Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai (8 dalis)

stai ir mano ziedukai 4u.gif juos tai isigijom visai netiketai, net nebuvo planuos, bent jau po kol kas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imanuele: 07 balandžio 2009 - 19:12
http://picasaweb.goo...998680049322226
Atsakyti
dailus ziedukai 4u.gif
Atsakyti
Mane balto aukso arba platinos ziedukai kazkodel traukia smile.gif gal kam irgi patiks tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 04 07, 20:09)
stai ir mano ziedukai 4u.gif juos tai isigijom visai netiketai, net nebuvo planuos, bent jau po kol kas blush2.gif

Grazus ziedai, ir gan retoki, mazai kur tokius galima pamatyt! thumbup.gif

QUOTE(AgVi @ 2009 04 07, 20:20)

Nelabai eina iziuret, tradiciniai su brilijantu ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
[quote=Tinute3,2009 04 07, 22:10]
Mane balto aukso arba platinos ziedukai kazkodel traukia smile.gif gal kam irgi patiks tongue.gif

[

user posted image

Sitie labai grazus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif man irgi grazus balto aukso arba platinos blush2.gif bet mes dar ieskojimo stadijoj, kazkaip viskas juvelyrinese laibai margai ir pigiai atrodo, g.gif nors esame keleta ziedeliu nusiziureja tongue.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

niu man ir daugiau patinka platininiai ziedukai, bet jie dvigubai brangesni uz balta auksa doh.gif , niu bet mes radom labai grazius balto aukso ziedukus bigsmile.gif , juos atiimsim tik geguzes10d tai kai jau turesiu idesiu nuotraukyte, laukiu nesulaukiu...Pirkom su deimantukais, bet kartu pasiemem 5metu garantija , nes kartu ir galvoju ar man ta akute nekritines laukan g.gif ., tikiuosi kad ne smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklinga garbanele @ 2009 04 07, 22:07)
sveikos mergaites,

niu man ir daugiau patinka platininiai ziedukai, bet jie dvigubai brangesni uz balta auksa doh.gif , niu bet mes radom labai grazius balto aukso ziedukus bigsmile.gif , juos atiimsim tik geguzes10d tai kai jau turesiu idesiu nuotraukyte, laukiu nesulaukiu...Pirkom su deimantukais, bet kartu pasiemem 5metu garantija , nes kartu ir galvoju ar man ta akute nekritines laukan g.gif ., tikiuosi kad ne smile.gif

wub.gif

100 proc. pritariu del garantijos emimo, apsidrausti visada verta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2009 03 30, 22:25)

Na, kaip jau sakiau - panašūs į antruosius, tik mūsų spalvos priešingai išdėstytos - raudono aukso platesnė juostelė, o balto - siauresnė smile.gif
Tai gal ir tradiciniai, nežinau...kaip kam smile.gif . Man jie nėra visai tradiciniai (nes man tradiciniai - tai paprasti auksiniai, be nieko ax.gif ), nes ir balto aukso įdėta, ir akutė briliantinė.
O bendrai paėmus man vestuviniai žiedai vistiek turi būti panašūs į vestuvinius rolleyes.gif . O dabar kai kurie būna tiek priraižyti, priraizgyti, kad beveik nebesiskiria nuo nevestuvinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 04 07, 19:20)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgVi @ 2009 04 07, 18:20)

Labai grazu kad jie blizgus, man daug puosniau atrodo nei matiniai, tik vat nezinau del praktiskumo kaip cia g.gif nors juos gi visada galima paslifuot ir atnaujint thumbup.gif Grazus ziedukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 08, 09:36)
Labai grazu kad jie blizgus, man daug puosniau atrodo nei matiniai, tik vat nezinau del praktiskumo kaip cia  g.gif  nors juos gi visada galima paslifuot ir atnaujint  thumbup.gif  Grazus ziedukai  smile.gif

Ačiū wub.gif
Na mes ir galvojom - ar blizgius daryt, ar matinius g.gif . Nusprendėm blizgius, nes kažkodėl pagalvojau, kad ant matinių visokie įbrėžimai dar labiau matysis g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgVi: 08 balandžio 2009 - 09:43