Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 16, 22:17)
Nebeviltiška, tik turbūt kiekvieną vakarą reikia iš naujo mozoti . Jei kiekvieną dieną intensyviai nesišviečiat , kažkiek spalvos tikrai lieka, man net po pylingo kažkiek rudumo išlieka.

aš taip ir darau kiekviena vakarą pilingas o tada ėl tepsios ..tai reiškia kažkiek vistiek įdegsiu ? bigsmile.gif nu tadum gerai biggrin.gif
Atsakyti
niu va pasitepiau vakar pirma karta , tai įdegė tik delnai lotuliukas.gif tiksliau pageltonavo hihihi.gif
Atsakyti
as naudoju ir rekomenduoju Clarins su kakava savaimini labai gera spalva
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 17, 13:19)
as naudoju ir rekomenduoju Clarins su kakava savaimini labai gera spalva

Gal galite imesti paveiksleli arba nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 17, 13:16)
niu va pasitepiau vakar pirma karta , tai įdegė tik delnai  lotuliukas.gif tiksliau pageltonavo hihihi.gif

O nusiplovet rankas po issitepimo savaiminiu?Jei taip,tai matyt nelabai gerai,nes pagelto smile.gif
Atsakyti
Clarins Creme Delicieuse Auto-Bronzante/Delicious Self Tanning Cream
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 17, 15:19)
O nusiplovet rankas po issitepimo savaiminiu?Jei taip,tai matyt nelabai gerai,nes pagelto smile.gif

ploviau gerai , beeeeetttttt..... paskui sedint vis paglostydavau oda tai va ir rezultatas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 08 16, 23:09)
o sakykit merginos  jei maudausi kiekvieną diena tai man įdėgt kremų pagalba beviltiška? sad.gif nes kaip ir nuplausiu kiekvieną vakarą taip?

nelabai supratau klausimo 4u.gif g.gif ta prasme,jei issitepsite ir eisite maudytis ,tai aisku beprasmiska biggrin.gif o siaip jau,tai issitepus savaiminio idegio kremuku ir REIKIA po 3-6 val nusiprausti (priklausomai nuo pasirinkto kremo) mirksiukas.gif as asmeniskai,tai vakare issitepu ir einu miegoti blush2.gif ryte issimaudau bigsmile.gif nusiplauna tas nereikalingas sluoksnis,o savaiminis idegis lieka rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės! mirksiukas.gif Norėjau pasiteirauti tų, kurios naudoja l'Occitane savaiminio įdegio krema.Kiek laiko reikia juo teptis kad pasimatytų rezultatas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nute_Bitute @ 2010 08 09, 16:54)
pats geriausias produktas kokį esu turėjus  4u.gif niekada nenusitepa dryžiais, tolygiai tepasi, ilgam užtenka  smile.gif 

user posted image

Turėjau tokį, kad chemijos ten mažiau tai tikrai, bet man jis buvo per silpnas, tepdavau tepdavau ir nieko beveik nesimatydavo.
Dabar pirkau Laveros savaiminį, tai spalva labai graži, tepiau dvi dienas iš eilės, esu gan ruda, kvapas antrą dieną truputį buvo nemalonus, tai po dušu nusimaudžiau ir viskas čiki, bet va bėda tokia, kad mano veido oda sausa, o ten esantis alcohol, man žiauriai džiovina, neturiu kur dėtis, kaip traukia, joks kremas nepadeda.
Bet kieno veido oda normali, manau šitas kremas vertas dėmesio, esu išbandžiusi labai daug įvairiausių.
Atsakyti
QUOTE(vyyka @ 2010 08 26, 12:30)
Turėjau tokį, kad chemijos ten mažiau tai tikrai, bet man jis buvo per silpnas, tepdavau tepdavau ir nieko beveik nesimatydavo.
Dabar pirkau Laveros savaiminį, tai spalva labai graži, tepiau dvi dienas iš eilės, esu gan ruda, kvapas antrą dieną truputį buvo nemalonus, tai po dušu nusimaudžiau ir viskas čiki, bet va bėda tokia, kad mano veido oda sausa, o ten esantis alcohol, man žiauriai džiovina, neturiu kur dėtis, kaip traukia, joks kremas nepadeda.
Bet kieno veido oda normali, manau šitas kremas vertas dėmesio, esu išbandžiusi labai daug įvairiausių.

Kaip supratau, veidą tepate tuo pačiu "Lavera" kremuku kaip ir kūną? O nebandėte "Laveros" specialiai veidui - man labai patinka smile.gif Gal ir švelnesnis būtų, nedžiovintų g.gif Nors aš džiovinimo nuo nė vieno iš jų nesu pastebėjusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 26 rugpjūčio 2010 - 11:34
Pasidalynsiu ir as savo patirtim, naudojau Faberlic savaimes idegio geli ir esu labai patenkinta, jokiu dalmatinisku demiu, svelnus kvapas, netepa rubu ir kaina patraukli.
Bet dabar neturiu galimybes isigyt sios kosmetikos ir noreciau isbandyt kanors kito, gal kas bandet The Body Shop savaimes idegio krema?
Atsakyti