Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 12 21, 17:35)
Gal pasidalintumete nuotrauka? Labai jau smalsu  ax.gif

stai kokie bananniukai kalasi smile.gif
http://www.part.lt/p...f2a03097e98.jpg
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2013 12 27, 14:23)

Koks grozis wub.gif O kokio dydzio jusu bananmedis?
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 12 27, 13:33)
Koks grozis  wub.gif  O kokio dydzio jusu bananmedis?

zinok didelis smile.gif apie 165 - 170 cm

o laaapai didumo I sons... doh.gif
Atsakyti
Sveikutės mamos, bananų mylėtojos. Bandysiu atgaivinti temą, nes jau matau, kad temoje jau beveik metai, kaip tyla ir ramybė. Tai štai, susigubdžiau ir aš įsigyti šį grožį. Kadangi mūsų miestukas nėra labai didelis, tokiu egzotinių augalų pasirinkimas nėra didelis, o jeigu ir yra tai kanos kosminės. Internetinje parduotuvėje nusipirkau sėklų, jas pasėjau ir kaip nebūtų keista, jos sudygo jau treią diną. Iš tryjų sudygo dvi. Auga jie gana sparčiai, tačiau bent kol kas jie man labiau primena agurkus nei bananmedį.
Gal kuri auginte bananmedį iš sėklų? Būtų labai idomu sužinoti. Fotkinu juos kas savaitę, tipo darau fotoreportažą. bigsmile.gif Labai lauksiu, bet kokių žinučių ax.gif
Atsakyti
labuka, jungiuos ir as i si bureli. isigijau bananeli nedideli, bet neturiu nei zalio supratimo kaip ji augint, todel teks skaityti temute:)
Atsakyti
O gal atsiras gėlininkių, kurios juos užaugino iš sėklų? Būtų labai šaunu, jei pasidalintu patirtimi ax.gif

user posted image

Štai maniškis jam jau vienas mėnuo biggrin.gif. Tik, kad jis bananmedį nelabai panašus g.gif

Atsakyti
šnapse o kur seklas pirkai:D jei is uzsienio, pvz kinieciu jie megsta sukeisti seklas. man su adeniumais buvo, vietoj ju seklu atsiunte kaip grikius ar bala zino kas... bet nei viena ir nesudygo, ar nebus ir tau taip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 06 18, 20:33)
šnapse o kur seklas pirkai:D jei is uzsienio, pvz kinieciu jie megsta sukeisti seklas. man su adeniumais buvo, vietoj ju seklu atsiunte kaip grikius ar bala zino kas... bet nei viena ir nesudygo, ar nebus ir tau taip  lotuliukas.gif

Pirkau lietuviškoje interneto parduotuvėje.

Štai tokias, jei neklystų jos lenkiškos:

user posted image
Atsakyti
cia turbut is e-seklos.lt. as pirkau is ju burgmansijas, finikiniu palmius eklas ir niekas nedygo man:( na lukterk o gal prades panaset:)user posted image
Atsakyti
[quote=insanda,2014 06 19, 18:41]
cia turbut is e-seklos.lt. as pirkau is ju burgmansijas, finikiniu palmius eklas ir niekas nedygo man:( na lukterk o gal prades panaset:)

Taip iš ten, pirkau nemžai sėklų, tulpių, narcizų svoūnėlių, nu negaliu skųstis, labai daug iš jų sudygo, tulpės ir narcizai visi žydėjo. Ir dabar prisėjau, labai daug kas sudygo, net susipainiojau kur ir kas doh.gif Taip pat pasėjau palmes, matau, kad jau kalasi daigeliai,nu bus matyti. O dėl banano ir toliau darysiu foto reportažą biggrin.gif , pažiūrėsim, kas per stebukla užaugs lotuliukas.gif

Prieš daigynant palmes, reikėtų paskaityti apie tai papildomos informacijos, nei pateikia e-sėklos, pasirodo, kad palmių sėklas reikia mirkyti 5 dienas šiltame vandenyje, šį kartą taip ir padariau, jau matau daigelius. Beje aš įsigjau Vašingtinija ir taip pat finikinę palmes thumbup.gif

Lauksim rezultatų ax.gif
Atsakyti
Kokia aš kvaiša doh.gif Pasirodo sudygo VILNAMEDIS, o ne bananas lotuliukas.gif Banano dar teks lūktelti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šnapsė @ 2014 06 21, 08:57)
Kokia aš kvaiša doh.gif Pasirodo sudygo VILNAMEDIS, o ne bananas lotuliukas.gif Banano dar teks lūktelti thumbup.gif

lotuliukas.gif vat ir bananas. as irgi turejau nusipirkus finikine palme, bet niekas nedygo:) lygtai dar turiu tu seklu. reiktu paset.
Atsakyti