Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

Siuo metu esu Portugalijoje, jau 4 karta. Tai viena is mano mylimiausiu saliu. Ir gamta ir maistas ir zmones ir klimatas thumbup.gif Dabar esu netoli Porto, anksciau buvau Lisabonoje, Faro. Vis tik siaurine Portugalija man labiau prie sirdies, nes pietuose per daug turistu ax.gif
Atsakyti
Mes nuomavomes masina internetu per www.autoeurope.com, mokejom uz 14 d. apie 210 svaru. Teko palikti uzstata (kreditineje korteleje laike) apie 1000 euru. Grazinus masina, patikrino, ar pilnas bakas, ir vsio, daugiau nieko neziurejo.

Nezinau, kaip Jums, bet man vienas geriausiu dalyku Portugalijoje buvo espresso kava ir pyrageliai smile.gif Nors siaip maistas nepadare jokio ispudzio.

Buvo klausimas del vaziavimo per agentura. Mano patarimas butu vaziuoti tik savarankiskai, ypac jei domina poilsine kelione. Jei sugebat Supermama naudotis, tikrai sugebesit ir bilietus nusipirkt, ir viesbucius uzsisakyti. O daugiau juk nieko nereikia. Bus ir pigiau, ir idomiau rolleyes.gif
Atsakyti
Gal žinote kada Algarvėje vyksta smėlio skilptūrų festivalis?

Jau radau vieną aprašymą
http://www.algarve-b...fiesa-2009.html
Tai pasirodo už 8 eurus galimą visą dieną tas grožybes tyrinėti, ir vyksta fiesta nuo pavasario iki rudens thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2009 11 08, 18:45)
Gal žinote kada Algarvėje vyksta smėlio skilptūrų festivalis?

Mes su vyru buvome toje smelio skulpturu fiestoje, visa diena butu tikrai per ilgai, uzteko gal 1,5val, maximum.
Vyksta kasmet, jei neklystu, nuo geguzes galo iki spalio galo.
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 11 11, 19:59)
Mes su vyru buvome toje smelio skulpturu fiestoje, visa diena butu tikrai per ilgai, uzteko gal 1,5val, maximum.
Vyksta kasmet, jei neklystu, nuo geguzes galo iki spalio galo.

Faina yra tai, kad gali pavaikščioti po tą smėlio skulptūrų pasaulį kiek nori, išeiti ir vėl sugrįžti, nes bilietas suteikia tam teisę visai dienai. Jau išsiaiškinau, kad kasmet nuo gegužės 22 iki spalio 22, tik temos skiriasi smile.gif
Atsakyti
Portugalijoje buvome pernai. thumbup.gif thumbup.gif Grazu .. wub.gif maistas wub.gif zmones wub.gif Buvome netoli Porto.. Dabar mastom apie surfongo stovyklas. Gal kas buve? Pasidalinkit ispudziais.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2009 11 14, 05:37)
Portugalijoje buvome pernai.  thumbup.gif  thumbup.gif  Grazu ..  wub.gif  maistas  wub.gif  zmones  wub.gif  Buvome netoli Porto.. Dabar mastom apie surfongo stovyklas. Gal kas buve? Pasidalinkit ispudziais..  ax.gif  4u.gif

Spali buvom Portugalijoj - man irgi super smile.gif Teko pavezeti porele is Skotijos - jie butent ir buvo toje surfingo stovykloje. Toje stovykloje jie dirbo savanoriais (kazkokie valymo darbai), o uz tai gavo apgyvendinima ir surfingo pamoku. Sake, patiko, bangos geros, Skotijoje tokiu neturi smile.gif Musu toks uzsiemimas netraukia, tai detaliu neklausinejom.
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti info, kur nebrangiai (iki 40 eurų už dvivietį) netoli Lisabonos (nuo šiaurinės Portugalijos pusės) apsistoti nakvynei. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 01 04, 12:48)
Gal kas gali pasidalinti info, kur nebrangiai (iki 40 eurų už dvivietį) netoli Lisabonos (nuo šiaurinės Portugalijos pusės) apsistoti nakvynei. ax.gif

as kaip gyvenau portugalijoja 5m.tai as zinau pacioja lisabonje penciauna.uz30euro.
Atsakyti
QUOTE(virgante @ 2010 02 02, 16:44)
as kaip gyvenau portugalijoja 5m.tai as zinau pacioja lisabonje penciauna.uz30euro.

Ačiū 4u.gif , jau rezervavom Estoril
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2009 10 28, 21:32)
mes nuomavomės be kreditinės ir nors ją ir turėjom, niekur nepateikinėjom. vyras yra susidūręs, kai nuomavosi su kreditine, ir grįžęs po mėnesio pamatė nuskaitymą už kažkokius defektus. ilgai teko tampytis ir aiškintis, kol pinigus grąžino. tad dabar perkamės draudimą ir jokių kreditinės duomenų neduodam. tą patį ir kitiems patariu  4u.gif
tiesa, mes guerine palikdavom 100 eurų depozitą, kurį paskui grąžindavo. tai neva depozitas kurui, nes duodavo pilną baką, ir tokį pat turėdavom grąžinti. jokių depozitų ar įšaldymų už ratus ar dar ką, nepasitaikė (bet tai čia gal kad neturėjo nuo ko šaldyt, mes nuomose griežtai tik grynais pinigais atsiskaitinėjom)

mes taip pat nuomavomes jokiu korteliu.niekas nieko neminejo net ir neprase ir be jokio uzstato.190eur,savaitei.kai grazinom,masina apziurinejo,spidometra uzsirase pries iduodant ir grazinus.o siaip be problemu
Papildyta:
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 27, 17:57)
Merginos, o per kokią agentūrą važiavote į Portugaliją? Dabar nemačiau, kad kažkas siūlytų keliones į šią šalį.

patariu vaziuokit savarankiskai,tikrai daug pinigu sutaupysit.ir neuzsisakinekit viesbuciu is anksto,nes vietoj gali daug pigiau rast ir nuolaidos issireikalaut.aisku tai negalioja sezono metu
Atsakyti
QUOTE(krisxta @ 2010 02 23, 02:46)

.ir neuzsisakinekit viesbuciu is anksto,nes vietoj gali daug pigiau rast ir nuolaidos issireikalaut.aisku tai negalioja sezono metu

As du kartus buvau PT, pirma karta kelias nakvynes ieskojausi vietoje.Kosmaras doh.gif Daug viesbuciu neveike, kainos buvo didesnes nei internetu uzsisakant.Antra karta visas nakvynes namuose uzzsisakiau. ax.gif
Drauge vezesi laptopa ir nakvyne uzsisakydavo is vakaro internetu, tuomet kainas neblogas gaudavo. thumbup.gif Beje, praktiskai visuose TIC yra internetas.
Atsakyti