QUOTE(Limeta @ 2009 05 20, 19:29)
Cia tai ne pletkai, o gryna teisybe, kuri SK palydima posakiu "patys studentai prisiprase".
Kodėl "patys studentai prisiprašė"?

QUOTE(saulyte84 @ 2009 05 20, 20:11)
Sveikos Mamytes ir
, As taip pat esu is KMU, ir nusprendziau prie Jusu prisijungti. Tai va noreciau suzinoti siek tiek info. as esu
ir mano maziukas gims gruodi (laukiam nesulaukiam su vyru
). O problema tokia kad esu 6 kurse ir tuoj teks rinktis internatura. Labai noreciau Kaune, cia gyvenam, vyras dirba, o girdejau tokiu pletku kad III ligon labai nenoriai isleidzia po gimdymo, tik keliom dienom arba pasako kad kartot metus, tai kaip ten istikruju yra? As su maziuku noreciau nors men pabuti, ziema nesinori kokios infekcijos parnesti is lignonines. Labai noreciau jei bus tokia galimybe rinktis III ligonine, o cia pletku dar prisiklausiau. Jei ne kaune tai kur dar geriau, kad tik arciau kns?
Kitas klausimelis del socialinio balo (0,3 balo), kur cia kreiptis? Kiek as supratau tai reikia eiti pas savo gin kad parasytu pazyma jog laukiuos o kas toliau? Lauksiu atsakymo, dekoju is anksto

Kitas klausimelis del socialinio balo (0,3 balo), kur cia kreiptis? Kiek as supratau tai reikia eiti pas savo gin kad parasytu pazyma jog laukiuos o kas toliau? Lauksiu atsakymo, dekoju is anksto

Kiek girdėjom gandų iš tų, kas atlieka internatūrą Kaune, čia reikia lankyti kasdien. Abejoju ar kas mėnesiui išleistų

Dėl socialinio balo reikia kreiptis į studentų atstovybę. Nes nutarime dėl priėmimo į internatūrą rašo taip: "Socialinio balo kriterijus ir dydį tvirtina Rektoratas KMU studentų atstovybės teikimu."
Plačiau priėmimą į internatūrą ČIA