QUOTE(MeSsS @ 2012 05 31, 15:10)
o kur jūs pirkot saviškius bananus? sėklų niekaip negaunu tai gal teks visą banana pirkt
nes labai noriu šito medžio

maximoj pirkau
QUOTE(MeSsS @ 2012 05 31, 15:10)
o kur jūs pirkot saviškius bananus? sėklų niekaip negaunu tai gal teks visą banana pirkt
nes labai noriu šito medžio

maxei nusipirkau nukainuota uz 99 centus ir atgaivinau

as parduodu bananiukus, jei kam reikia?
Nu maniskis kiek suprantu pagal aprasyma kaip mumriko dydzio
Vis audziu minti i siltnami vasarai isnest ten saules jam daugiua butu ir vejas nebaisus
Buvau parsisiuntus is ebay, bet taip ir neisdygo

QUOTE(MeSsS @ 2012 04 12, 14:47)
o gal žinot kur galima bananų sėklų nusipirkt
klaipėdoj berods visose žaliose stotelėse buvau tai neradau, o noriu augint nuo sėklytės 

Buvau parsisiuntus is ebay, bet taip ir neisdygo

na kaip jūsų bananai gyvena, gal kas jau ir vaisiais džiaugiasi
mūsiškis auga kaip pasiutęs - jau visą kambario kampą okupavo ir mūsų tikrai aukštą šešiametį vyrutį praaugo - dabar lapai tokie išsisuka, kad vaikas laisvai užsiklot galėtų

mūsiškis auga kaip pasiutęs - jau visą kambario kampą okupavo ir mūsų tikrai aukštą šešiametį vyrutį praaugo - dabar lapai tokie išsisuka, kad vaikas laisvai užsiklot galėtų

turiu du suaugusiu bananiukus, rasykit i a.z.
LAba siandien siisgijau nukainuota uz 4 lt banana ,nezinojau kad cia jis
tik ant cekio pamaciau
o kaip ji augint ?pagelbekit prasom ,ar reikia saules sviesos ,ar pakas tik sviesos?

QUOTE(NikeZ @ 2012 10 11, 15:35)
LAba siandien siisgijau nukainuota uz 4 lt banana ,nezinojau kad cia jis
tik ant cekio pamaciau
o kaip ji augint ?pagelbekit prasom ,ar reikia saules sviesos ,ar pakas tik sviesos?

na šiaip gamtoj bananai saulės ir šilumos mėgėjai, tai bent pas mane auga bananas svetainėj prie pat terasinio lango pietvakarinėj pusėj, tai tiesiogine saule lepinasi kažkur nuo 11val. iki pat jos leidimosi. Tokios sąlygos jam labai tinka ir patinka. Kaip būtų , jei gautų mažiau šviesos nė nežinau, nes niekad nebandžiau

Mumrikai koks didelis Jūsų bananmedis
O jūsų duotieji beveik visi prigijo. Viename vazone buvau susodinusi du, nes vieno šaknys man pasirodė labai prastos, bet abu prigijo ir dar du vaikiukus išleido
.
Nežinau ar gerai, bet šiandien paėmiau juos ir persodinau. Tikiuosi, kad prigis visi, tad galėsiu mielai su kuo nors pasidalinti.

O jūsų duotieji beveik visi prigijo. Viename vazone buvau susodinusi du, nes vieno šaknys man pasirodė labai prastos, bet abu prigijo ir dar du vaikiukus išleido

Nežinau ar gerai, bet šiandien paėmiau juos ir persodinau. Tikiuosi, kad prigis visi, tad galėsiu mielai su kuo nors pasidalinti.
QUOTE(mumrikas @ 2012 09 29, 01:04)
QUOTE(mumrikas @ 2012 10 11, 16:58)
butu nekaip, as bandziau

mumrikai, pirmas sekundes, pamaciusi tamstos banano ir salia jo stovincio vaiko nuotraukas, pagalvojau, kad tai fotomontazas

QUOTE(SmilgaS @ 2012 10 13, 19:26)
Mumrikai koks didelis Jūsų bananmedis
.

Smagu girdėti, kad bananiukai sėkmingai auga

QUOTE(andorinha @ 2012 10 13, 19:37)
mumrikai, pirmas sekundes, pamaciusi tamstos banano ir salia jo stovincio vaiko nuotraukas, pagalvojau, kad tai fotomontazas 

oi ne, ne montažas - mūsų bananas kaip pupa iš pasakos - sėkmingau juda aukštyn lubų link

Ateinantį vasarį musiškiam bus dveji meteliai, tai jau teoriškai galėsiu imt svajot apie jo žydėjimą