Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Bandžiau Dove summer glove, man jis baisingai smirda, pradžioj kvapas visai nieko, o vėliau blink.gif Atspalvį po kelių kartų visai nebloga suteikia, bet reikia atidžiai išsitrinti. Kartą rankas užmiršau nusiplauti prieš miegą pasitepus, atsikėliau oranžinėm oranžinėm rankom biggrin.gif
Mėginau ir Johnsons Holiday skin. Bent nesmirda kaip Dove, bet ir atspalvio, kai aš natūraliai tamsesnė, irgi man nesuteikia, net ir po kelių išsitepimų. rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,

noriu isbandyti ka nors naujo. Galvoju apie St. Tropez Everyday Gradual Tan Body

user posted image

Gal kuri esate bandziusi si arba siaip sios firmos kremuka? 4u.gif Noriu svelniai rudos spalvos ir labai bijau oranzines doh.gif

Taip pat, gal klausimas ir kvailas, bet kaip stipriai skiriasi kremai palaipsniui duodantys spalva ir tie, kurie is karto rudina? g.gif Nebuna paskui taip, kad spalva nusiplauna netolygiai arba yra labai intensyvi? Iki siol naudojau tik tuos palaipsninius kremus, tai nelabai zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 06 14, 18:38)
Sveikos merginos,

noriu isbandyti ka nors naujo. Galvoju apie St. Tropez Everyday Gradual Tan Body

Gal kuri esate bandziusi si arba siaip sios firmos kremuka?  4u.gif Noriu svelniai rudos spalvos ir labai bijau oranzines  doh.gif

Taip pat, gal klausimas ir kvailas, bet kaip stipriai skiriasi kremai palaipsniui duodantys spalva ir tie, kurie is karto rudina?  g.gif Nebuna paskui taip, kad spalva nusiplauna netolygiai arba yra labai intensyvi? Iki siol naudojau tik tuos palaipsninius kremus, tai nelabai zinau  4u.gif

As dabar sita naudoju ir jis irgi yra palaipsninis biggrin.gif Oranzine nuo jo tikrai nebusi schmoll.gif
Labai grazia spalva suteikia thumbup.gif Jokiu demiu nepastebejau, nusiplauna irgi tolygiai.
Turiu kunui fair to medium, o veidui - medium to dark. Abiem esu patenkina, puikiai drekina ir ne smirdi. Sioks toks "savaiminio" kvapelis po keliu dienu kasdienio tepiliojimo jauciasi, bet net nepalyginsi su dove, l'oreal, jonsons doh.gif kiek bandziau visi baisiai smirdejo..
Jeigu nori stipraus efekto patarciau pirkti sios(ar kitos) firmos putas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 06 14, 18:10)
Mėginau ir Johnsons Holiday skin. Bent nesmirda kaip Dove,

O man kaip dvokia, siaubas doh.gif Nors atspalvį man, baltaodei, puikų suteikia. Bet jau tas kvapas doh.gif Ieškau alternatyvos kvepiančios biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Kolastyna idegi sviesiai odai 4u.gif pabandysiu.. ne karve kainuoja, o gal tiks bigsmile.gif ir veidui pirkau atskira, bet ten toks drekinantis kremas daugiau, suteikiantis atspalvi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 14, 21:35)
O man kaip dvokia, siaubas  doh.gif Nors atspalvį man, baltaodei, puikų suteikia. Bet jau tas kvapas  doh.gif Ieškau alternatyvos kvepiančios  biggrin.gif

Smirda, bet ne taip kaip Dove, to smarvė net porą dienų man laikėsi blink.gif O svarbiausia, kad nepabandžius nesuprasi kas per kvapas tikrasis, kai pradinis aromatas išsisklaido unsure.gif

O St. Tropez produkcijos yra kur Lt pirkti, ar netu iš užsienio siunčiatės? ax.gif
Atsakyti
Venita Solar
user posted image
Nu, ką galiu pasakyti, nieko gero. Mažą lopinėlį patepiau, kaip išbėrė visą..
Atsakyti

QUOTE(Kedra @ 2010 06 15, 08:57)
O St. Tropez produkcijos yra kur Lt pirkti, ar netu iš užsienio siunčiatės? ax.gif

Pirksiu is UK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2010 06 15, 08:57)

Yra kosmetika.lt
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 06 09, 17:17)
Na as nusipirkau ir isbandziau garnier summer body,kvepia visai maloniai ir po kiek laiko savaiminio kvapas truputi jauciasi,bet man tikrai nesmirda,po vieno karto suteike labai svelnu atspalvi,siandien tepsiuos antra karta paziuresiu ar dar patamsesiu ax.gif

Kolkas pavyko tik du kartus is eiles pasitepti,tai po antro karto dar patamsejau,o per karstas dienas truputi idegiau sauleje,tai pasitepus siuo losjonu viena karta atspalvis iskart buvo intensyvesnis, spalva ne oranzine,viskas lygu,na kolkas esu patenkinta rolleyes.gif
Pastebejau kad jeigu oda nors truputi idegusi sie losjonai iskart kitaip veikia,tada uztenka kokiu triju pasitepliojimu ir jau graziai irudusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 16 birželio 2010 - 22:24
Zadu prie juros vaziuoti, o balta kaip suris esu biggrin.gif Jei pasitepciau sav. idegio kremu kazkiek parusciau, normaliau atrodyciau biggrin.gif Bet ar deginatis sauleje idegsiu taip pat? Ar nera kad tas savaiminis padao taip kad jau idegti nelabai iseis? Tikiuosi supratote mano klausyma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 18, 14:30)
Zadu prie juros vaziuoti, o balta kaip suris esu biggrin.gif Jei pasitepciau sav. idegio kremu kazkiek parusciau, normaliau atrodyciau  biggrin.gif  Bet ar deginatis sauleje idegsiu taip pat? Ar nera kad tas savaiminis padao taip kad jau idegti nelabai iseis? Tikiuosi supratote mano klausyma biggrin.gif

Įdegsi vistiek mirksiukas.gif
Atsakyti