QUOTE(Ingute-Sausainis @ 2009 03 31, 23:24)
sveikos

as čia kaip ir naujokė

labai šiltai jūs čia bendraujat tai nutariau paguodos paiškot
...turiu aš ta pačią bėdą jau kokius keturis metus ir jau nebežinau ką daryt

prieš gerą pusmetį buvau pas daktarą tai rado ta bakterija išrašė antibijotikų ir rūkštį reguliojančių vaistų..tai kol gėriau vaistus viskas buvo gerai, bet kai nustojau po 3men vėl prasidėjo rūkštis ir skusmas dešinei pusei..

o dėl maisto tai nesvarbu ką valgau ar net nevalgau padidėjusį rūkštingumą jaučiu...pradėjau čia skaityt ir išsigandau kad gal man irgi tik viena išeitis beliko operacija
Sveika prisijungusi prie musu

Kol neisbandei visu gydymosi budu, tol apie operacija nevertetu galvoti. Pirmiausia ka reikia padaryti, tai susitvarkyti savo gyvenima, kad jame butu kuo maziau stresu. Galima pagerti raminanciu vaistuku (kad ir valerijono tabletyciu), jeigu nervu situacija bloga. Reikia isbandyti ir liaudiskas priemones - bulviu sultis, morku sultis, medu su siltu vandeniu, saltalanki, homeopatinius vaistukus. Taip pat gali vartoti ir PSI (protonu siurblio inhibitorius).
Bet gal tau tiesiog nepabaige tos bakterijos isgydyti, todel tu vel blogai jautiesi? Turi vel eiti pas gydytoja, ir sakyti, kad tau negerai.
Siaip PSI gali gerti bele kada, kada tik pasijunti blogai. Tai vadinama gydymu pagal poreiki. Mano gastro gydytojas sako, kad cia nereikia laukti ir kenteti, tik pasijunti blogai, tai ir gerk.
Nebijok tu vaistu, prie ju nepriprantama, kaip buna su raminamaisiais ar pan. Bet aisku, geriausia, kai gydyma paskiria gydytojas, tada kazkaip buna ramiau.
Pabandyk paskaitineti visa sita tema ir dar ankstesnes temas, gal rasi atsakymu ir receptu ir galesi kazka sau pritaikyti.
Jei kas neaisku, rasyk

Visos mielai cia esancios merginos mielai pasidalins savo patirtimi
Ir dar... turi butinai valgyti, nes nevalgymas silpnina organizma ir labai kelia rugsti. Koks skirtumas, ar valgai ar nevalgai, bet vis tiek blogai jautiesi. Tai geriau jau valgyti

Tik aisku, nevalgyk neleistinu produktu (rukytu, keptu, marinuotu, metos, cesnaku, zaliu svogunu, negerk kavos, stiprios arbatos ir kt.).