atsiinciau tau fotke savo

QUOTE(Domicele @ 2009 08 20, 15:26)
Aciu gavau

Gal kas is mamyciu nesenai kreipesi del lengvatines paskolos bustui isigyt?
gal kas galetu trumpai papasakoti,ar pavyko gauti.gal tai vadinamai krizei esant,nebeduoda paskolu?

QUOTE(vikma @ 2009 08 21, 19:24)
Gal kas is mamyciu nesenai kreipesi del lengvatines paskolos bustui isigyt?
gal kas galetu trumpai papasakoti,ar pavyko gauti.gal tai vadinamai krizei esant,nebeduoda paskolu?

Mes ėmėm prieš pat krizę, davė 20 procentų nuolaidą
man taip pat idomu ar siuo metu suteikia sia lengvata.
QUOTE(Domicele @ 2009 08 18, 14:05)
mergaites, o kas ka zinote apie paslauga vaiko nuvezimas ir parvezimas is darzelio soc. rupybos autobusiuku? galvoju gal reik susitvarkyti tuos reikalus, o jau taaaip sunku man panele nesioti ant ranku i autobusa 

gal kas zinot ar tas autobusiukas veza tik po klaipeda, nes mes vazinejam is rajono tai ar mes galim ta paslauga pasinaudot ar ne, ar dar nuo neigalumo lygio priklauso?

kaip suprantu niekas nezino
gaila

QUOTE(Deimantilija @ 2009 09 16, 09:13)
Tiksliau apie si dalyka pasiteiraukit savo seniunijoje. Jie paaiskins viska issamiai

Sveiki,gal galetumete kas nors patarti:auginu sunu visiska negalia+nuolatine slauga,jam 20metu,esu jo globeja.Ar as galiu prasyti subsidijos del auto pirkimo?
QUOTE(izabele111 @ 2009 09 17, 12:47)
Sveiki,gal galetumete kas nors patarti:auginu sunu visiska negalia+nuolatine slauga,jam 20metu,esu jo globeja.Ar as galiu prasyti subsidijos del auto pirkimo?
Jeigu nuolatinė slauga manau tikrai jums priklauso

QUOTE(vaidra @ 2009 09 17, 16:58)
tikrai priklauso....
QUOTE(munyte @ 2009 09 17, 17:30)
tikrai priklauso....
O sakykit ar reikia tureti prie nuolatines slaugos ir specialųjį lengvojo automobilio įsigijimo ir jo techninio pritaikymo išlaidų kompensacijos poreikį,ar toks nebutinas?
As suprantu kai yra CP, o mano sunus serga DaunoS.