Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

Sveikos, šiemet nusprendžiau ir aš negadinti odos soliariumuose, o balta spalva man netinka. Todėl apsisprendžiau pabandyti savaiminio įdegio kremus.
Iškilo toks gal ir kvailas klausimas. Kiek laiko išsitepus nesirengti drabužių?Ta prasme, kiek laiko turi praeiti, kad kremas įsigertų?
Atsakyti
sveiki, as kaiptik nusipirkau siandien irgi self-tanning is loreal, bandysiu biggrin.gif blush2.gif ax.gif
wa sita:
L'Oreal Paris - Sublime Bronze
http://www.cheapsmel...mp;siteid=20369
Atsakyti
Aš naudoju ST. TROPEZ, man labai patinka, įdegis lygus ir labai natūralus bei kvapas neįkyrus... ax.gif

http://www.sttropezt...radual-tan-body
Atsakyti
QUOTE(Wanillia @ 2010 09 06, 16:34)
sveiki, as kaiptik nusipirkau siandien irgi self-tanning is loreal, bandysiu biggrin.gif  blush2.gif  ax.gif
wa sita:
L'Oreal Paris - Sublime Bronze
http://www.cheapsmel...mp;siteid=20369

Na wa ir pabandziau Loreal na ir prastas jis man buvo, geltona spalva gawosi doh.gif wienintelis pliusas, kad graziai nusipurske, nera sawaiminio stipraus kwapo, ir nereikejo teplioti su rankom, daugiau nieko gero doh.gif
Dar turiu is pigesniu Lirene-savaiminio idegio kremas veidui, na kaip pagal tokia kaina tai tikrai neblogas, lygiai psidengia, ir kvapas normalus, gerai susigeria ax.gif
bet mano favoritas kolkas Dior bronze self-tanner natural glow veidui
wa sitas:
http://www.amazon.co...w/dp/B000PK4XTE
labai skaniai kvepia wub.gif nera jokio savaiminio idgio kvapo, pasidengia lygiai, o pacio spalva tokia karameline, kad matosi kur uztepei kur ne, weidas buna rudas, ne morkavas ar geltonas, bet nera kad iskarto atsikeli nuo ryto ir oi kaip is tropiku lotuliukas.gif sakyciau palaipsniui rudumas buna, naturaliai atrodo, na kolkas jis man puikus thumbup.gif
Nesenai nusipirkau Clarins sheer bronze tinted self tanning for legs: http://www.buymebeau...g-for-Legs.HTML
kolkas nebandziau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif noreciau patarimo koki savaiminio idegio krema ar losjona naudoti kad netapciau orandzine, ar tamsiai ruda? g.gif mano odos spalva gan sviesoka, noreciau tokio labai lengvo efekto, kad tik keliais tonais patamsintu...ka pasiulytumet? drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazinutte @ 2010 10 25, 15:02)
Sveikos visos 4u.gif noreciau patarimo koki savaiminio idegio krema ar losjona naudoti kad netapciau orandzine, ar tamsiai ruda? g.gif mano odos spalva gan sviesoka, noreciau tokio labai lengvo efekto, kad tik keliais tonais patamsintu...ka pasiulytumet? drinks_cheers.gif  4u.gif

Sis kremas, tiksliau gelis man butent ir dave toki lengvo idegio efekta ax.gif
Christian Dior - DIOR BRONZE Auto-Bronzant
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 26, 19:26)
Ar yra kur LT pirkti sios kompanijos produktu?  4u.gif

Yra internetiniame puslapyje www.kosmetika.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 10 28, 09:54)
Kiek žinau, gyvai pačiupinėti Lietuvoje nėra galimybės  4u.gif

Jau apsiziurejau sephoroj smile.gif Issirinkau sias putas, ar esat kuri bandziusi? 4u.gif
St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

http://sephora.com/b...a...&id=P261322
Atsakyti
Apie St. tropez kremus ne vienas atsiliepimas temoje ax.gif
Atsakyti
apie St. Tropez

QUOTE(karoliuke @ 2009 05 12, 14:40)
As taip pat esu naudojusi begale priemoniu...nuo Johnson iki Decleor ir pan. Isvada:  pigiau- tikrai blogiau. Visos pigesnes priemones tikrai turi ta nepakeliamai bjauru kvapa ir oranzine spalva. Siuo metu naudoju XEN-TAN priemone kunui ir Matis priemone veidui. Kuno priemone esu absoliuciai patenkinta: lengvai uzsitepa, reikia nedaug, po keletos valandu gaunu naturaliai grazu idegi, nera bjauraus kvapo uzsitepus (beje veliau atsiranda sioks toks kvapas, bet tai tik del to, kad sureaguoja su kuno oda - cia mano nuomone:)), nusiplauna irgi labai pamazu ir be jokiu dryziu ar baltu demiu. O del priemones veidui - nzn, lyg ir nebloga, bet vis norisi isbandyti kazka naujo, planuose yra firmos Carita priemone, kai tik baigsiu sia.
Beje turiu ir Fake Bake, ir Lancome, ir St. Tropez...neblogos, bet yra geresniu:)

QUOTE(Kisinka @ 2009 09 10, 11:41)
as irgi naudojau si kremuka , man jis buvo pats geriausias is visu turetu, ir spalva labai gera buvo, bent tas kvapas ne toks stipsus  thumbup.gif , kol neisbandziau St.TROPEZ  thumbup.gif ne veltuj kainuoja tokus pinigus, apie ji tikrai visi raso tiesa smile.gif nesmirda , spalva liuks, tikrai rekomendoju, tik tai ji ir naudoju thumbup.gif , tai kad neseniai per youtube suzinojau kad atsirado pigus pakaitalas St Tropezo,  vadinasi St moriz, jis daug pigesnis, bet raso kad geresnis net uz pati St tropeza, paziuresim uzsisakiau , lauksiu kol atsius ax.gif

QUOTE(Kisinka @ 2009 09 30, 09:52)
na tai va isbandziau as St moriz ax.gif , nu ka siaip neblogas visai man patiko, spalva daug tamsesne uz St tropez, kvapas irgi neblogas thumbup.gif, tik ant veido nenaudociau , nes labai jau uzkimsa poras ir lieka tokie mazi juodi taskiukai unsure.gif ant kuno jis tai thumbup.gif, o va veida tepsiu tik St tropez  wub.gif

QUOTE(Izaa @ 2009 10 01, 16:45)
o kas naudjate st.tropez geriau putos ar losijonas? g.gif
ir ziuriu yra atskirai vedui specialus,pasirenkant medium arba dark rezultata, g.gif ar yra bandziusiu atskirai tik veidui?

bet kaina st. tropez nuo st.moritz skiriasi tris kartus blink.gif tai gal kokybes prasmemanau tropez zymiai geriau ax.gif

QUOTE(Kisinka @ 2009 10 01, 21:34)
as naudoju st tropez  putas, losjona nebandziau, siaip kaip girdejau putos geresnes uz losjona. o va cia  apie st tropez veiduj http://www.youtube.c...h?v=AC6zeGUZWkA  mirksiukas.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2010 01 07, 00:34)
as naudoju st tropez dbr , tai visai patinka, vakare pries einant issitepu, ir einu miegoti, nes murzinoka tokia atrodau viesam ejimui  bet is ryto viskas ok, ant virsaus mineralkes ir super susilygina oda . naudoju as kartu su tuom st tropez sveitikliu, ir drekikliu.

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2010 01 16, 02:19)
ar bandzius st tropez .
as st tropez praktikai nejauciu, o st moriz taij lengvaij lengvai jauciasi.. geraij kad man netrukdo tas kvapas  ax.gif

QUOTE(Guvile @ 2010 04 14, 19:07)
na, aš nepatingėjau ir perskaičiau visą šitą temą ir kiek pamenu būtent apie st.tropez buvo labai neblogi atsiliepimai, o apie tą kitą st.moriz tai visokių nuomonių.

QUOTE(* Stela * @ 2010 05 29, 14:00)
O jus labai parudote, nes as netapau negre tikrai, bet spalvyte tai labai grazi gavosi, jauciuosi lyg grizus po geru atostogu  bigsmile.gif  visai jokio oranzinio atspalvio, tikrai nera prastesnes nei St. Tropez putos, tik zinoma tokia gera kaina  thumbup.gif
Dabar spalva suintensyvinsiu po 3 dienu.

O jus iskart ejote i dusa, ar kaip?
Nes geriausia issitepti ir eiti i lova miegoti (baltu patalu man neistepe), o ryte iskart i dusa nusiplauti pertekliu. Tada spalvyte gaunasi intensyvesne, nei issimaudzius po keliu valandu.

Ir dar norejau pasakyti, kad tepant sias putas nereikia visko daryti idealiai, galutinis rezultatas bus be dryziu  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(inguted @ 2010 06 14, 21:07)
As dabar sita naudoju ir jis irgi yra palaipsninis biggrin.gif  Oranzine nuo jo tikrai nebusi  schmoll.gif
Labai grazia spalva suteikia  thumbup.gif Jokiu demiu nepastebejau, nusiplauna irgi tolygiai.
Turiu kunui fair to medium, o veidui - medium to dark. Abiem esu patenkina, puikiai drekina ir ne smirdi. Sioks toks "savaiminio" kvapelis po keliu dienu kasdienio tepiliojimo jauciasi, bet net nepalyginsi su dove, l'oreal, jonsons  doh.gif kiek bandziau visi baisiai smirdejo..
Jeigu nori stipraus efekto patarciau pirkti sios(ar kitos) firmos putas  4u.gif

QUOTE(daylight25 @ 2010 06 15, 10:37)
Pirksiu is UK smile.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 06 15, 14:49)
Yra kosmetika.lt

QUOTE(Nesė @ 2010 09 08, 20:17)
Aš naudoju ST. TROPEZ, man labai patinka, įdegis lygus ir labai natūralus bei kvapas neįkyrus... ax.gif

http://www.sttropezt...radual-tan-body

Atsakyti
siandien pasitepiau Loccitane
user posted image

idegis dar nepasirode, bet labai skalsus, lengvai isitrinamas i oda, kvapas laba geras, nesmirda kaip visi kremai, ir ne toks ryskus kaip Laveros.
Atsakyti
jetau! jis su blizguciais! taip vos vos svyti oda...
Atsakyti