Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(Limeta @ 2009 05 20, 19:29)
Cia tai ne pletkai, o gryna teisybe, kuri SK palydima posakiu "patys studentai prisiprase".

Kodėl "patys studentai prisiprašė"? g.gif

QUOTE(saulyte84 @ 2009 05 20, 20:11)
Sveikos Mamytes ir  nestuke.gif , As taip pat esu is KMU, ir nusprendziau prie Jusu prisijungti. Tai va noreciau suzinoti siek tiek info. as esu nestuke.gif  ir mano maziukas gims gruodi (laukiam nesulaukiam su vyru  smile.gif ). O problema tokia kad esu 6 kurse ir tuoj teks rinktis internatura. Labai noreciau Kaune, cia gyvenam, vyras dirba, o girdejau tokiu pletku kad III ligon labai nenoriai isleidzia po gimdymo, tik keliom dienom arba pasako kad kartot metus, tai kaip ten istikruju yra? As su maziuku noreciau nors men pabuti, ziema nesinori kokios infekcijos parnesti is lignonines. Labai noreciau jei bus tokia galimybe rinktis III ligonine, o cia pletku dar prisiklausiau. Jei ne kaune tai kur dar geriau, kad tik arciau kns?
Kitas klausimelis del socialinio balo (0,3 balo), kur cia kreiptis? Kiek as supratau tai reikia eiti pas savo gin kad parasytu pazyma jog laukiuos o kas toliau? Lauksiu atsakymo, dekoju is anksto 4u.gif

Kiek girdėjom gandų iš tų, kas atlieka internatūrą Kaune, čia reikia lankyti kasdien. Abejoju ar kas mėnesiui išleistų g.gif Kai buvo, kad šeštadieniais reikėjo atidirbti už kažkurias dienas, kauniečiai sėkmingai irgi ėjo, tuo tarpu kituose miestuose šeštadieniai buvo laisvi. Dėl visokių tokių dalykų pas mus dėl Kauno jau daug kas persigalvojo biggrin.gif Nes tikrai, gi visko nutinka, kas čia tokio jei nenueisi kokią dieną, bet Kaune rimtai į tai žiūri. Nors kita vertus, kai bus mažas lelius, tai nesinorės kažkur toliau važiuot, net nežinau ką patart unsure.gif
Dėl socialinio balo reikia kreiptis į studentų atstovybę. Nes nutarime dėl priėmimo į internatūrą rašo taip: "Socialinio balo kriterijus ir dydį tvirtina Rektoratas KMU studentų atstovybės teikimu."
Plačiau priėmimą į internatūrą ČIA 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 gegužės 2009 - 10:21
Kiek girdėjom gandų iš tų, kas atlieka internatūrą Kaune, čia reikia lankyti kasdien. Abejoju ar kas mėnesiui išleistų g.gif Kai buvo, kad šeštadieniais reikėjo atidirbti už kažkurias dienas, kauniečiai sėkmingai irgi ėjo, tuo tarpu kituose miestuose šeštadieniai buvo laisvi. Dėl visokių tokių dalykų pas mus dėl Kauno jau daug kas persigalvojo biggrin.gif Nes tikrai, gi visko nutinka, kas čia tokio jei nenueisi kokią dieną, bet Kaune rimtai į tai žiūri. Nors kita vertus, kai bus mažas lelius, tai nesinorės kažkur toliau važiuot, net nežinau ką patart unsure.gif
Dėl socialinio balo reikia kreiptis į studentų atstovybę. Nes nutarime dėl priėmimo į internatūrą rašo taip: "Socialinio balo kriterijus ir dydį tvirtina Rektoratas KMU studentų atstovybės teikimu."
Plačiau priėmimą į internatūrą ČIA 4u.gif
[/quote]

Kad tokia situacija yra, kai Kaune vyras darba turi, turim gyvenama plota, todel i kita miesta vazinet ir tuo labiau kad leliukas musu atsiras gruodi, paskutiniais nestumo menesiais issivaizduoju gali but sunku vazinet (pati vairuoju, pakolkas telpu uz vairo biggrin.gif ), net netureciau kur palikti musu dziaugsmo Pas tevus nevesiu i kita lietuvos puse, tai jau tikrai ne. O pirma nereikia nueiti pas savo ginekologe, kad parasytu pazyma jog laukiuosi, nes pas mane dar nesimato, nors pilvukas jau pustis pradejo wub.gif
Atsakyti
[quote=saulyte84,2009 05 21, 16:08]
[/quote]
Kad tokia situacija yra, kai Kaune vyras darba turi, turim gyvenama plota, todel i kita miesta vazinet ir tuo labiau kad leliukas musu atsiras gruodi, paskutiniais nestumo menesiais issivaizduoju gali but sunku vazinet (pati vairuoju, pakolkas telpu uz vairo biggrin.gif ), net netureciau kur palikti musu dziaugsmo Pas tevus nevesiu i kita lietuvos puse, tai jau tikrai ne.
[/quote]

Suprantu. Bet jei sakai, kad mažylio neturėsi kur palikti, tai jei į mokslus reiks būtinai eiti kasdien, ką tada darysi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 gegužės 2009 - 17:48
[quote=Finna,2009 05 21, 18:48]
Kad tokia situacija yra, kai Kaune vyras darba turi, turim gyvenama plota, todel i kita miesta vazinet ir tuo labiau kad leliukas musu atsiras gruodi, paskutiniais nestumo menesiais issivaizduoju gali but sunku vazinet (pati vairuoju, pakolkas telpu uz vairo biggrin.gif ), net netureciau kur palikti musu dziaugsmo Pas tevus nevesiu i kita lietuvos puse, tai jau tikrai ne.
[/quote]

Suprantu. Bet jei sakai, kad mažylio neturėsi kur palikti, tai jei į mokslus reiks būtinai eiti kasdien, ką tada darysi unsure.gif
[/quote]

Todel ir suku galva ka daryti g.gif
Atsakyti
saulyte84, kaip sekasi mokytis testų knygutes? Kiek jau įveikei? smile.gif

Aš šiandien išmokau geriatriją, profilaktinę mediciną ir dabar onkologiją įpusėjau, kažko sunkokai man einasi, vis norisi eit kur nors, važiuot, veikt kažką, kad tik nesimokyt doh.gif

Bet užsibrėžiau po knygutę kasdien išmokti pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 gegužės 2009 - 16:25
QUOTE(Finna @ 2009 05 22, 17:22)
saulyte84, kaip sekasi mokytis testų knygutes? Kiek jau įveikei? smile.gif

Aš šiandien išmokau geriatriją, profilaktinę mediciną ir dabar onkologiją įpusėjau, kažko sunkokai man einasi, vis norisi eit kur nors, važiuot, veikt kažką, kad tik nesimokyt doh.gif

Bet užsibrėžiau po knygutę kasdien išmokti pioneer.gif

Na man taip pat sunkokai einas, taip nesinori sedeti ir mokytis, o dienos taip bega greitai, neseniai bebuvo 2 men, o jau menesio nera. siaubas kai pagalvoju. Bet prisiverciu save mokytis nors po viena i diena. Jauciu reikia mokytis po daugiau i diena.
O kaip tu mokysies praktikiniam egzui? As net dar nieko neziurejau, o kai pagalvoju tai net neaisku nuo ko pradet g.gif Galvojau gal zalia propedu knyga pavartyt
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 05 23, 15:20)
O kaip tu mokysies praktikiniam egzui? As net dar nieko neziurejau, o kai pagalvoju tai net neaisku nuo ko pradet  g.gif  Galvojau gal zalia propedu knyga pavartyt

Šiandien ir aš supratau kiek jau mažai laiko liko blink.gif

Aš irgi galvoju žalią propedų knygą pasiskaityt ir viskas, dar su grupiokais praktiškai pasitreniruosim pagrindinius dalykus kokią dieną prieš egzaminą smile.gif
Vyresnės kolegės patarė neskirti praktikinio pasiruošimui daugiau nei dienos, sako neverta unsure.gif
Atsakyti
Neišmokau šiandien visos knygutės, neina užbaigt nors tu ką doh.gif Einu miegot, rytas už vakarą protingesnis biggrin.gif
Atsakyti
Dveiki smile.gif gal kas zino, jei tarkim baigciau kolegijoje famatechniko specialybe ir jei veliau stociau i univera tai as kai ji pabaigciau tai buciau jau vaistininke ar visgi farmakotechnike tik su aukstoju issilavinimu?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2009 05 25, 08:08)
Dveiki smile.gif gal kas zino, jei tarkim baigciau kolegijoje famatechniko specialybe ir jei veliau stociau i  univera tai as kai ji pabaigciau tai buciau jau vaistininke ar visgi farmakotechnike tik su aukstoju issilavinimu?

Neįsivaizduoju g.gif Pasidomėk KMU dekanate, ten žinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 01:19)
Neišmokau šiandien visos knygutės, neina užbaigt nors tu ką doh.gif Einu miegot, rytas už vakarą protingesnis biggrin.gif

Na man tik neseniai perejo visi nestumo "grazumai", pagaliau nepykina, tik remuo isliko ir galiu normaliau mokytis, tik naktimis niekaip neina, miegas ima ir viskas, o diena pilna energijos, bet ta diena greitai prabega verysad.gif
Pirma galvoju ismokti tesus o kiek laiko liks praktikiniui tiek liks. A tai sakiau vyras pataps mano auka, ant kurios pasimokysiu praktikiniui biggrin.gif ir reiks su grupiokem dar pasibandyt
Atsakyti
QUOTE(saulyte84 @ 2009 05 25, 11:07)
Na man tik neseniai perejo visi nestumo "grazumai", pagaliau nepykina, tik remuo isliko ir galiu normaliau mokytis, tik naktimis niekaip neina, miegas ima ir viskas, o diena pilna energijos, bet ta diena greitai prabega  verysad.gif

O man kaip tik dieną labai sunku mokintis, sunkiai mokslai lenda į galvą doh.gif Vakare ir naktį- kitas reikalas, daug geriau įsimenu, dėmesio niekas neblaško, tik reikia gerai išsimiegoti, kad miegas ilgai neimtų ir tada thumbup.gif
Atsakyti