Įkraunama...
Įkraunama...

Kas priklauso neįgaliam vaikui?

mano 4.5 metu sunelis birzelio menesi susirgo cukriniu diabetu. gydytoja sake, kad mum paskirs vidutine negalia ir mokes po 700lt nuo dienos kada isejom is ligonines. is ligonines gryzom birzelio 29d, o komisija mum paskirta tik liepos 31d. tai kaip cia mum dabar bus? uz birzeli ir liepa niekas nepriklausys? vaikiuka auginu viena, tevas alimentu nemoka, o kompensuojamu juosteliu kiekio mum neuztenka, tenka pirkti antra tiek, o jos brangios tai pinigai praverstu, juolab, kad menesi teko prabuti biuletenyje uz kuri nekazka tegavau. ir apskritai kas mum priklausys kai jau turesim negalia? zinau, kad man bus ilgesnes atostogos ir papildoma laisva diena per menesi. dirbu kazino, tenka dazniausiai dirbti naktim, niekam neydomu, kad turiu maza ir dar serganti vaika. ar ymanoma kazkaip isvengti tu naktiniu pamainu? kai dirbu vaika priziuri mano mama, bet ji paniskai bijo leisti naktini insulina, po naktiniu miegoti diena as nelabai galiu, nes vaikas nori kad as jam vaistus suleisciau tai gal bent del to naktiniu pamainu galima butu isvengti?
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2012 07 03, 07:34)
Kaip jums baigesi su pampersais ar gavot ar ne?

Pampersu negavau,bet pasiule tada tik hiappy ir dar su didele priemoka doh.gif Na bet ka darysi.Rugseji baigiasi receptas ziuresiu ka si karta pasiulys g.gif Ar geros sausklenes Libero g.gif Ar geras sugeriamumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliuke @ 2012 08 14, 16:44)
Pampersu negavau,bet pasiule tada tik hiappy ir dar su didele priemoka doh.gif Na bet ka darysi.Rugseji baigiasi receptas ziuresiu ka si karta pasiulys  g.gif Ar geros sausklenes Libero g.gif Ar geras sugeriamumas g.gif

geros, mes naudojam ir visai patenkinti smile.gif ir daugiau telpa, nei ,,pampers''
Atsakyti
Mes irgi jau trecia menesi naudojam Libero,nes jau tiek laiko pampers negaunam. Is pradziu labai nenorejau,nes visa laika augom su pampers,o dabar sakyciau net labiau patinka smile.gif ir kaip pries tai mamyte sake,tikrai daugiau sugeria 4u.gif
Atsakyti
na va... gavom sunkų neįgalumą su pirežiūra(pagalba). anksciau turejom vidutinį. Gal kas gali pasakyti, kas mums priklauso dabar... siandien, nunešusi popierius į socialinį to užklausiua, tai nepatiko matyt mano klausimas ir nesiteikė nieko paaiskinti....prasau jūsų pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
Cia lengvatos surasytos
http://www.socmin.lt...php?-1456460543
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 08 19, 18:44)

Aciu labai... tik nesupratau, kaip ten su tom sauskelnėm, gal susidūrėt, mūsų sunki negalia su priežiūra (pagalba)
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 08 19, 19:58)
Aciu labai... tik nesupratau, kaip ten su tom sauskelnėm, gal susidūrėt, mūsų sunki negalia su priežiūra (pagalba)

Vaikuciai turintys sunkia negalia gauna 60vnt per menesi
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2012 08 19, 20:58)

Pavyzdžiui,mums išrašo pagal kodą R32(šlapimo nelaikymas),visai nekreipiant dėmesio į tai,ar sunki ar lengva negalia...
Atsakyti
QUOTE(aidesa @ 2012 09 05, 12:44)
Pavyzdžiui,mums išrašo pagal kodą R32(šlapimo nelaikymas),visai nekreipiant dėmesio į tai,ar sunki ar lengva negalia...

Tai jai vaikui yra diagnoze R32 ir jis turi lengva negale tai jam priklauso sauskelnes ar ne Nes seimos gydytoja nieko nezino. Ir jai priklauso tai kiek vnt. per menesi?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti kaip su ta autobusu nuolaida vienkartine lidinciam asmeniui Jai vaikui yra 5 metai turi lengva negalia, ar priklauso 50proc. ar 80 proc. lidinciam asmeniui ACIU
Atsakyti
aha man irgi butu aktualu jei kas paprastais zodziais,paaiskintu kaip su ta viesojo transporto lengvata 4u.gif mano zuikis turi vidut.negalia su spec.prieziura.jam tuoj 5 metukai.kai vaziuoju su juo perku viena taloneli su 80% nuolaida.o ar pasikeicia kazkas tarkim kai vaikas bus mokyklinio amziaus?o paauglys jei vistiek tebeturi pazymejima?ar visada lydinciam asmeniui uztenka pirkt bilieta su nuolaida sau tik,ar veliau jau perkami 2 su nuolaida,ar 1 pilnas vienas su nuolaida? 4u.gif 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
ir su lengva ir su vidutine lydinciam 80 proc nuolaida, jei vaikui virs 7 metu tada 2 bilietai su 80 proc 4u.gif
Atsakyti