Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(graShkyte @ 2011 03 14, 16:42)
As sian pabandziau alkunes ir kelius patept kremuku pries putas, bet kol kas matau, kad visai jos ne tamseja, gal taip negalima?  4u.gif

gal per sunkus kremukas buvo g.gif bet gal susigere viskas ir patamsejo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 17 kovo 2011 - 20:19
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 15, 10:01)
Na man tai rankos nebuna tamsesnes, o alkuniu kai nematau, tai ir neziuriu  biggrin.gif
Tepa  smile.gif  Ir patalyne tepa  smile.gif  Juk einat miegoti issitepus, o ryte i dusa, tai duse ohoho kiek "purvo" buna  biggrin.gif

tepa?? blink.gif man iki siol jokie kremai naudojami netepe..
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2011 03 15, 19:17)
O man duse beveik nieko nenubėgo. Kažin kodėl.  g.gif 

manau normalu, man su skremais /skysciais niekad nenubegdavo nesvarus vanduo..

kazkaip gasdinat cia mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 18, 14:59)
tepa?? blink.gif  man iki siol jokie kremai naudojami netepe..
Papildyta:

Man nuo tamsiai rudu kremu visada pirma karta rudas vanduo bega,normalu,juk juose daug dazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 18, 14:59)
tepa?? blink.gif  man iki siol jokie kremai naudojami netepe..
Papildyta:

Nu mes cia apie putas snekam gi, o ne kremus ir losjonus. Be to, ju ir naudojimas kitoks biggrin.gif
Atsakyti
Sunreja, o ta juoda pirstine tepant putas naudoti is sviesios puses? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 22 kovo 2011 - 17:56
QUOTE(prettiness @ 2011 03 22, 17:56)
Sunreja, o ta juoda pirstine tepant putas naudoti is sviesios puses?  blush2.gif

Kai gausit, tikrai suprasit mirksiukas.gif Jos skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 20, 22:15)
Nu mes cia apie putas snekam gi, o ne kremus ir losjonus. Be to, ju ir naudojimas kitoks  biggrin.gif

o kuo skiriasi kremu ir situ putu naudojimas?
laukiu savojo, tai labai idomu, dar niekad nesu naudojus putu.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 03 22, 20:15)
o kuo skiriasi kremu ir situ putu naudojimas?
laukiu savojo, tai labai idomu, dar niekad nesu naudojus putu.

Pasiskaitykit truputuka tema ir bus aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 22, 20:04)
Kai gausit, tikrai suprasit  mirksiukas.gif  Jos skiriasi  biggrin.gif

Jau gavau biggrin.gif Blondiniskai paklausiau biggrin.gif Is pirmo paziurejimo, kazkokia jin keista pasirode, bet kai apsimoviau, supratau blush2.gif
Atsakyti
O man St. Moriz putos kažkaip ne iki galo patinka smile.gif ir išvis atsimenu paauglystėje naudojau AVON savaiminį įdegį, kvapas buvo žudantis, bet spalva sodri graži ir laikėsi visą savaitę. St. Moriz kažkaip man neduoda tokio gero efekto, net tepant kas kelias dienas. Nesuprantu, gal odos struktūra pasikeitė ar tiesiog jos silpnesnės gal. O kaip dėl St. Tropez? Efektas lygiai toks pat kaip ir St. Moriz? Gal kas galėtų palyginti?
Atsakyti
Na as tai patenkinta St.Moriz putomis thumbup.gif , parsisiunciau ir kazkaip nesigailiu. Nei man dryziu palieka, nei smirdi, rubu netepa. Nezinau kaip jum, bet man ir efektas po pirmo karto pasimate smile.gif Dar turiu viena atliekama pokolkas flakoniuka, atiduociau uz 25LT jei ka rasykit i az.
Esu ankciau kokiu tik nebandzius, bet netikdavo man, tai kvapas bjaurus, tai rubus tepdavo, tai paskiau demem mesdavo, tai kunas kaip murzinas atrodydavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aurejeae @ 2011 03 30, 22:40)
Na as tai patenkinta St.Moriz putomis  thumbup.gif , parsisiunciau ir kazkaip nesigailiu. Nei man dryziu palieka, nei smirdi, rubu netepa. Nezinau kaip jum, bet man ir efektas po pirmo karto pasimate  smile.gif Dar turiu viena atliekama pokolkas flakoniuka, atiduociau uz 25LT jei ka rasykit i az.
Esu ankciau kokiu tik nebandzius, bet netikdavo man, tai kvapas bjaurus, tai rubus tepdavo, tai paskiau demem mesdavo, tai kunas kaip murzinas atrodydavo  schmoll.gif

O cia tos savaiminio idegio putos, ar palaipsnio idegio? As labai noreciau pabandyti, nes siam momentui man St. Tropez palaipsnio idegio putos per mazai rudumo suteikia verysad.gif
Atsakyti