Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

Taip taip, Frankfurt hahn, skrendam su ryanair'u. Aš matau, kad visi skridot į Porto 9.30, mūsų lėktuvas 6.30 ir kaip aš suprantu skrydžio laikas čia jau pagal vietos laiką.

Skrendam su vaikais ir niekaip neapsisprendžiu dėl B&B - ar aš pažadinsiu vaikus 4.30, jei paguldysiu juos 1val? Dar aprengt, nusitįst iki oro uosto... Bet vietoj beveik 6ias valandas trintis irgi nesąmonė... unsure.gif Man tai nemažas galvosūkis...
Atsakyti
Ar tikrai teisybe, kad Air Baltic aviakompanija atšaukė skrydžius iš Vilniau į Milaną, Miuncheną ir Stokholmą? jei taip, tai men teks pasikoreguot kelione atgal is Portugalijos? Tiksliai nezinau, nuo kada, bet gavau tokia zinute i pasta nuo kompanjono, kuris tvarko visus reikalus ir uz mane, ir uz save....

Gal zinote kas nors tiksliai? Musu kelione geguzes 23-28.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 04 18, 15:30)
Taip taip, Frankfurt hahn, skrendam su ryanair'u. Aš matau, kad visi skridot į Porto 9.30, mūsų lėktuvas 6.30 ir kaip aš suprantu skrydžio laikas čia jau pagal vietos laiką.

Skrendam su vaikais ir niekaip neapsisprendžiu dėl B&B - ar aš pažadinsiu vaikus 4.30, jei paguldysiu juos 1val? Dar aprengt, nusitįst iki oro uosto... Bet vietoj beveik 6ias valandas trintis irgi nesąmonė...  unsure.gif Man tai nemažas galvosūkis...

Vaikai 6 ir 2 metu? g.gif Su tokiais mazais vaikais nakti aerouoste neleidziama nakvoti.

As tai be jokiu abejoniu imciau nakvyne.Realu, kad lovose busit 24val.Ir jei skrendant be bagazo, aerouoste pakanka buti 5.30. 5 valandos kokybisko miego.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 18 balandžio 2009 - 18:46
QUOTE(roka @ 2009 04 18, 15:30)

Skrendam su vaikais ir niekaip neapsisprendžiu dėl B&B - ar aš pažadinsiu vaikus 4.30, jei paguldysiu juos 1val? Dar aprengt, nusitįst iki oro uosto... Bet vietoj beveik 6ias valandas trintis irgi nesąmonė...  unsure.gif Man tai nemažas galvosūkis...

Mes irgi isigijom bilietus i Porto ax.gif
Skrydis is Frankfurto 6:30, mes be vaiku ,tai kolkas manau ,kad viesbucio
neimsim schmoll.gif

Bandau po truputi deliotis marsruta, tai labai panasus i caca* gaunasi bigsmile.gif
Nuo Porto vaziuosim pakrante tik iki Lisabonos, pieciau - ne schmoll.gif
Bet norim aplankyti ir Tomar , cia jau MB svaigsta del visokiu piliu smile.gif

Na ir siaip galva pilna visokiu minciu ,reikia viska ramiai susidelioti cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2009 04 20, 08:36)
Mes skrendam  06.17-24  Iki to laiko sulauksim ir jusu ispudziu  biggrin.gif
Tai va ir as bijau per daug prisiplanuoti ,o paskui nespeti  doh.gif  Atstumai tarp
miesteliu atrodo nedideli , bet ar pakrantes keliais jie greitai pasiekiami  g.gif
Pvz. jus nuo viesbucio Sana Ritoj iki Sintros per kiek laiko nuvykot ?  mastau.gif

siaip tai mums tomtom'as (GPS) pakankamai tiksliai laika vaziavimo pasakydavo (jei vaziuodavom greitkeliu, tai siek tiek greiciau nuvaziuodavom pati kelia, tuo kompensuodavom parukymus-pasisiojimus ). bet daug apzioti nerekomenduociau... nes pvz mes apziojom per daug. tada jau gaunasi lekimas... o jei dar geras oras bus, tai norisi ir pliaze paguleti ir pvz papietauti be sazines grauzimo... ir i nakvojimo miesteli nuvaziuoti ne gilioje tamsoje... ir pvz vien sintrai ramiai apziureti reiktu kokiu poros dienu, o mes turejom tik pusdieni sad.gif
o pakrantej, tai mes ant toooookio vieno keliuko buvom uzsirove.... kad jau net lietuvoj tokiu nedaug yra...
ir tas kelias pajuriu, bent jau kuriuo mes vaziavom, buvo ne visai pajuriu... kad pamatytum vandeni turi nusukti link vandens...
Atsakyti
klausimas toms, kurios skrenda Kaunas-Frankfurtas-Porto, be abejo atskrenda kazkur 23 val, isskrenda 6.30.
susiradau ir as tokius bilietus, klaikiai nebrangius. persedimu nebijau, taip skridau jau i Portugalija Ryga-Londonas-Porto, 6 valandas leidau oro uoste.
dabar ir klausimas - atejo iki manes pletkai, kad Frankfurto-Hahno oro uoste NEGALIMA NAKVOT??? blink.gif ta prasme sedet ramiai ant suoliuko iki skrydzio? neva tai nera naktiniu skyrdziu, oro uostas uzdaromas ir visi isvejami. nes checkintis i hoteli visiskai neapsimoka, tai sudvejojom su vyru baisiai ka cia bedaryt.

PS nezinau kaip situacija dabar, bet pries 4 metus nakvyne Portugalijoj pigiausia - pensionuose, esam rade uz vos 10 euriuku zmogui, visokiuose senoviniuose hoteliuose ar pas bobulencijas. aisku nulis pusryciu ir gali but, kad neispudingai vanduo begs duse arba koks vabalelis praleks grindim, bet jie dazniausiai, kaip bebutu keista, yra paciam centre, senamiesty, prie kokios nors pagrindines katedros ir pan. dar geras dalykas kempingupose esantys bungalai.

sekmes visiems keliaujantiems, lauksiu komentaro apie ta Frankfurto Hahno oro uosta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Koper @ 2009 04 22, 14:56)
PS nezinau kaip situacija dabar, bet pries 4 metus nakvyne Portugalijoj pigiausia - pensionuose, esam rade uz vos 10 euriuku zmogui, visokiuose senoviniuose hoteliuose ar pas bobulencijas. aisku nulis pusryciu ir gali but, kad neispudingai vanduo begs duse arba koks vabalelis praleks grindim, bet jie dazniausiai, kaip bebutu keista, yra paciam centre, senamiesty, prie kokios nors pagrindines katedros ir pan. dar geras dalykas kempingupose esantys bungalai.

o kur tu pigiai gyvenai, kuriuose miestuose?? Gal gali kokiu nuorodu duoti del tos pigios nakvynes, kur jos ieskoti, etc? ax.gif

P.S. gavau ir as bilietus, ne pacius pigiausius nes be nakvynes oro uoste, bet i prieki per londona, atgal per frankfurta, be bagazo su priority in total : 668 Lt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianita: 28 balandžio 2009 - 22:43

Pora klausimu patyrusioms keliautojoms biggrin.gif :

1. I Porto atvykstam ryte. Ar galima viesbutyje pasideti lagamina ,kad jo nesitampyti,nes daugelyje viesbuciu priima nuo 14val. ?

2. Nuomojantis auto rodo atsiemimo vieta arba oro uosta,arba ju ofisa mieste.
Kaip uzsisakyti ,kad auto atvarytu iki viesbucio ? mastau.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2009 05 06, 13:39)
Pora klausimu patyrusioms keliautojoms  biggrin.gif :

1. I Porto atvykstam ryte. Ar galima viesbutyje pasideti lagamina ,kad jo nesitampyti,nes daugelyje  viesbuciu priima nuo 14val. ?

2. Nuomojantis auto rodo atsiemimo vieta arba oro uosta,arba ju ofisa mieste.
Kaip uzsisakyti ,kad auto atvarytu iki viesbucio ?  mastau.gif

Aciu  4u.gif

1. del lagaminų reiktų paklausti pačio viešbučio.
2. https://www.economyc...om/Default.aspx nuomotis per cia.
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2009 05 06, 13:39)
Pora klausimu patyrusioms keliautojoms  biggrin.gif :

1. I Porto atvykstam ryte. Ar galima viesbutyje pasideti lagamina ,kad jo nesitampyti,nes daugelyje  viesbuciu priima nuo 14val. ?
Aciu  4u.gif

Kiek teko keliauti, visur leido pasilikti lagaminą viešbuty, jei atvyksti ankščiau negu galima registruotis į viešbutį. Ir yra buvę netgi taip, kad kambarys jau yra atlaisvintas, sutvarkytas ir galima iš karto į jį eiti. Kai buvau Prahoj, atvykau į viešbutį apie 9 val ir iš karto galėjau eiti į kambarį. 4u.gif
Atsakyti

O mes bilietus uzsisakem uz 764 lt. bigsmile.gif
Cia dviem , su vienu registruotu lagaminu

taip pat dziaugiames gera kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aloka @ 2009 05 08, 16:00)
O mes bilietus uzsisakem uz 764 lt.  bigsmile.gif
Cia dviem , su vienu registruotu lagaminu

taip pat dziaugiames gera kaina  thumbup.gif

tai tikrai pigiai, nes jums vien lagaminas turejo apie 200 lt kainuoti (4 check-in).. as buciau pigiau gavusi, jei is anksto, bet tik vakar patvirtino atostogas doh.gif

pasidalinkite pigesnio apsistojimo Porto, Lisabonos miestuose!!
Atsakyti