Įkraunama...
Įkraunama...

KMU studentės vienykimės!

QUOTE(Finna @ 2009 09 30, 21:34)
Man tai išvis susidarė toks vaizdas, jog jis stengiasi, kad tik viskas mums kuo blogiau būtų doh.gif 
---
drinks_cheers.gif
Kai Lietuva tokia turtinga šalis, gali sau leisti gydytojus dykai ruošti kitoms šalims lotuliukas.gif
Nu tai kas, kad bus du atskiri konkursai. Va, kad vietų būtų du kartus tiek, kiek buvo. O ar konkursai du ar vienas, jokio skirtumo, čia tik akių dūmimas doh.gif Jei tas vietas padalins per pusę ir padarys du konkursus, nebus gerai nei jums, nei mums schmoll.gif
---
console.gif
Su tokia tvarka gali būti, kad ir sausį dar knygučių neturėsit gun_bandana.gif
O ką jums jose žadėjo pakeisti (be tų klausimų, kurie bus be atsakymų) ? Neprigalvojo naujovių kokių vėl? biggrin.gif

daugiau lyg naujoviu jokiu.vakar buvo susirinkimas del internaturos,tai isejo kalba apie rezidentura,tai zodziu pasake,kad yra galimybe,kad sestakursiai i rezidentura gali stot tik po puses metu nuo diplomo iteikimo doh.gif .puse metu kabesim ore blink.gif .tai dar svarsto su ministerija ar padarys taip ar ne...kas diena po naujiena blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 01, 16:10)
daugiau lyg naujoviu jokiu.vakar buvo susirinkimas del internaturos,tai  isejo kalba apie rezidentura,tai zodziu pasake,kad yra galimybe,kad sestakursiai i rezidentura gali stot tik po puses metu nuo diplomo iteikimo  doh.gif  .puse metu kabesim ore  blink.gif  .tai dar svarsto su ministerija ar padarys taip ar ne...kas diena po naujiena  blink.gif

Siaubas blink.gif
Tikrai žmonių fantazijai nėra ribų doh.gif
---

Kada tau bus internatūra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 spalio 2009 - 17:31
labas vakaras,
norecia pasidometi ar yra cia 3 kursiu? smile.gif
mat planuoju is akademiniu grysti, tai reikia pradet pazindintis su naujais kursiokais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 01, 17:10)
daugiau lyg naujoviu jokiu.vakar buvo susirinkimas del internaturos,tai  isejo kalba apie rezidentura,tai zodziu pasake,kad yra galimybe,kad sestakursiai i rezidentura gali stot tik po puses metu nuo diplomo iteikimo  doh.gif  .puse metu kabesim ore  blink.gif  .tai dar svarsto su ministerija ar padarys taip ar ne...kas diena po naujiena  blink.gif

Na kokiu dar nesamoniu prigalvos g.gif . Kuo toliau tuo durnyn eina tas Tamelis su valdzia, pridirbo ir nezino kaip issisukti. Paliktu normaliai ta interantura o pradetu palaipsniui ivedinet ir nesidarytu tokiu dalyku...
Papildyta:
QUOTE(vicule @ 2009 10 01, 15:11)
aga pasiraso, kad sutinka jungtis.Zinau sita  g.gif . TIk po to dar seimas tures patvirtinta kazka, tada naujai visa struktura ir t.t. Zodziu, tipo 2011 jau bus vienas, nes reorganizacija uztruks pora metu. bet kadangi cia kvepia pinigais, dideliais pinigais tai gal ir greiciau susisuks.Ai, jau pavargau nuo tokiu nesamoniu  blink.gif

na, mergaites papasakokit ka nors naujo ir gero  unsure.gif ?

Tai pinigu permazai tai ir jungiasi su veterinarais

Man internatura patinka, nors visi gasdino kad sunku, kad daug spaudzia kns, bet visai nieko, ner sunku, na gal todel kad nestuke.gif , bet ir kitos panikes kiek kalbejau nesiskundzia, na vienai nepasiseke papuole pas toki diedule tai nepavydziu laiko net iki 4 kartais, dirba nemazai kiek maciau.
Atsakyti
QUOTE(MAMI99 @ 2009 10 01, 17:37)
labas vakaras,
norecia pasidometi ar yra cia 3 kursiu?  smile.gif
mat planuoju is akademiniu grysti, tai reikia pradet pazindintis su naujais kursiokais  mirksiukas.gif

Sveika drinks_cheers.gif
O kuriam fakultete mokaisi? Medicinos? Jei ir nerasi čia kursiokių, junkis prie mūsų, kuo daugiau, tuo smagiau plepėti mirksiukas.gif
Atsakyti
MAMI99 as medicinos treciakurse cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau tikrai popierius pasiraaaasineja??? Siaubas, nu shakes, kokia visiska nesamone doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 01, 19:30)
Siaubas blink.gif
Tikrai žmonių fantazijai nėra ribų doh.gif
---

Kada tau bus internatūra?

man internatura nuo balandzio... dabar laukiam kaip bus pirmiem ta internatura,ar sutalpins visus norincius kaune...
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2009 10 02, 11:55)
Jau tikrai popierius pasiraaaasineja??? Siaubas, nu shakes, kokia visiska nesamone  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as tai dar dziaugiuos,kad gausiu KMU diplama lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl diskusijos LVA sujungimo su KMU,tai galiu pasakyt ,kad sujungus,tai nei mes žmones gydysim,nei jūs gyvūnus,kokie dar arkliai palatose ? biggrin.gif tai taip išeina,kad VU kokią filosofiją baigęs žmogus,taip pat eina gydyti žmonių,nes tame pačiame univere yra ir medicina? doh.gif tongue.gif
Aišku,kad viskas dėl pinigų ir ganėtinai didelių,kuriuos tinkamai panaudojus rezultatas būtų labai geras,tačiau...kam jie į kišenę sukris neaišku.
O apie LVA galiu pasakyti,jei būtų didesnis konkursas stojimo,kuris atsijotų nežinančius kur eina ir pagaliau panaikintas karvių apsėklintojo įvaizdis,tai nieko blogo ir pasakyti negalėčiau biggrin.gif ir tas paniekinamas požiūris,kad tokį univerą kaip KMU prijungs prie "tos kažkokios akadės" ,tai irgi labai kvailas.Juk nevisi nori žmones gydyti,kodėl aš turėčiau stoti į mediciną,jei aš mokiausi ir stengiausi dėl veterinarijos ir ten visada norėjau,tik todėl,kad ten studijuoti neprestižas,kad kursiokai sustoja vos egzus išsilaikę?Tikriausiai kvailiau ir nesugalvočiau,ne pasakas ir mes mokomėsi,todėl tokie neradę savo vietos iškrenta.
Atsakyti
QUOTE(indruska+ @ 2009 10 02, 16:49)
man internatura nuo balandzio... dabar laukiam kaip bus pirmiem ta internatura,ar sutalpins visus norincius kaune...
---
as tai dar dziaugiuos,kad gausiu KMU diplama  lotuliukas.gif

O visi norit Kaune? g.gif
Kiek laiko truks internatūra- 2 ar 3mėn.?
---
Aš irgi džiaugiuosi, kad spėjau ir KMU diplomas jau stalčiuj saugiai guli lotuliukas.gif

Dar aš dėl parašų internatūros noriu paklausti, dar vis neaišku iki galo man viskas biggrin.gif
Ten kur yra tarkim vidaus ligų visos tos procedūros surašytos kiek ir ko turi atlikti, ar už jas turi pasirašyti tik interno vadovas? Nes taip knygelėj išskaičiau, tai išeina, kad visus antspaudus turi sudėti tas pats žmogus g.gif Ir budėti turi teoriškai su savo vadovu, tai ir budėjimų grafoj bus visi vienodi antspaudai ir parašai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laaaurita @ 2009 10 01, 22:33)
MAMI99 as medicinos treciakurse  cool.gif  biggrin.gif

jo ir as medicinos smile.gif tai jungiuosi prie jusu.

o kokioje tu grupeje, ir kaip sekasi mokslai, nenugazdino destytojei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 10 01, 16:47)
Kaip tau sekasi? Ruošiesi jau egzaminui? Nors bendrai, nesąmonės paklausiau, gi dar 5 dienos, koks studentas mokysis, kai iki egzamino liko dar ŠITIEK laiko laugh.gif

labas rytas,

tai jau tikrai kad egzui dar nesiruosiu, pradesiu gal tik sekmad vakare ax.gif . ir tai pakankamai laiko bus, juk egzas tik antrad biggrin.gif . ir tiek daug laiko skirsiu nes sito egzo man reikia gero balo blush2.gif

vio dar viena naujiena kad i rezidentura tik po puses metu stoti bus galima blink.gif blink.gif blink.gif , ir su kuria kuna dalim jie masto mastau.gif .Butu galima pagalvoti kad studijas labai jau trumpas turim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 03 spalio 2009 - 09:50