Matai yra paprasta slauga arba priežiūra ir speciali nuolatinė slauga, būtent žodis "speciali" viską ir apsprendžia dėl auto kompensacijos,nes ten reikia skaityti tą įstatymą,o ten ir nurodoma kokia negalia turi būti su kokia slauga. O jei kas rašyk man į AŽ, nes mes ką tik susitvarkėm šitą kompensaciją ir šį mėn. jau turėtume ją atgauti

QUOTE(agutis @ 2010 02 04, 11:40)
Matai yra paprasta slauga arba priežiūra ir speciali nuolatinė slauga, būtent žodis "speciali" viską ir apsprendžia dėl auto kompensacijos,nes ten reikia skaityti tą įstatymą,o ten ir nurodoma kokia negalia turi būti su kokia slauga. O jei kas rašyk man į AŽ, nes mes ką tik susitvarkėm šitą kompensaciją ir šį mėn. jau turėtume ją atgauti 

o pasalpos pinigeliai skiriasi slaugos ir spec. slaugos?
QUOTE(Domicele @ 2010 02 04, 17:02)
o pasalpos pinigeliai skiriasi slaugos ir spec. slaugos?
taip skiriasi. uz spec slauga 700lt.
Visai pasimeciau gal galit kas padeti ? Kai skambinau i Sanatorija sake kai turesit siuntima, pasiskambinkit ir suzinosit del vietu. Gydytoja siuntima sake duos. paskambinau i sanatorija ir manes klausia jus siuntima ar kelialapi turesit? mat kelialapius jie duoda i skirtingus rajonus po kelis kiekviena menesi
nieko nebesuprantu
o ar vietu bus taip ir nepasako.

QUOTE(linele.m @ 2010 02 22, 13:57)
Visai pasimeciau gal galit kas padeti ? Kai skambinau i Sanatorija sake kai turesit siuntima, pasiskambinkit ir suzinosit del vietu. Gydytoja siuntima sake duos. paskambinau i sanatorija ir manes klausia jus siuntima ar kelialapi turesit? mat kelialapius jie duoda i skirtingus rajonus po kelis kiekviena menesi
nieko nebesuprantu
o ar vietu bus taip ir nepasako.

linele, i kokia jus vaziuojat sanatorija?
Jei i Palangos "Gintara", tai as tiesiog paskambinu, pasakau, kad noriu uzsiregistruoti, nieko manes neklausia ka turesiu, pasake kada laisva ir viskas, tiek ziniu.
kaip suprasti ar siuntima ar kelialapi

nueini pas gydytoja (mes tai gulames i ligonine) is ten lengviau dokumentus sutvarkyti, bet pernai ejom per poliklinika, gydytoja sutvarko visus dokumentus, tu nesi i ligoniu kasas, gauni kelialapi ir viskas, varai sanatorintis

Domicele,sveika,kada siemet varysi i sanatorija? As uzsirasiau rugsejo 6 dienai.Vikma kazkaip anksciau,bet savaite kartu stumdysimes

QUOTE(munyte @ 2010 02 23, 19:58)
Domicele,sveika,kada siemet varysi i sanatorija? As uzsirasiau rugsejo 6 dienai.Vikma kazkaip anksciau,bet savaite kartu stumdysimes 

munyte, labukas, simtas metu

mes uzsirasem rugpjucio 16 d. tai vistiek dar susimatysim tikiuosi

QUOTE(Domicele @ 2010 02 25, 18:16)
munyte, labukas, simtas metu

sveikute,
nu gal kelias dienytes pasimatysim.Man matai rugpjuty pats darbymetis,o nuo rugsejo pradzios jau laisviau.Nesinori moterims uzkraut savo darbu...kaip jusu sveikatos? pasiekimai? reiks i emeila parasyt,bet kol prisiversiu...net geda
QUOTE(munyte @ 2010 03 01, 10:33)
sveikute,
nu gal kelias dienytes pasimatysim.Man matai rugpjuty pats darbymetis,o nuo rugsejo pradzios jau laisviau.Nesinori moterims uzkraut savo darbu...kaip jusu sveikatos? pasiekimai? reiks i emeila parasyt,bet kol prisiversiu...net geda
Nu nors ir keleta dienu, vis gyvai pabendrausim

Siaip tai sveikatytes musu geros, pasiekimai mazais zingsneliai bet i prieki

QUOTE(Domicele @ 2010 03 01, 13:01)
Nu nors ir keleta dienu, vis gyvai pabendrausim

nu kaip smagu girdet,kad ir tais mazais zingsneliais.Musu visu atvejais tie mazi zingsneliai musu vaikams ir mums atrodo dideli.Vikmos vaikinukas MAMA pasake ir tai dziaugiames visi.Ji taip dziauges tuo jo pasakymu,kad ir man asara istrysko is laimes...faina
Labas mamos...ponios paaiskinkite man,SPECIALIOJO TRANSPORTO ISLAIDU KOMPENSACIJOS POREIKIO NUSTATYMO PAZYMA.. Kas cia per dokumentas??? guli jis man su neigalum.dokum.
ir ka su juo daryti? galioja iki 2010 08 20. aciu labai.

QUOTE(monikula28 @ 2010 03 03, 11:45)
Labas mamos...ponios paaiskinkite man,SPECIALIOJO TRANSPORTO ISLAIDU KOMPENSACIJOS POREIKIO NUSTATYMO PAZYMA.. Kas cia per dokumentas??? guli jis man su neigalum.dokum.
ir ka su juo daryti? galioja iki 2010 08 20. aciu labai. 

Galite pasinaudoti kompensacija perkant automobili....o pas jus sunki su slauga??
http://www.sodra.lt/index.php?cid=351