Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

O kokiu daznumu jas naudojat?
Atsakyti
Mergaites padekit, visai susimaisiau su ST.tropez putom. anksciau naudojau tokias
user posted image jos iskart tepdavo rudai,matydavau kur ir kaip tepuosi. Dabar kaip suprantu pasikeite pakuotes ir jau nesusigaudau kuri pakuote yra tu putu,kur jau iskart matai kaip tepiesi. Va kaip tik Kaledukas ikeles dvieju tipu putas, tai pasakykit kuri zinot kaip cia yra blush2.gif

QUOTE(kaledukas @ 2011 04 03, 18:00)

Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 12, 19:44)
Mergaites padekit...

Logiskai mastant, tai pirmos turetu iskart rudai tepti,nes antros yra palaipsnio idegio,vadinasi suteiks atspalvi palaipsniui,bet as ju neturejau,gal kas dar patikslins biggrin.gif
Atsakyti
o galit gal kas nors paaiskint, kaip reikia naudot tas st.motiz putas? smile.gif ar jas pasitepi ir kai jos išdžiuva, jau galima rengtis iškart drabuziais? ar reikia laukti tas 6 valandas ir per ta laika esi murzinas ir viska ištepi, o po 6 valandu jau nusiprausi ir lieki švarus bei įdegęs? g.gif
Atsakyti
Nu man jau sikarta nepasiseke su kremu doh.gif ,nusipirkau Garnier,kvapas geras,man ir siaip nei vieno nesmyrda biggrin.gif bet kaip isitepiau,po keliu valandu paziurejau nieko nesimato,kita diena vel isitepiau o jerguteliau,man rankos isejo ruozais,ir dar prie keleniu demiu yra,visalaika naudojau jonshons jis gerai tepesi,bet man nepatiko kad jo daug reik teptis ,kad matytusi doh.gif o mano pizama nuo garnier siuksliu dezei visa isisdaze ir neatsibelino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orhideja:): 12 balandžio 2011 - 21:35
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 11, 19:06)
Nesuprantu, kiek putu tepat ar kaip cia net pasakyti, na, bet man niekad niekas nebego, nei rusvas vanduo, nei idegis per viena karta nenusiplove.

Na gal ir ne visas idegis nusiplove, svelni spalvyte liko, bet vanduo tikrai rudas ir, pasirodo, ka ne man vienai smile.gif O putu tikrai netepiau keliais sluoksniais.
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2011 04 12, 10:25)
Tai gal Jus nusveiciat prausdamasi viska? Man idegis nuo prausimosi kazkiek tikrai nusiplove, bet manau taip ir turi buti, o liko svelni spalva. Bet tai buvo po pirmo karto, nemanau kad viena karta pabandzius spalva bus intensyvi. Jei reikia tokios spalvos - tam yra purskiami soliariumai.

Ne, nesveiciau. Teisingai, svelni spalvyte liko, bet tikejausi, kad po savaiminio didesnis efektas buna smile.gif O purskiama soliariuma bandziau, bet man nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 12, 20:44)
Mergaites padekit, visai susimaisiau su ST.tropez putom. anksciau naudojau tokias
user posted image jos iskart tepdavo rudai,matydavau kur ir kaip tepuosi. Dabar kaip suprantu pasikeite pakuotes ir jau nesusigaudau kuri pakuote yra tu putu,kur jau iskart matai kaip tepiesi.  Va kaip tik Kaledukas ikeles dvieju tipu putas, tai pasakykit kuri zinot kaip cia yra  blush2.gif

Savaiminio idegio is karto yra su splava ir matai, ka tepi. Palaipsnio idegio putos jokios spalvos is karto neturi ir idegis turetu pasimatyti po keliu dienu(tepantis kasdien), jos veikia panasiai, kaip kuno losjonai su idegiu.
Papildyta:
QUOTE(fantuteee @ 2011 04 12, 22:32)
o galit gal kas nors paaiskint, kaip reikia naudot tas st.motiz putas?  smile.gif  ar jas pasitepi ir kai jos išdžiuva, jau galima rengtis iškart drabuziais? ar reikia laukti tas 6 valandas ir per ta laika esi murzinas ir viska ištepi, o po 6 valandu jau nusiprausi ir lieki švarus bei įdegęs? g.gif

As naudojau tik viena karta ir mano pastebejimai tokie: vis gi geriau palaukti 6 val. (tiek rekomenduoja), tada nusiprasti (suvienodeja spalva, plemukai nusiplauna, perteklius nubega) ir tada jau drasiai rengtis bet kokius rubelius. Aisku, tas 6 val. nereikia nuogai vaikscioti, ka nors uzsimesti, na kaip paprastai namie bunat tongue.gif As tik nedristu nakciai teptis, nes pergyvenu del baltos patalynes, manau, tikrai isteps g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2011 04 13, 07:33)
Na gal ir ne visas idegis nusiplove, svelni spalvyte liko, bet vanduo tikrai rudas ir, pasirodo, ka ne man vienai smile.gif O putu tikrai netepiau keliais sluoksniais.

Labai keista. Man niekad to nebuvo g.gif

O del rengimosi,tai issitepu putomis,palaukiu pora minuciu, apsirengiu pizama,viskas gerai, rubu nedazo. Jos momentaliai susigeria (kalbu apie st.moritz), su kitais kremais buna lipnumas,tai jauciasi, gali kibti prie rubu,o cia toks jausmas lyg nieko netepta.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 13, 14:12)
Labai keista. Man niekad to nebuvo g.gif

O del rengimosi,tai issitepu putomis,palaukiu pora minuciu, apsirengiu pizama,viskas gerai, rubu nedazo. Jos momentaliai susigeria (kalbu apie st.moritz), su kitais kremais buna lipnumas,tai jauciasi, gali kibti prie rubu,o cia toks jausmas lyg nieko netepta.

Aha, as irgi vakar pries einant miegot issitepiau ir viskas buvo gerai, jokio tepimo smile.gif O su kuo Jus tepat? As kol kas su vienkartinem pirstinem...
Atsakyti
QUOTE(kaledukas @ 2011 04 14, 06:50)
Aha, as irgi vakar pries einant miegot issitepiau ir viskas buvo gerai, jokio tepimo  smile.gif O su kuo Jus tepat? As kol kas su vienkartinem pirstinem...

Kolkas su pirstinem indams plauti biggrin.gif
Parsisiusiu ta specialia pirstine tepimuisi.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 14, 10:18)
Kolkas su pirstinem indams plauti biggrin.gif
Parsisiusiu ta specialia pirstine tepimuisi.

O kokia pirstine? Is St. Tropez? Stai tokia:
user posted image
As tai apie sios pirkima galvoju smile.gif
Atsakyti
As tai ivairius kremus buvau isbandzius, bet kai Garnier pameginau, tai net akys atsivere - lygi grazi spalva, tokia kaip ka tik nuo pajurio ax.gif As ta sviesesni atspalvi naudoju. Keista, kad kitoms Garnier nepatinka, tai turbut tikrai nuo pacios odos spalvos ar strukturos priklauso g.gif Nes man ir spalva pritinka, ir sudrekina geriau nei bet kokie kremai. Tik uzknisa mane baisiai, kad taip greit nusiplauna.. O soliariumu bijau, ziauriai man ten nepatinka........ Net emiau mislint, gal imt naudot porcelianine balta pudra ir imt propaguot japoniska grozi rolleyes.gif Ka manot? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shacharezada @ 2011 04 17, 22:52)
As tai ivairius kremus buvau isbandzius, bet kai Garnier pameginau, tai net akys atsivere - lygi grazi spalva, tokia kaip ka tik nuo pajurio  ax.gif As ta sviesesni atspalvi naudoju. Keista, kad kitoms Garnier nepatinka, tai turbut tikrai nuo pacios odos spalvos ar strukturos priklauso  g.gif Nes man ir spalva pritinka, ir sudrekina geriau nei bet kokie kremai. Tik uzknisa mane baisiai, kad taip greit nusiplauna.. O soliariumu bijau, ziauriai man ten nepatinka........ Net emiau mislint, gal imt naudot porcelianine balta pudra ir imt propaguot japoniska grozi  rolleyes.gif Ka manot?  wub.gif

Kuri is Garnier naudojat? ax.gif

Mane labai domina sis Garnier No streaks bronzer:
user posted image
Yra light ir medium atspalviu,LT nemaciau,kai busiu Londone reikes nusipirkti,dar galima is feelunique parsisiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 18 balandžio 2011 - 08:25