O tas Dove tamsiai odai labai tamsus?
As noriu svelnaus, tarsi gintarinio atsplavio rudumo, nenoriu to bronzinio, sokoladinio
kai radau savaiminio idegio losjona,kuris man labiausiai tinka, nesmirda ir poveikis atomas iskart, tikrai nematau reikalo gadintis odos ir eiti i soliariumus, ant saules irgi maziau guliu, nebent savo malonumui, bet ne del idegio,nes jis saugiausiai, graziausiai man pasiekiamas su putomis. zinoma, yra niuansu,kaip kad ciamineta buvo ne karta: nubega upeliais, matosi tie takeliai, kartais pasireiskia kvapas, bet tokiu atveju nuejus i dusa,viskas puikiai susitvarko,susilygina tonas ir nusiplauna ir taip minimalus kvapas.
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 10:51)
kai radau savaiminio idegio losjona,kuris man labiausiai tinka, nesmirda ir poveikis atomas iskart, tikrai nematau reikalo gadintis odos ir eiti i soliariumus, ant saules irgi maziau guliu, nebent savo malonumui, bet ne del idegio,nes jis saugiausiai, graziausiai man pasiekiamas su putomis. zinoma, yra niuansu,kaip kad ciamineta buvo ne karta: nubega upeliais, matosi tie takeliai, kartais pasireiskia kvapas, bet tokiu atveju nuejus i dusa,viskas puikiai susitvarko,susilygina tonas ir nusiplauna ir taip minimalus kvapas.
koks cia?
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 10:58)
st.moriz
oj kaip man jis nepatiko...
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 06, 16:21)
as ji siuo metu naudoju kojoms, nes kojos silpniau idega. Labai patinka, ir atspalvis grazus ir kvapas malonus, persikais kvepia. Man patinka
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 07 05, 21:43)
oj kaip man jis nepatiko...
atspalvis kazkoks oranzinis, o ir kai plautis pradejo, tai demem tokiom... 
Man nieko panašaus...
Bet šiaip džiaugiuosi, kad dabar savaiminius galiu galų gale atidėti iki rudens ar net žiemos
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 06, 19:26)
Man nieko panašaus...
Bet šiaip džiaugiuosi, kad dabar savaiminius galiu galų gale atidėti iki rudens ar net žiemos
Kiek pamenu, Jus sakete, kad esate jau subaigusi buteliuka St. Moriz putu, ar pabaigoje buvo viskas gerai, ar nesipurske sviesesnes putos?
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 06, 15:21)
as irgi toki bandziau.tai visumoj,kvapas labiausiai patiko is tu visu johnsonu,dove,avonu ir kt.