Įkraunama...
Įkraunama...

Bananas

Pas mane auga gaudamas pietinių saulės spinduliukų ax.gif Pasirodom ir mes, nors mes tai mažiukai visai dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 05, 13:30)
Nea, Draugystes g. 15 Tik geles bazej, pravaziuoji Senukus Draugystes g. ir kairej pusej matysi toks baltas angaras ir uzrasyta TIK GELES, ten yra geliu baze  mirksiukas.gif dirba nuo 6 iki 17 val.  mirksiukas.gif

Gyvenu beveik kaiminystėje, bet net nežinojau blush2.gif doh.gif
Važiuosiu apsižiūrėti smile.gif
Atsakyti
Labas,radau sia tema,tiesiog negaliu patiketi ,kaip jums pavyksta uzauginti tokius banano medzius smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2009 10 05, 16:18)
Gyvenu beveik kaiminystėje, bet net nežinojau  blush2.gif  doh.gif
Važiuosiu apsižiūrėti  smile.gif

Geriau apie tas bazes nezinoti schmoll.gif nes kenkia piniginei ir net labai doh.gif lotuliukas.gif
Va mano vyro bananmedis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 05, 19:16)
Geriau apie tas bazes nezinoti  schmoll.gif  nes kenkia piniginei ir net labai  doh.gif  lotuliukas.gif
Va mano vyro bananmedis  ax.gif

Šiandien nuvažiavau apsižiūrėti, bet ji tikrai ne senai atsidariusi, tai nors tokia paguoda buvo biggrin.gif O šiaip tai aš tokią bazę lankau Vilijampolėje, tai dabar jau 2 taškus žinosiu biggrin.gif

Gražūs visų bananiukai thumbup.gif
Atsakyti
pas mane auga toks bananas... ax.gif

P.S. vedantis vaisius, tik veisle pameciau... verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
senokai buvau užsukus pas jus, pasiilgau 4u.gif
QUOTE(Fonda @ 2009 10 04, 18:36)
Egluzhe, čia tavo banano mama tongue.gif Su vaikiuku, tavo jaunesniuoju broliu...
Matai, kad mama ir jos vaikas tamsiai dryžuotais lapais tongue.gif Nematink savo taip gerai, mažiau laistyk ir bus tokie patys dryžuoti lapai. doh.gif

Nelabai supratau, kodėl mano banano mama g.gif Čia, matyt, ne man buvo dedikuota žinutė smile.gif
Šiaip mano bananas Musa Tropicana. Panašu, kad jūsų taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(Inexe @ 2009 10 05, 14:03)
Pas mane auga gaudamas pietinių saulės spinduliukų  ax.gif  Pasirodom ir mes, nors mes tai mažiukai visai dar  blush2.gif

Sveikinu vėl prisijungus prie mūsų gretų 4u.gif Gražuolis tavo bananiukas wub.gif Papasakok, kur įsigijai ir kokia veislė bigsmile.gif
O štai ir mano gražuolis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(<>I love......<> @ 2009 10 05, 21:53)
pas mane auga toks bananas... ax.gif

P.S. vedantis vaisius, tik veisle pameciau... verysad.gif

O velniai koks didelis užaugo, gyvenime nepatikėčiau, tokį spirgą perleidau bigsmile.gif Jis musa dwarf cavendish thumbup.gif Tiesiog negaliu patikėt koks dielis ir kiek daug lapų jis turi. SUPER 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(Egluzhė @ 2009 10 05, 22:05)
Sveikinu vėl prisijungus prie mūsų gretų  4u.gif Gražuolis tavo bananiukas  wub.gif  Papasakok, kur įsigijai ir kokia veislė  bigsmile.gif

Šaunu čia sugrįžti, pagaliau turiu palankias sąlygas auginti šiuos gražuolius drinks_cheers.gif Maniškis musa tropicana, įsigyjau iš vienos forumietės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2009 10 06, 11:26)
O velniai koks didelis užaugo, gyvenime nepatikėčiau, tokį spirgą perleidau  bigsmile.gif Jis musa dwarf cavendish thumbup.gif Tiesiog negaliu patikėt koks dielis ir kiek daug lapų jis turi. SUPER  4u.gif  thumbup.gif

ir jug net metu nera kai jy pasiemiau.. ax.gif kiek pamenu buvo ziema... biggrin.gif

spartuolis, a jie ziema nereik poilsio? blush2.gif
nes maniskis net nesiruosia pasiilset... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2009 10 05, 19:23)
Šiandien nuvažiavau apsižiūrėti, bet ji tikrai ne senai atsidariusi, tai nors tokia paguoda buvo  biggrin.gif  O šiaip tai aš tokią bazę lankau Vilijampolėje, tai dabar jau 2 taškus žinosiu  biggrin.gif

Gražūs visų bananiukai  thumbup.gif

Nea, nesenai, yra ir daugiau tu baziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bananas pradėjo visai lėtai augti verysad.gif Kažin ar čia normalu, ar kas nors jam nutiko. Nei apvytęs nei ką, bet auga labai labai lėtai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2009 10 06, 14:49)
Nea, nesenai, yra ir daugiau tu baziu  mirksiukas.gif

kur dar yra tokiu baziu jei ne paslaptis blush2.gif blush2.gif (kaune)
labai susigundziau ir as tokio augalelio 4u.gif tik db ne sezonas kazin ar rasiu... senukuose ziurejau nebuvo schmoll.gif
Atsakyti