Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio kremai

QUOTE(white kitty @ 2011 05 15, 16:47)
Gali nueiti demem,nes deginantis sauleje prakaituojame,apsaugini krema dar tepames,veliau maudomes,as vis delto nupilinguociau savaimini pries deginantis sauleje,geriau veliau pasitepti,kad dar labiau isrysketu naturalus idegis ax.gif

Iš kur tokios žinios? Aš visada vasaros pradžioje deginuosi išsitepusi savaiminiu, kad nebūčiau tokia balta jau n metų, ir niekada jokių dėmių ar nelygaus įdegio nebūdavo. Savaiminio įdegio kremai neapsaugo nuo saulės ir neturi jokio poveikio kaip ir paprasti kūno losjonai.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 15, 19:33)
Iš kur tokios žinios? Aš visada vasaros pradžioje deginuosi išsitepusi savaiminiu, kad nebūčiau tokia balta jau n metų, ir niekada jokių dėmių ar nelygaus įdegio nebūdavo. Savaiminio įdegio kremai neapsaugo nuo saulės ir neturi jokio poveikio kaip ir paprasti kūno losjonai.

o idegis greiciau nenusiplauna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2011 05 15, 21:31)
o idegis greiciau nenusiplauna? blush2.gif

Tas tikrasis, saulės įdegis, nenusiplauna taip kaip savaiminio įdegio. Savaiminio įdegio kremai juk tik "nudažo" odą, o va tikrojo įdegio procesai vyksta ląstelių viduje, tad savaiminio įdegio kremai tam tikrai jokios įtakos neturi smile.gif Natūralus įdegis išblunka tokiu pat greičiu tiek naudojant savaiminio įdegio priemones, tiek jų nenaudojant smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar kas nors bandete savaiminio putas (pvz. St. Moritz) maisyti su kuno losjonu/kremu ir taip teptis? Visgi negraziai man atrodo oda po putu panaudojimo, nes sportuoju, soku, tai prakaituoju ir paskui matau, kad yra daug nelygiu vietu. Be to ir nusiplauna tas savaiminis nevienodai verysad.gif Galvoju, gal su kuno kremu bus ne tokia intensyvi splava, bet bent lygiau atrodys....
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 15, 16:47)
Gali nueiti demem,nes deginantis sauleje prakaituojame,apsaugini krema dar tepames,veliau maudomes,as vis delto nupilinguociau savaimini pries deginantis sauleje,geriau veliau pasitepti,kad dar labiau isrysketu naturalus idegis ax.gif

jau visai nusnekejot.....i pievas....svelniai tariant....
Atsakyti
labai buciau dekinga jei kas nors pasakytu,kur Lietuvoje galima isigyti st moritz putu?kad nereiketu per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 16, 19:07)
labai buciau dekinga jei kas nors pasakytu,kur Lietuvoje galima isigyti st moritz putu?kad nereiketu per tarpininkes  4u.gif

Kiek žinau, Lietuvos parduotuvėse nėra, buvo čia , bet neturi jau kuris laikas. Galima rasti MD, bet ten, kiek mačiau, kaina gerokai užkelta.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 15, 17:33)

QUOTE(vetruze @ 2011 05 16, 09:00)
jau visai nusnekejot.....i pievas....svelniai tariant....

Is savo patirties kalbu,juk ne visiems vienodai viskas veikia,as kai anksciau deginausi pastebejau toki dalyka,kad saules idegis graziau gula ant nusveistos odos, nes man su prakaitu kai kuriuose vietose nusitrindavo savaiminis ir atrode nelygiai.As zinau,kad savaiminiai neapsaugo nuo saules,bet man efektas labiau patiko pasitepus po deginimosi negu pries.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 16, 22:06)
Is savo patirties kalbu,juk ne visiems vienodai viskas veikia,as kai anksciau deginausi pastebejau toki dalyka,kad saules idegis graziau gula ant nusveistos odos, nes man su prakaitu kai kuriuose vietose nusitrindavo savaiminis ir atrode nelygiai.As zinau,kad savaiminiai neapsaugo nuo saules,bet man efektas labiau patiko pasitepus po deginimosi negu pries.

Na žinokit, ląstelės pas visus vienodos, skiriasi tik melanino sintezės intensyvumas ir kokybė, nuo ko priklauso įdegio tamsumas, bet savaiminio įdegio įtaka saulės įdegiui yra visiems vienoda, tai yra - nėra jokios įtakos. Jūsiškis pastebėtas efektas dėl to, kad turbūt jūsų savaiminio įdegio spalva tamsesnė už natūralaus saulės įdegio spalvą, ir kai galiausiai savaiminis netolygiai nusiplaudinėja, ir matosi netolygumas, tas netolygumas yra savaiminio įdegio, o ne saulės įdegio, lygiai kaip nesideginant nuo baltos odos savaiminio įdegio kremas netolygiai nusiplauna.
Atsakyti
Visai dar neseniai naudioju Plante system atspalvio suteikiancia emulsija, yra Eurovaistinej, man superinis dalykas thumbup.gif Idegis naturalus ir nelabai ryskus, nekrenta i akis, niekas neklausia, ar is atostogu grizau, bet oda atrodo lygiau, sveikiau. veikia iskart, nereikia laukti, kaip su lavera. Bet laikosi gal trumpiau, nusivalo man rodos vakare su toniku. Na, panaudosiu ilgiau (turiu nuo penktadienio), parasysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 16, 21:37)
Na žinokit, ląstelės pas visus vienodos, skiriasi tik melanino sintezės intensyvumas ir kokybė, nuo ko priklauso įdegio tamsumas, bet savaiminio įdegio įtaka saulės įdegiui yra visiems vienoda, tai yra - nėra jokios įtakos. Jūsiškis pastebėtas efektas dėl to, kad turbūt jūsų savaiminio įdegio spalva tamsesnė už natūralaus saulės įdegio spalvą, ir kai galiausiai savaiminis netolygiai nusiplaudinėja, ir matosi netolygumas, tas netolygumas yra savaiminio įdegio, o ne saulės įdegio, lygiai kaip nesideginant nuo baltos odos savaiminio įdegio kremas netolygiai nusiplauna.

Atsiprasau,ziuriu,kad netiksliai issireiskiau,rasydama,kad idegis gali nueiti demem ir turejau omeny savaimini idegi,nes man butent taip ir buvo,nuo prakaito ir dar sluoksnio apsauginio kremo tiesiog liko ruozai,kuriuos veliau reikejo nusveisti,mano naturali odos spalva buvo sviesi,savaiminis aisku tamsesnis,del to taip ir nutiko,ant tamsesnes odos tiesiog nebutu pastebima. Ne visi savaiminio kremai nelygiai nusiplauna nuo sviesios odos,tiesiog reikia atspalvi parinkti atitinkama,gerai paruosti oda,tinkamai paskirstyti ir tp... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 17, 17:35)

Dabar viskas aišku, taip, jūs visiškai teisi smile.gif
Atsakyti