Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

pabandykit tikrai kruopsciai nusipylinguoti kuna ir dar uztepti legvo losjono ar pienelio odai, palauktikokia valanda ir paziureti ar yra dar issausejusiu vietu, patepti sausesnes vietas dar syki kremuku ir tik tada bandyti labai kruopsciai issitepti savaiminio idegio kremu. 4u.gif
Papildyta:
as gavau dovanu toki, tai bandysiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 07 21, 01:04)
pabandykit tikrai kruopsciai nusipylinguoti kuna ir dar uztepti legvo losjono ar pienelio odai, palauktikokia valanda ir paziureti ar yra dar issausejusiu vietu, patepti sausesnes vietas dar syki kremuku ir tik tada bandyti labai kruopsciai issitepti savaiminio idegio kremu. 4u.gif
Papildyta:
as gavau dovanu toki, tai bandysiu user posted image

As nuo sio kremo buvau oranzine,cia buvo pries kokius 4 metus,gal dabar jis geresnes kokybes g.gif

QUOTE(edituteAirija @ 2010 07 21, 11:44)
B]Sveikutes smile.gif esu cia dar naujoke ax.gif 4u.gif tad nelabai dar gaudausi siuose forumuose...tad noreciau paklausti sio beito apie soliriuma... va gyvenu airijoje ir nusprendziau nueiti i soliriuma...nes idegiau sauleje palei maudymuka ir noriu islyginti tas vietas kur neidegiau soliariume..nbu ir ka einu 1 kart per savaite...pirma karta nuejau 6 minutes i gulima soliariuma nieko nesitryniau...nieko nebuvo...ir dabar antra karta nuejusi jau isitryniau su kondicionieriumi...bet nieko net neparudavo ne trupucio tos vietos kur yra baltesnes... schmoll.gif tik va veidas buvo biskuti raudonesnis...tenais soliariume dirbantis zmogus man sake trecia karta eiti jau 15 min..kas galite man ka patarti? doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Cia kalbame apie savaimnio idegio kremus,jums reikia eiti i soliariumu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 07 21, 14:31)
As nuo sio kremo buvau oranzine,cia buvo pries kokius 4 metus,gal dabar jis geresnes kokybes  g.gif

nu labai tikiuosi kad jis dabargeresnis doh.gif , bo vistiek isbandysiu irsiaip sakiau idesiu notraukas pries ir po mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 07 21, 14:43)
nu labai tikiuosi kad jis dabargeresnis doh.gif , bo vistiek isbandysiu irsiaip sakiau idesiu notraukas pries ir po mirksiukas.gif

Čia gi dar didele dalimi nuo odos priklauso tas "gerumas/negerumas" wink.gif
Atsakyti
Mano favoritas siuo metu garnier sumer body ( tik pas man pakuote kitokios formos)
Nepalieka jokiu ruosu, spalva grazi gaunasi, nera ikyraus kvapo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 21, 16:55)
Mano favoritas siuo metu garnier sumer body ( tik pas man pakuote kitokios formos)
Nepalieka jokiu ruosu, spalva grazi gaunasi, nera ikyraus kvapo  thumbup.gif

kaip greitai matosi idegis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 07 21, 21:17)
kaip greitai matosi idegis? smile.gif

ji reikia ilgeliau tepti , nes jis toks silpnesnis, uztat be dryziu, po kokiu 3 kartu pokyciai akivaizdus 4u.gif
Atsakyti
kvailas klausimas, bet ar nenusiplauna įdegis?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 07 22, 07:35)
kvailas klausimas, bet ar  nenusiplauna  įdegis?

Nusiplauna,bet palaipsniui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 07 21, 16:55)
Nepalieka jokiu ruosu, spalva grazi gaunasi, nera ikyraus kvapo  thumbup.gif

turiu tokį pat tik puršiamą. Patinka kvapas. O šiaip naudoju tik įdegiui palaikyti, nes nėra jis stiprus... Matos tos lengvas lengvas parūdimas. O pasitepus tai toks jausmas kaip kokiu aliejuku, kol nesusigeria. Visai malonu. ax.gif
Atsakyti
pats geriausias produktas kokį esu turėjus 4u.gif niekada nenusitepa dryžiais, tolygiai tepasi, ilgam užtenka smile.gif
L'occitane Auto Bronzeador
user posted image
Atsakyti
L'occitane Auto Bronzeador
user posted image[quote=Nute_Bitute,2010 08 09, 16:54]
pats geriausias produktas kokį esu turėjus 4u.gif niekada nenusitepa dryžiais, tolygiai tepasi, ilgam užtenka smile.gif

man taip pat pats paciausias thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jauciasi kad maziau chemijos,neisivaizduoju kur 20 litu kainuoja kas ten doh.gif
sis ir lygiai tepasi ir naturaliai atrodo,ir kvapas liuks,zodziu super 4u.gif
Atsakyti