Labas rytas mamytes,
Turiu dideli prasyma. Esu MRU studente ir atlieku baigiamaji bakalauro tyrima judejimo ir regejimo negalia turinciu vaiku saves vertinimas. Darbe noriu issiaiskinti ar skiriasi negalia turinciu vaikuciu saves vertinimas nuo vaiku be negalios ir veliau analizuojant rezultatus ivertinti kokioj srity jie jauciasi blogiausiai. Kadangi imtis gana specifine, turiu sunkumu prieinant prie judejimo negalia turinciu vaikuciu (8-13m). Reiketu uzpildyti tik viena anonimini klausimyna. Galbut jus auginate toki vaikuti arba pazistate, kas augina. Bet kokia pagalba butu labai naudinga. Kadangi nebezinau kur ieskoti, kreipiuos i jus ir tikiuos pagalbos. Lauksiu jusu AZ. Is kart labai labai aciu uz bet kokia pagalba.
QUOTE(Tabatukas @ 2012 04 13, 12:19)
Labas rytas mamytes,
Turiu dideli prasyma. Esu MRU studente ir atlieku baigiamaji bakalauro tyrima judejimo ir regejimo negalia turinciu vaiku saves vertinimas. Darbe noriu issiaiskinti ar skiriasi negalia turinciu vaikuciu saves vertinimas nuo vaiku be negalios ir veliau analizuojant rezultatus ivertinti kokioj srity jie jauciasi blogiausiai. Kadangi imtis gana specifine, turiu sunkumu prieinant prie judejimo negalia turinciu vaikuciu (8-13m). Reiketu uzpildyti tik viena anonimini klausimyna. Galbut jus auginate toki vaikuti arba pazistate, kas augina. Bet kokia pagalba butu labai naudinga. Kadangi nebezinau kur ieskoti, kreipiuos i jus ir tikiuos pagalbos. Lauksiu jusu AZ. Is kart labai labai aciu uz bet kokia pagalba.
Atsakymo negavai. Gal tokių vaikučių ir nėra
mano dukra (15 metų) turi lengvą invalidumą jau 5 metus. širdis-ilgas QT, jokių spec poreikių nėra, tik pastoviai vaistus vartot reikia. Kažkada pagooglinau, lyg neradau, kad kokios išmokos priklausytų. šiandien atsiėmiau pratęstą invalidumą ir tiesiai šviesiai buvau išvadinta DURNE, kad nesusitvarkau išmokų. Paskambinau į soc.skyrių, tai sakė, kad vaikams išmokos tik iki 7 metų priklauso.
Ar tikrai jokios piniginės išmokos nepriklauso? nes jei priklauso, o aš tiek metų pramazinau
Ar tikrai jokios piniginės išmokos nepriklauso? nes jei priklauso, o aš tiek metų pramazinau
taip uz lengva neigaluma priklauso ismoka,pasiimkite visus dokumentus kuriuos gavote is neigalumo nustatymo tarnybos ir eikite i soc.paramos skyriu,ten susitvarkysite ismoka.
Sveikutes
Gal kas susidūrėt su kompensuojamom saskelnėm
Perėjau vaistines,pasirodo ''pampers sasklenių''ne mažiau 18-27kg.nebekompensuoja
Ir iš vis pigesnes sauskelnes kompensuoja,bet nėra iš kur jų gauti,nėra tiekėjo.Vnž.liko tik ''heappy''sauskelnės,kas čia darosi nieko nesuprantu 
Man vaistinėj paaiškino,kad darė naujus įkainius gal katra susidūrėt

QUOTE(tura @ 2012 06 15, 15:08)
mano dukra (15 metų) turi lengvą invalidumą jau 5 metus. širdis-ilgas QT, jokių spec poreikių nėra, tik pastoviai vaistus vartot reikia. Kažkada pagooglinau, lyg neradau, kad kokios išmokos priklausytų. šiandien atsiėmiau pratęstą invalidumą ir tiesiai šviesiai buvau išvadinta DURNE, kad nesusitvarkau išmokų. Paskambinau į soc.skyrių, tai sakė, kad vaikams išmokos tik iki 7 metų priklauso.
turint lengva neigaluma moka 360lt kas menesi .
QUOTE(sunrise7 @ 2012 06 24, 20:51)
Kokia ismoka priklauso turint vidutini neigaluma?
be keliu litu 700

QUOTE(zirziliuke @ 2012 06 23, 11:55)
Sveikutes
Perėjau vaistines,pasirodo ''pampers sasklenių''ne mažiau 18-27kg.nebekompensuoja
Ir iš vis pigesnes sauskelnes kompensuoja,bet nėra iš kur jų gauti,nėra tiekėjo.Vnž.liko tik ''heappy''sauskelnės,kas čia darosi nieko nesuprantu 

Taip, mes irgi nerandam Pampers sauskelnių

QUOTE(milka @ 2012 06 24, 20:27)
Taip, mes irgi nerandam Pampers sauskelnių
Kaip man paaiškino, tai tiekiejai ir Ligonių kasos negali susitarti dėl kainų
Tai mes imam dabar Libero 

Bet cia su Pampers sausk. cirkai mums vaistine isaiskino kad nekompensoja susukau i ligoniu kasas paaiskino kad kompensuoja, po keliu valandu sulaukiau skambucio is tos vaistines, kad atsiprasom bet ivyko nesusipratimas, tai galit ateiti ir nusipirkti, bet dar nebuvom eisim antradieni tai tiksliau zinuosiu
Papildyta:
QUOTE(zirziliuke @ 2012 06 23, 10:55)
Sveikutes

Cia radau naujas kainas nuo birzelio 9dienos
http://www.vlk.lt/vl...age=info&id=217 pampers sausk. yra reiskias juos turi kompensuoti
QUOTE(ingulite @ 2012 06 24, 23:57)
Cia radau naujas kainas nuo birzelio 9dienos
http://www.vlk.lt/vl...age=info&id=217 pampers sausk. yra reiskias juos turi kompensuoti
AS penktadieni paskambinau i camelia vaistine pasiteirauti ,man pasake ,kad pampers sauskelnes kompensuoja tik nuo 11iki 20kg.mums per mazos

Dar sake kainyne yra ,bet pas juos kompiuteriuose nerodo,rodo kad nekompensuojamos mes imdavom 5 nr.
ingulite, parasyk kaip sekesi su sauskelnem,as ketvirtadieni vaziuosiu ,tai bent zinosiu situacija.

Gal yra žinančių kaip ištikro yra su kompensuojamom sauskelnem?