Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(3vil @ 2009 09 11, 23:42)
Na ką, ir mes į Portugaliją ruošiamės smile.gif  Toks klausimas kilo - ar nuomotis ir važinėti ten tinka lietuviškos vairuotojo teisės senesnio pavyzdžio, 2002?

Š.m.balandžio mėn. važinėjomės ten su seno pavyzdžio teisėmis - neužkliuvo. Tiesa, mašiną nuomavomės Ispanijoje.
Atsakyti
sveiki,
ruosiames liepa i portugalija skristi iki lagoso ir ten nuomuotis vila savaitelei.gal kas jau susidure su pan situacija ir gali patart kaip is kur skist pigiausia? gal kas turi kokiu linkuapie lankytinas vietas ar vilu nuoma ?

isanksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 02, 18:14)
Tokių pigių bilietukų iš Kauno per Frankfurtą į Porto tik 32 eurai dviems į priekį ir tiek pat atgal  bigsmile.gif Bet ar lapkričio vidury dar bus nelabai ten šalta ax.gif

As buvau pernai lapkricio vidury.Rytas ir vakaras salti, diena kaitinomes pliaze, maudemes.

Zinau labai thumbup.gif puslapiuka kelionems planuoti. thumbup.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2009 10 02, 19:56)
As buvau pernai lapkricio vidury.Rytas ir vakaras salti, diena kaitinomes pliaze, maudemes.

Zinau labai  thumbup.gif  puslapiuka kelionems planuoti.  thumbup.gif
My Webpage

Skaičiau tavo įspūdžius, bet kažkaip užsifiksavo , kad važiavai spalį g.gif Pasakojimas ir vaizdai tai thumbup.gif . Nors kelionių sąraše Nr. 1 Norvegija, bet antra vieta Portugalijai wub.gif Tai ir gundausi, kai tokie pigūs bilietai ax.gif Eisiu dar kartą paskaityti...
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 02, 20:27)
Skaičiau tavo įspūdžius, bet kažkaip užsifiksavo , kad važiavai spalį g.gif Pasakojimas ir vaizdai tai thumbup.gif . Nors kelionių sąraše Nr. 1 Norvegija, bet antra vieta Portugalijai wub.gif Tai ir gundausi, kai tokie pigūs bilietai ax.gif Eisiu dar kartą paskaityti...

Dekui. ax.gif Sikart griztam i PT spalio pabaigoje(lankysim ir Gibraltara ir dali Andaluzijos). Norvegija,Islandija, Suomijos Alandu salos irgi mano favorites, bet...Finansai kol kas tikrai neleidzia i tokias brangias salis vaziuoti. verysad.gif

p.s. as nesu dideliu karsciu megeja, pvz LT man idealus oras-22-25 laipsniai silumos.PT diena lapkriti buvo panasiai, popiet pakyla vejas, man prireikdavo rudenines striukytes, tada iki vidurnakcio prie Atlanto vakarodavom.Bet baseinai nespedavo isilti, budavo ne >18 silumos.
Atsakyti
Pirma karta Portugalijoje buvau birzelio gale ir isimylejau sia sali! Buvome praia da rocha, o ketvirtadieni vel skrendam, tik si karta vaziuosim iki albufeira,tai laukiu nesulaukiu! Dar ir oras turetu mums visai neblogas buti,tai tada isvis gerai bus. Praejusi karta mes nuomavomes masina,tai labai daug graziu vietu pamatem. LABAI patiko Sagres!
[attachmentid=185530]
Papildyta:
[attachmentid=185531]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 05 spalio 2009 - 11:42
Ką tik grįžom iš PT. Ten palikom panašius orus kaip LT. Paskutines tris dienas lijo beveik be sustojimo, tik temperatūra šiltesnė apie 18 - 20. Spalio pirmom dienom ilsėjomis prie vandenyno Vimeire, tai man gal jau ir per šalta buvo, nors aš karščių nemėgstu, stipriai vėjuota ir dideli rūkai. Kai apsidirbsiu, aprašysiu įspūdžius, bet jei kas turi karštų klausimų - prašom rašyt į až, gal ką padėsiu.
Pietuose (Algarvėje) nebuvome.
O apskritai, tai patiko, bet vargu ar kada grįšiu.
Buvom 15 dienų, apvažiavom beveik visas svarbiausias vietas (išskyrus pietus).
Atsakyti
savo laiku man buvo įdomu kaip su mašinų nuoma portugalijoje, tai pasakoju savo patirtį 4u.gif ėmėm mašinas pas budget - imant mašiną ir nedraudžiant ją papildomu CDW draudimu (10 eurų/dieną), frančizė yra 900 eurų, kuriuos įšaldo kreditinėje, o imant CDW, frančizė yra 100 eurų mašinai ir 200 ratams, juos taip pat įšaldo... be jokios atsakomybės pas juos draudimo nėra...

vieną mašiną draudėm, kitą - ne, ir spėkit, kuriai per kelionė kliuvo doh.gif aišku, kad draustai... bet susitvarkėm taip, kad budget'as nieko nepastebėjo blush2.gif
Atsakyti
Mes taip pat ėmėm per Budget su CDW. Mitsubishi Colt 14 dienų kainavo 311 eur, o CDW draudimas 140 eur, įvykių neturėjome. Priduodant beveik netikrino.
Atsakyti
O grynųjų ar daug vežatės, ar nėra problemos atsiskaityti kortele-už auto nuomą, už nakvynes, už maistą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 10 11, 19:22)
O grynųjų ar daug vežatės, ar nėra problemos atsiskaityti kortele-už auto nuomą, už nakvynes, už maistą ir pan.

tai kortelės eina visur kaip ir pas mus (parduotuvės, degalinės...), tik jei nakvynę imsit iš žmonių, tai, savaime aišku, reikės mokėt grynais
Atsakyti
Na as katik grizau is Portugalijos. Buvome pietuose,tai oras buvo labai geras, tikrai ne ka prasciau negu kai buvome vasara. Diena visada buvo apie 28, tik vakare vejas pakildavo ir siek tiek vesiau budavo,bet siaip tao thumbup.gif Planuojam pavasari trecia karta vaziuot biggrin.gif
Atsakyti