Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

QUOTE(vikiukstis @ 2009 05 07, 14:26)
Gal kas gali mestelti nuorodėlę kur būtų galima pasižiūrėti visų metų oro temperatūrą jamaikoje. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Cia oras farengeitais http://jamaica-guide.info/weather/

O cia gali paskaiciuoti kiek bus celcijais http://www.wbuf.noaa.gov/tempfc.htm

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2009 05 07, 13:29)
žiuriu,kad kitų metu sausio menesiui pigiausi bilietai i jamaika, bet radau aprašymą, kad sausis - vasaris šalčiausi. doh.gif  smile.gif

Na mums jokiu nesklandumu nepasitaike, viskas veike ir t.t. bigsmile.gif
O del oro, tai buvom vasario (3-19) tai nuvykus pirmas dvi dienas buvo gan didelis vejas (+28) kaip vietinei sake taip niekada nebuva, kaip tik tuo metu kituose pasaulio vietuose buvo didziules pugos ir kiti keisti dalykai dejosi unsure.gif
Na o kitas dienas vejas dingo ir buvo 30-33 silumos thumbup.gif

Na o mes jau gavom santuokos certificata bigsmile.gif
Po 2men 3sav.
Atsakyti
Dideliausi sveikinimai uk-girl!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif Labai greitai cia jus ji gavot mirksiukas.gif Tai dar kartelei svesit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 05 07, 19:23)

Na o mes jau gavom santuokos certificata  bigsmile.gif
Po 2men 3sav.

SVEIKINU IS VISOS SIRDIES mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

tikiuos ir mes taip greit gausim thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš prisidedu prie sveikinimu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui dar kartelei uz sveikinimus 4u.gif
Beje gal zinot kiek lt tas santuokos iregistavimo mokestis g.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 05 08, 08:02)
Dekui dar kartelei uz sveikinimus  4u.gif
Beje gal zinot kiek lt tas santuokos iregistavimo mokestis  g.gif

Cia galbut labiau zino tos, kurios jau per visa ta procesa praejo, bet as irgi domejausi (nes labai megstu viska i prieki suplanuoti ir suorganizuoti blush2.gif ) tai radau sita puslapiuka:
http://www.vilniaus-...doc/metrik1.htm Sitam puslapiuke Vilniaus CMB tai raso, kad iskilminga santuokos registracija - 80 Lt, neiskilminga - 20 Lt, uz baznytines santuokos apskaityma - 15 Lt, uz uzsienio valstybeje iregistruotos santuokos apskatyma - 15 Lt. Tai ko gero sitas paskutinis variantas mums visoms tinkamiausias (jei sitas puslapis nepasenes...). Tai tikiuosi nebereikia ten jokiu liudininku? g.gif As apskritai optimiste is naivuole is pradziu buvau ax.gif , kazkaip net nepagalvojau kad reiks dar eit Lt uzsiregistruot (nors siaip ar taip planuojam i baznycia ir maza vakariene su artimiausiais). Bet kaip suprantu reikia visu dokumentu sulaukti, tik tada eit registruotis tongue.gif Tai Uk-girl labai pasiseke, kad puse metu nereikejo laukt kaip kitoms! 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat planuojam susituokti Karibuose. Vakar buvau agenturoj, Jamaika atkrito,nes jau per mazai laiko, planavom skrist apie liepos viduri.Pasiule Kuba.Ryt kaip tik turim eit i agentura ir susimoket pinigus.Bet iskilo idele problema turbut...Tikiuosi kad jus galesit man padeti...Net nepagalvojom kad reiks tureti gimimo liudijimu.Mes juos turim aisku,bet gyvenam ne lt. Pasiskambinau i ambasada ir kadangi mano gimimo liudijimas buvo isduotas 1981 metais,yra pusiau rusiskas, pusiau lietuviskas,bet valstybe dar raso lietuva TSR.Zinau kad lt isduoda naujus ir reik vaziuot i vilniu postiles ar ko ten blush2.gif Ambasadoj pasake kad tai uztruks 3 sav. bet patiems reiks i ta vilniu vaziuot.Tai kaip ir musu vestuves atkrenta turbut...Ar kas bandet tuos rusiskus bandyt verstis ir kad ambasadoj patvirtintu juos...Nes ambasadoj taip normaliai man ir nesugebejo paaiskint, o laiko kaip ir nera kas patartu...
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 08, 14:17)
Tai Uk-girl labai pasiseke, kad puse metu nereikejo laukt kaip kitoms!  4u.gif

Na tai jei tokios sumos tai thumbup.gif nes ambasada nori £110 uz uzregistravima doh.gif
Jo gerai kad greit atejo, nors niekur ir neskubam, turbut dar daug laiko praeis kol prisiruosim lt uzregistruot rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jolie @ 2009 05 08, 14:48)
Mes taip pat planuojam susituokti Karibuose. Vakar buvau agenturoj, Jamaika atkrito,

Pirma sveikinu su tokiu sprendimu biggrin.gif
Na seip tai nelabai zinau prie ko ce ambasada, juk jums tu gim.liud. reike agenturai g.gif. Agenturai nera skirtumo kokie jie juk, tereike padaryti vertima i anglu kalba ir patvirtinti notariskai, viska pristatyti agenturai o su savim vestis orginalus bigsmile.gif
Dabar pagalvojau kad juk ir musu dar su rusu zenklu gim.liudijamai biggrin.gif
Atsakyti
va man klausimas o kokius dokumentus isvis veztis reikia jau isvaziuojant i Jamaika ar isvis reikia,tai juk agentura viska issiuncia g.gif jiems

ka patartumet siaip veztis be rubeliu,tapkiu lotuliukas.gif nes po duns river vaikscioti reiks lotuliukas.gif be asmens higienos priemoniu ir be geros nuotaikos g.gif ka dar g.gif kaip ir nieko tongue.gif jauciu

o del gimimo liudijimu nelabai supratau,aisku musu irgi seni ir tiko viskas kopijas ir psio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2009 05 08, 15:32)
va man klausimas o kokius dokumentus isvis veztis reikia jau isvaziuojant i Jamaika ar isvis reikia,tai juk agentura viska issiuncia  g.gif  jiems

ka patartumet siaip veztis be rubeliu,tapkiu  lotuliukas.gif  nes po duns river vaikscioti reiks  lotuliukas.gif  be asmens higienos priemoniu ir be geros nuotaikos  g.gif  ka  dar g.gif  kaip ir nieko  tongue.gif  jauciu
o del gimimo liudijimu nelabai supratau,aisku musu irgi seni ir tiko viskas kopijas ir psio  tongue.gif

Na agentura siunce kopijas, o orginalus liepe vestis (bent jau mums)
kuriu ten niekam nereikejo cool.gif
Pagrindinis dalykas $$$$ lotuliukas.gif o seip dunns river labai gerai vasarinei atviri kedai ir trumpi aptempti sortukai thumbup.gif
Atsakyti
Pirma sveikinu su tokiu sprendimu biggrin.gif
Na seip tai nelabai zinau prie ko ce ambasada, juk jums tu gim.liud. reike agenturai g.gif. Agenturai nera skirtumo kokie jie juk, tereike padaryti vertima i anglu kalba ir patvirtinti notariskai, viska pristatyti agenturai o su savim vestis orginalus bigsmile.gif
Dabar pagalvojau kad juk ir musu dar su rusu zenklu gim.liudijamai biggrin.gif
[/quote]
Aciu uz greita atsakyma. As taip pat galvojau kad cia nebus jokiu problemu, bet pasiskambinau i ambasada,tai taip ir man pasake. Ir prisimenu kad drauge kazkada taip daresi,neseniai ta prasme metrikacijos skyriui issieme nauja ir turejo dar vaziuot i vilniu...Na jei praejo jusu, gal ir musu prasisuks. Ten turbut niekas demesio nekreipia per daugiausia...Aciu!
Atsakyti