Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės Karibuose

QUOTE(uk-girl @ 2009 05 08, 17:47)
Na agentura siunce kopijas, o orginalus liepe vestis (bent jau mums)
kuriu ten niekam nereikejo  cool.gif
Pagrindinis dalykas $$$$  lotuliukas.gif o seip dunns river labai gerai vasarinei atviri kedai ir trumpi aptempti sortukai  thumbup.gif

joooo pinigeliai kas be ko lotuliukas.gif oi liuks apranga garantuotai veziuos thumbup.gif
dekui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Virdzzinija, o jus fotografa uzsisaket per ta pacia agentura? ax.gif kiek ten nuotrauku ieina ir kiek kainavo jei ne paslaptis blush2.gif nes visur ziuriu skirtingai g.gif Mes dar laukiam visu popieriuku su pasiulymais del fotografu. Maciau internete yra visokiausiu fotografu vestuvems Jamaikoje (ir tikrai labai grazios nuotraukos wub.gif ), bet jie ne is viesbucio, tai, deja, ir jau kazkas cia is merginu minejo, kad uz jo buvima viesbucio teritorijoj reikes moket gerokai papildomai... verysad.gif Bet ziurint tas ju grazias nuotraukas bent jau susidarau ispudi kaip ir kas ten atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 09, 02:13)
Virdzzinija, o jus fotografa uzsisaket per ta pacia agentura?  ax.gif  kiek ten nuotrauku ieina ir kiek kainavo jei ne paslaptis  blush2.gif nes visur ziuriu skirtingai  g.gif  Mes dar laukiam visu popieriuku su pasiulymais del fotografu. Maciau internete yra visokiausiu fotografu vestuvems Jamaikoje (ir tikrai labai grazios nuotraukos  wub.gif ), bet jie ne is viesbucio, tai, deja, ir jau kazkas cia is merginu minejo, kad uz jo buvima viesbucio teritorijoj reikes moket gerokai papildomai...  verysad.gif  Bet ziurint tas ju grazias nuotraukas bent jau susidarau ispudi kaip ir kas ten atrodo biggrin.gif

ne dar nieko neuzsisakem ta vedybu planuotoja prades kontaktuoti su mumis tik kita menesi,va tada viska ir derinsim ir klausinesim,mes isvykstam liepos 2,ceremonija bus 9 diena ir suzinosim kiek kainuos,bet imsime pacio viesbucio fotografa,tikiuos bus geras ir kompetetingas fotografas ax.gif , nes taip reiks moket papildomai uz asmeni esant ne is Sandals
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2009 05 09, 10:25)
ne dar nieko neuzsisakem ta vedybu planuotoja prades kontaktuoti su mumis tik kita menesi,va tada viska ir derinsim ir klausinesim,mes isvykstam liepos 2,ceremonija bus 9 diena ir suzinosim kiek kainuos,bet imsime pacio viesbucio fotografa,tikiuos bus geras ir kompetetingas fotografas  ax.gif  , nes taip reiks moket papildomai uz asmeni esant ne is Sandals

Hmm, idomu kodel taip ne is karto uzsakineja g.gif na mums irgi sake kai tik patvirtins vestuviu diena, tada atsius vedybu planuotojos duomenis ir su ja reiks del visko tartis, tuo paciu ir del fotografo... tik as kazkaip maniau kad tokie dalykai irgi is anksto uzsakomi rolleyes.gif Vadinasi viskas ok mirksiukas.gif o jums tai tikrai nera ko nerimauti, juk jus su draugais busit, tai nuotrauku manau netruks!!! biggrin.gif Beje, o kaip planuojat pakuoti vest.rubus - i lagamina ar ant pakabos su spec.maisu (anksciau buvo galima, dabar daug kas pasikeite skrydziu taisyklese...tai net nezinau g.gif ) ? na ir klausimai pas mane prasidejo... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 09, 16:39)
Hmm, idomu kodel taip ne is karto uzsakineja  g.gif na mums irgi sake kai tik patvirtins vestuviu diena, tada atsius vedybu planuotojos duomenis ir su ja reiks del visko tartis, tuo paciu ir del fotografo... tik as kazkaip maniau kad tokie dalykai irgi is anksto uzsakomi  rolleyes.gif Vadinasi viskas ok  mirksiukas.gif o jums tai tikrai nera ko nerimauti, juk jus su draugais busit, tai nuotrauku manau netruks!!!  biggrin.gif Beje, o kaip planuojat pakuoti vest.rubus - i lagamina ar ant pakabos su spec.maisu (anksciau buvo galima, dabar daug kas pasikeite skrydziu taisyklese...tai net nezinau  g.gif ) ? na ir klausimai pas mane prasidejo...  blush2.gif  tongue.gif

Del fotografo viska suderinsit jau vietoje, viesbutije mirksiukas.gif
Na as suknele veziausi ant pakabas tam spec.maise perlenkata per puse, o lektuve man ja pakabino piloto spintoje bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif sveikos va ir mes nutarem tuoktis uzsienyje bet as ziuriu jus visos imt jamaika?kodel?man pasirode ten brangokai....siulo ir sri lanka visai neblogas paketas ant drambliu ir tt visa ceremonija gal ten nelabai kas?mes nebezinom kur cia geriau ziurejom per top travel g.gif gal kas padetu?nebezinom ka daryt biggrin.gif o kad uzsieny tuoktis apsisprendem skaiciau kad jamaikoj foto 5000 lt ab spurdas doh.gif .....
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2009 05 09, 22:19)
smile.gif sveikos va ir mes nutarem tuoktis uzsienyje bet as ziuriu jus visos imt jamaika?kodel?man pasirode ten brangokai....siulo ir sri lanka visai neblogas paketas ant drambliu ir tt visa ceremonija gal ten nelabai kas?mes nebezinom kur cia geriau ziurejom per top travel  g.gif gal kas padetu?nebezinom ka daryt  biggrin.gif o kad uzsieny tuoktis apsisprendem skaiciau kad jamaikoj foto 5000 lt ab spurdas  doh.gif .....

Na cia tokia tema,renkasi butent karibu myletojos drinks_cheers.gif
O del foto kainos tai tikrai tiek nekainuoja doh.gif kur cia taip skaitei lotuliukas.gif
kas liecia srilanka,tai kazin ar sutaupysit jus ten ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 05 09, 18:39)
  biggrin.gif Beje, o kaip planuojat pakuoti vest.rubus - i lagamina ar ant pakabos su spec.maisu (anksciau buvo galima, dabar daug kas pasikeite skrydziu taisyklese...tai net nezinau  g.gif ) ? na ir klausimai pas mane prasidejo...  blush2.gif  tongue.gif

ant pakabos viska prie saves turesiu,nes nenoreciau rizikuot prarasti doh.gif tikiuos pakabins ir man piloto spintoje lotuliukas.gif thumbup.gif fainiiai,sako biski vistiek susiglamzo,tai reikia vonia ar dusa prigarinti labai labai ir pakabinti suknele tai ji issitiesina,niu nezinau,bet veiksminga itariu g.gif
O del foto tik biski bijau, kad foto aparatas nesugestu kaip kitoms doh.gif niu gal nesuges,pasiimsim atsargini ax.gif

QUOTE(panele_roze @ 2009 05 09, 22:19)
smile.gif sveikos va ir mes nutarem tuoktis uzsienyje bet as ziuriu jus visos imt jamaika?kodel?man pasirode ten brangokai....siulo ir sri lanka visai neblogas paketas ant drambliu ir tt visa ceremonija gal ten nelabai kas?mes nebezinom kur cia geriau ziurejom per top travel  g.gif gal kas padetu?nebezinom ka daryt  biggrin.gif o kad uzsieny tuoktis apsisprendem skaiciau kad jamaikoj foto 5000 lt ab spurdas  doh.gif .....

Sveika prisijungus,gerai sugalvojot thumbup.gif mes irgi ziurinejom pradzioje visur,bet isvada, kad Jamaikoje pigiausiai gavos g.gif nes Bahamose norejom,bet irgi gana brangu ir butent norejom Sandals viesbucio,o as siulyciau Baltic Clipper rinktis tikrai jei nusprendet per agentura,nes faktas- pigiau jie siulo,bent mums,pasiulymus gavoms is abieju agenturu sulyginom ir nesuprantu zymiai skiresi kainos tuo paciu metu,laiku ir vieta hmmm idomu.... g.gif tai pasirinkom BC
O foto tiek tikrai nekainuoja,man idomu kiek pas mus viesbutyje kainuos,bet pasiskaicius kaip kitiems buvo tai iseidavo apie 1000lt berods jei neklystu,tai skaitau neblogai cool.gif
Atsakyti
smile.gif malonu kad atraset as cia pas jus skaiciau pas viena forumiete kad ji suplojo apie 5000 vien foto ....tai galvojau siaubas g.gif jamaika ir man patinka tik tolokai jau labai skristi nesu skridusi tai bijau to tolumo,...top travel tikrai siulo brangiai..... doh.gif o jei sakei foto tik tukstantis tai dar gerai. smile.gif nebezavi lietuvoj vestuves norisi kazko egzotisko reiks pasidomet ta baltic cliper agentura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 05 09, 18:52)
Na as suknele veziausi ant pakabas tam spec.maise perlenkata per puse, o lektuve man ja pakabino piloto spintoje  bigsmile.gif

Oho! pasiseke jums cia su piloto spinta thumbup.gif

QUOTE(panele_roze @ 2009 05 09, 20:19)
sveikos va ir mes nutarem tuoktis uzsienyje bet as ziuriu jus visos imt jamaika?kodel?man pasirode ten brangokai....siulo ir sri lanka visai neblogas paketas ant drambliu ir tt visa ceremonija gal ten nelabai kas?mes nebezinom kur cia geriau ziurejom per top travel  g.gif gal kas padetu?nebezinom ka daryt  biggrin.gif o kad uzsieny tuoktis apsisprendem skaiciau kad jamaikoj foto 5000 lt ab spurdas

Musu keliones paieskos irgi prasidejo nuo vienos pasaulio dalies, o uzbaigem visai kita biggrin.gif Vienoj agenturoj mums labai kiso Graikija, arba Kipra... na bet visu pirma kaina kazkodel aukstesne nei karibuose g.gif visu antra jau esam ten buve, o visu trecia - pagalvojom, kad jei jau skristi, tai skristi i toki krasta kur ne kasdien gali atsidurti, o tik ypatinga proga drinks_cheers.gif Del sri lankos tiesa sakant nieko nezinau rolleyes.gif , gal ir idomu butu. Jei nuodugniai viska patys tyrinesit ir ziurinesit - pamatysit visus pliusus ir minusus, ir labai greitai apsistosit ties kazkuriuo variantu smile.gif Cia ne tai kaip su vestuvines sukneles rinkimu - kuo daugiau matuojiesi, tuo maziau zinai ko nori doh.gif
Tiesa sakant mano svajoniu krastas buvo Bali... ech... negalioja ten sudaryta santuoka mums lietuvaiciams... na gal kada nors vis tiek pavyks ten pabuvoti verysad.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2009 05 10, 10:41)
ant pakabos viska prie saves turesiu,nes nenoreciau rizikuot prarasti  doh.gif tikiuos pakabins ir man piloto spintoje lotuliukas.gif  thumbup.gif  fainiiai,sako biski vistiek susiglamzo,tai reikia vonia ar dusa prigarinti labai labai ir pakabinti suknele tai ji issitiesina,niu nezinau,bet veiksminga itariu

Girdejau, kad dauguma viesbuciu turi tuos vadinamus stimerius (jie ne lygintuvai, bet pastatomi tokie ir atrodo kaip dulkiu surbliukas, bet ten karsti garai - tai toks pat karstos vonios efektas gaunasi biggrin.gif ir negadina medziagu, nes gali beveik neprilietus lyginti/garinti, gal jie ir vadinasi garintuvai, nezinau blush2.gif Tikiuosi kad toks bus ir jusu viesbutuke drinks_cheers.gif

Atsakyti
smile.gif apsisprendem kad vyksim i jamaika baltic cliper per puse pigesnes kainos negu top travel ....ir mauricijus pigiau ir tt na galu gale nusprendem reikes db nueiti del datos thumbup.gif ir ruostis.suknele as irgi desiu i maisa.ant pakabos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(panele_roze @ 2009 05 10, 18:48)
smile.gif apsisprendem kad vyksim i jamaika baltic cliper per puse pigesnes kainos negu top travel ....ir mauricijus pigiau ir tt na galu gale nusprendem reikes db nueiti del datos  thumbup.gif ir ruostis.suknele as irgi desiu i maisa.ant pakabos. rolleyes.gif

Na tai sveikinu suradus sprendima ir istojus i musu buri drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti