Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 10, 13:20)
tik jos labai sunkiai sudygsta... man is 10 isdygo 2, o uzaugo tik 1, nes kitas kazkodel nudziuvo...

Paimciau jai Lt buciau lotuliukas.gif As irgi pirkau seklas 6 buvo o isdygo 0 doh.gif O is kur tu pirkai?
Atsakyti
QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 10, 13:20)
tiesa, jei kas noretu, seklu dar turiu smile.gif tik jos labai sunkiai sudygsta... man is 10 isdygo 2, o uzaugo tik 1, nes kitas kazkodel nudziuvo...

is kur esat? Mane domintu seklytes... kokia kaina galetumet perleist kazkiek ax.gif

Arba gal kas mate, kur yra pirkt - ar seklos ar augalelis ne taip svarbu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 vasario 2010 - 22:38
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 11, 00:36)
is kur esat? Mane domintu seklytes... kokia kaina galetumet perleist kazkiek ax.gif

seklas siunciausi is Anglijos, gana nebloga imonele (ar kaip ja cia pavadinti), siuntimas (nesvarbu, kiek siuntiesi) kainuoja 1 svara. Siunciausi is puslapio http://www.supremeseeds.co.uk, tik kad ziuriu jau nebeveikia sis puslapis... pasiziuresiu tiksliai, kokiu seklu turiu (nes turiu keliu rusiu) ir galesiu norincioms padovanoti smile.gif vis tiek pati neauginsiu, uztenka sio monstro namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 11, 00:36)

Mažųjų bananų (auginami kambariuose, aukštis 1,3m, vaisiai 5-7 cm) sėklų yra Žaliosiose stotelėse (7lt), Scheteligo parduotuvėse (10lt). Aš gundausi, bet jiems augti reikia ne mažiau +16, o dygimo temperatūra virš +25. Žaliojoje stotelėje ant pakelio užrašyta "Sėklos", gal rasi kur ir prekybos centruose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 11 vasario 2010 - 09:25
stai cia dar radau - jauciu reiks daryt uzsakyma, nes ir siaip yra idomiu dalyku...

http://www.e-seklos.lt/lt?sq=bana
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 02 11, 11:19)
Mažųjų bananų (auginami kambariuose, aukštis 1,3m, vaisiai 5-7 cm) sėklų yra Žaliosiose stotelėse (7lt), Scheteligo parduotuvėse (10lt). Aš gundausi, bet jiems augti reikia ne mažiau +16, o dygimo temperatūra virš +25. Žaliojoje stotelėje ant pakelio užrašyta "Sėklos", gal rasi kur ir prekybos centruose...

pas mane kaip tik ir yra tas mazaugis, bet matyt jam salygos laaaabai geros, tai jo aukstis jau siekia apie 2 metrus smile.gif dygymo temperatura buvo gal apie +20, bet keli vis tiek isdygo smile.gif kiek domejausi, tai seklas reikia prie stai ismirkyti, galima ipilti i vandeni taip vadinamo "dygimo stimuliatoriaus" (ar kazkaip panasiai vadinasi). o auginu ji kaip paprasta augala, kambary tikrai manau maziau +16 nebuna, nors kiek domejausi apie banana, kuri auginu, tai jis pakelia ne zemesne nei 12 laipsniu temperatura
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 10, 22:36)

cia maciau jau dideliu buna :

http://www.tikgeles....usu-parduotuves
Atsakyti
reiks tada ir man is interneto ieskot...Tik kazkaip rankos nekyla...prisipirkau pries pora menesiu ivairiausiu seklu(geliu, bananu, kaktusu, palmiu, bonzai medeliu)..tik 3 mimozos isdygo doh.gif Viska dariau pagal instrukcijas...Pirkau is Ebay ivairiu pardaveju unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Smagu, kad jūsų bananiukai gražiai auga bigsmile.gif
Maniškį tai po vasarojimo šitnamyje buvo kažkokie balti "trupinukai-vabaliukai" užpuolę. Bandžiau purkšti laukinių ramunėlių tirpaliuku (yra pirkt gėlių parduotuvėse), tai bananė mama pradėjo mirinėti, bet užaugino mažiuką vaikiuką wub.gif Jis dar labai mažytis, gal 4-5 cm, bet jau turi tris lapukus.
Kada jūs sodinate vaikus į atskirus vazonėlius?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2010 02 11, 17:46)
Sveikutės,
Smagu, kad jūsų bananiukai gražiai auga  bigsmile.gif
Maniškį tai po vasarojimo šitnamyje buvo kažkokie balti "trupinukai-vabaliukai" užpuolę. Bandžiau purkšti laukinių ramunėlių tirpaliuku (yra pirkt gėlių parduotuvėse), tai bananė mama pradėjo mirinėti, bet užaugino mažiuką vaikiuką  wub.gif  Jis dar labai mažytis, gal 4-5 cm, bet jau turi tris lapukus.
Kada jūs sodinate vaikus į atskirus vazonėlius?

pas mane kaip tik dabar dygsta bananiukas-vaikiukas smile.gif
bet siaip kazkur esu skaiciusi, kad bananas-mama visada nudziuna, kai isleidzia vaikiuka...
Atsakyti
QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 11, 16:15)
bet siaip kazkur esu skaiciusi, kad bananas-mama visada nudziuna, kai isleidzia vaikiuka...

Tai ji pas mane pirma pradėjo džiūti unsure.gif
O paskui prisiminiau, kad bananai kaip žolė ir jam nudžiuvus dažniausiai kitas išlenda.
Po kelių savaičių kai pastebėjau mamos-bananės džiuvimą pamačiau vaikiuką thumbup.gif Čia man antras šansas rūpintis šiuo augalėliu labiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(beautiful witch @ 2010 02 11, 17:15)

As kiek sitoj temoj skaiciau, tai daugumos "mama" numirsta, kai vaikiukas paauga, bet buvo pas mergaites ir isimciu...bet kaip tada gaunas, augini pora metu, isaugina vaikiuka ir vel nuo pradziu? O jai anksti vaikiuka atskirt, gal tada nemirtu?
Atsakyti