Mėginau ir Johnsons Holiday skin. Bent nesmirda kaip Dove, bet ir atspalvio, kai aš natūraliai tamsesnė, irgi man nesuteikia, net ir po kelių išsitepimų.
Bandžiau Dove summer glove, man jis baisingai smirda, pradžioj kvapas visai nieko, o vėliau
Atspalvį po kelių kartų visai nebloga suteikia, bet reikia atidžiai išsitrinti. Kartą rankas užmiršau nusiplauti prieš miegą pasitepus, atsikėliau oranžinėm oranžinėm rankom
Mėginau ir Johnsons Holiday skin. Bent nesmirda kaip Dove, bet ir atspalvio, kai aš natūraliai tamsesnė, irgi man nesuteikia, net ir po kelių išsitepimų.
Sveikos merginos,
noriu isbandyti ka nors naujo. Galvoju apie St. Tropez Everyday Gradual Tan Body

Gal kuri esate bandziusi si arba siaip sios firmos kremuka?
Noriu svelniai rudos spalvos ir labai bijau oranzines
Taip pat, gal klausimas ir kvailas, bet kaip stipriai skiriasi kremai palaipsniui duodantys spalva ir tie, kurie is karto rudina?
Nebuna paskui taip, kad spalva nusiplauna netolygiai arba yra labai intensyvi? Iki siol naudojau tik tuos palaipsninius kremus, tai nelabai zinau
noriu isbandyti ka nors naujo. Galvoju apie St. Tropez Everyday Gradual Tan Body

Taip pat, gal klausimas ir kvailas, bet kaip stipriai skiriasi kremai palaipsniui duodantys spalva ir tie, kurie is karto rudina?
QUOTE(daylight25 @ 2010 06 14, 18:38)
Sveikos merginos,
Noriu svelniai rudos spalvos ir labai bijau oranzines
Nebuna paskui taip, kad spalva nusiplauna netolygiai arba yra labai intensyvi? Iki siol naudojau tik tuos palaipsninius kremus, tai nelabai zinau 
As dabar sita naudoju ir jis irgi yra palaipsninis
Labai grazia spalva suteikia
Turiu kunui fair to medium, o veidui - medium to dark. Abiem esu patenkina, puikiai drekina ir ne smirdi. Sioks toks "savaiminio" kvapelis po keliu dienu kasdienio tepiliojimo jauciasi, bet net nepalyginsi su dove, l'oreal, jonsons
Jeigu nori stipraus efekto patarciau pirkti sios(ar kitos) firmos putas
QUOTE(Kedra @ 2010 06 14, 18:10)
Mėginau ir Johnsons Holiday skin. Bent nesmirda kaip Dove,
O man kaip dvokia, siaubas
Nusipirkau Kolastyna idegi sviesiai odai
pabandysiu.. ne karve kainuoja, o gal tiks
ir veidui pirkau atskira, bet ten toks drekinantis kremas daugiau, suteikiantis atspalvi
QUOTE(Cinside @ 2010 06 14, 21:35)
O man kaip dvokia, siaubas
Nors atspalvį man, baltaodei, puikų suteikia. Bet jau tas kvapas
Ieškau alternatyvos kvepiančios 
Smirda, bet ne taip kaip Dove, to smarvė net porą dienų man laikėsi
O St. Tropez produkcijos yra kur Lt pirkti, ar netu iš užsienio siunčiatės?
QUOTE(Kedra @ 2010 06 15, 08:57)
Pirksiu is UK
QUOTE(Kedra @ 2010 06 15, 08:57)
Yra kosmetika.lt
QUOTE(white kitty @ 2010 06 09, 17:17)
Na as nusipirkau ir isbandziau garnier summer body,kvepia visai maloniai ir po kiek laiko savaiminio kvapas truputi jauciasi,bet man tikrai nesmirda,po vieno karto suteike labai svelnu atspalvi,siandien tepsiuos antra karta paziuresiu ar dar patamsesiu 
Kolkas pavyko tik du kartus is eiles pasitepti,tai po antro karto dar patamsejau,o per karstas dienas truputi idegiau sauleje,tai pasitepus siuo losjonu viena karta atspalvis iskart buvo intensyvesnis, spalva ne oranzine,viskas lygu,na kolkas esu patenkinta
Pastebejau kad jeigu oda nors truputi idegusi sie losjonai iskart kitaip veikia,tada uztenka kokiu triju pasitepliojimu ir jau graziai irudusi
Zadu prie juros vaziuoti, o balta kaip suris esu
Jei pasitepciau sav. idegio kremu kazkiek parusciau, normaliau atrodyciau
Bet ar deginatis sauleje idegsiu taip pat? Ar nera kad tas savaiminis padao taip kad jau idegti nelabai iseis? Tikiuosi supratote mano klausyma
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 18, 14:30)
Zadu prie juros vaziuoti, o balta kaip suris esu
Jei pasitepciau sav. idegio kremu kazkiek parusciau, normaliau atrodyciau
Bet ar deginatis sauleje idegsiu taip pat? Ar nera kad tas savaiminis padao taip kad jau idegti nelabai iseis? Tikiuosi supratote mano klausyma 
Įdegsi vistiek