dryziu, jokiu plemu, grazi sveikai ruda odyte

as ir bandzius si pieneli.tai spalva nebloga gaudavosi,bet vistiek man tas kvapas doh.gif
Atsakyti
Man budavo neblogas Avon savaiminio idegio purskiamas losjonas, tokiam tamsiai rudame buteliuke. Kazkiek smirdejo, bet nestipriai. Tik paskutiniame kataloge kai ziurejau tai nemaciau, kazin ar juo dar prekiauja. g.gif
Turiu Nivea savaiminio idegio veidui, nieko gero, labai oda uzriebina, ir nelygiai dengia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 05 27, 14:43)
Man budavo neblogas Avon savaiminio idegio purskiamas losjonas, tokiam tamsiai rudame buteliuke. Kazkiek smirdejo, bet nestipriai. Tik paskutiniame kataloge kai ziurejau tai nemaciau, kazin ar juo dar prekiauja. g.gif
Turiu Nivea savaiminio idegio veidui, nieko gero, labai oda uzriebina, ir nelygiai dengia. ax.gif

Man tas avon`o purškiamas irgi patikdavo, geriau nei maximiniai. Išsitepdavau lengviau.
Atsakyti