QUOTE(kukse @ 2009 05 13, 08:47)
ogo darbstuoliu burelis

man tai pamenu hemai labai kliuvo, tai ta knygele sprendziau daugiausiai kartu, o ir klausimu per egza kliuvo. nezinau man ir nuo kompo akys raibo, nugara paskausdavo sedint, et kiekvienam savaip...bet tikrai nebuvo ne karto kad 100% be klaidu buciau issprendus nir kad savo progresa stebeciau
o del urologijos tai tikrai nelieps digitalinio daryt, nes ir per darbus taigi neleido daryt.
is patirties rekomenduoju nueit i gines konsultcija, nes po ligonio apziuros, reikia parodyt tyrimu paemimo metodika ant manekeno, o ten kaip pabraukt kaip pasukt-jaudulys daro savo. o siaip viena dekingiausiu istraukt gine ar akuserija. akuserija siaip geresnius pazymius raso.
Bet digitalinį reikėjo per chirurgiją daryti. Buvo tokių grupių studentų (čia aišku priklausė nuo to, pas kokį gyd. papuolei), kurie sėdėjo poliklinikoj ir turėjo daryti visiem pacientam, atėjusiem pas tą
gyd.

Tai jei pas tokį pakliūsi per egzaminą, gali tekt daryt
Mes galvojam eiti pasipraktikuot ginekologijoj, vaikuose (nes ten labai priekabūs, bent jau per vaikų ligų praktikinį buvo), endokrinuose dar, nes pasidarė nebeaišku net kaip skydliaukę teisingai
čiuopt

Čia kaip sako, kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių, tai kuo daugiau mokais, tuos labiau atrodo nemoki
Man kol kas sunkiausia atrodo kardiologija ir tos pirmos knygelės (kur anatomija, fiziologija, fizika, biochemija ir t.t.). Nors dabar ties odos ligom "užlūžau". Niekaip neįstengiu atsimint kokio ten puslės kokiam sluoksny kurios ligos metu būna

Truputį nervina, kad knygelėse yra nemažai klausimų iš tų dalykų, kurių mūsų programose nebuvo ir tokių ligų net nesimokėm. Kai skaitai klausimus pirmą kartą matai ir girdi apie tokius dalykus, sunku mokytis labai, kai taip
kukse, kiek gavai iš valstybinio?