QUOTE(Domicele @ 2009 08 20, 12:55)
papasakok kaip kovojai?
nes mes iš poliklinikos kaip pernai jau negavom, tipo neturi lesu, bandykit per ligonine. Tai gulames kita sav i neurologini. bet paskambinau gydytojai, toji irgi pareiske, kad neturi jie kelialapiu, tai vat ir nezinau kaip cia dabar bus....
Mums irgi visi tik aiskino nera kelalapiu,tipo gydytojam is ligoniu kasu ateina rastai,kad nesiuntinekit zmoniu nes ne finansuos.Gal jei buciau gydytojams kysene uzkimsus pinigais kitaip butu kalbeje,bet mes nesisvaistom litais.Jau buvau praradus vilti,kad tikrai nebegausim.O kai gulejom raidos centre mums pasake kad tikrai priklauso ir eikit kalbetis.Tada vel uzsispyriau ir vel per gydytojus,neurologe vistiek nedave,nes duoda tik su VCP taip pareiske,vaiko gydytoja irgi nusisuko,tada bandziau vilti per pulmonologe,nes turim bronchu astma.I ligonine nesigulem,o pulmonologe liepe nueiti i 3poliklinika pas rebilotologo,kad paskirtu proceduru,poto tipo nepagereja ir reikalingas sveikata grazinimo gydymas.Taciau viskas pavyko tiesiog puikiai ir neplanuotai.Pas rebilotologo eile buvo tik siam 5dieniui,mums jau pervelu,Tad tiesiai ejau i poliklinik praeita savaite,ir netycia tarpdury mus pasitiko rebilitacijos vedejas,as jam pasakiau padeti visa,jis pasikviete i savo kabineta,sako matau kad turit daug problemu,jums bus sunku i proceduras vaiksciot,tai jis sutvarke mums viska taip kad nebereikejo niekur eiti

gavom ta israsa is rebilitologo ir sako dabar pas gydytoja kas siuncia i sanatorija.Geras galvoju,cia tai mums pasiseke.Ir beje jokio kysio nedaviau,nuejau isvis su tuscia pinigine,nes galvojau kad pas moters rebilotologes pakliusim,tai saldainiu deze pasiemiau.Taiva tada pas pulmonologes ir ji mums dave pazyma kelalapiui gauti,snd jau ir ligoniu kasose buvau,jau pasiruose vaziuoti,bijojau kad ligoniu kasose nepasakytu,kad nefinansuos nera lesu,bet buvau pasuosus kovoti,vis vaiko ligos istorija pasiemus buciau padrebus i akis,bet nei zodzio,viskas pasiseke gerai.