Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(Laura34 @ 2010 09 22, 11:04)
Kaina gali vieniem buti didele, kitiems gali buti maza, cia jau priklauso nuo zmogaus noru, manau.
O siaip kas bandet tusa FM, kaip jis jums?
As tai esu nerealiai patenkinta, man net apatines blakstienos sustiprejo, nebekrenta taip kaip anksciau.

Na o man tušas nelabai. Kažkaip norisi tokios ryškesnės, ekspresyvesnės tos juodos spalvos. Ir tankumo blakstienoms nelabai suteikia. Kas dėl tušo išsilaikymo ant blakstienų, tai priekaištų neturiu. Tikrai netrupa ir ilgailaikosi.
Atsakyti
Norint intensyvesnes spalvos, reikia tusa uztepti viena karta palaukti kol nudzius, tada dar karta pakartoti, vel palaukti ir trecia karta reikia tepti tik galiukus. Rezultatas patiks net inoringiausiai gerbejai. smile.gif Taip aiskino per seminara ir pati isbandziau, likau patenkinta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura34 @ 2010 09 22, 20:21)
Norint intensyvesnes spalvos, reikia tusa uztepti viena karta palaukti kol nudzius, tada dar karta pakartoti, vel palaukti ir trecia karta reikia tepti tik galiukus. Rezultatas patiks net inoringiausiai gerbejai. smile.gif Taip aiskino per seminara ir pati isbandziau, likau patenkinta.  wub.gif

Dėkui už patarimą. Pati dalyvavau seminare apie FM makiažo produktus, bet kažkaip pro ausis praslydo šis patarimas blush2.gif
Atsakyti
gal galit pasakyti kurie mot kurie vyr : 150, 153, 157,163,165(cia is prabangios kolekcijos ,senos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 10 07, 21:04)
gal galit pasakyti kurie mot kurie vyr : 150, 153, 157,163,165(cia is prabangios kolekcijos ,senos)  4u.gif

mot.: 150, 163, 165
Atsakyti
o tie kiti vyr?
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 10 07, 21:19)
o tie kiti vyr?

taip
Atsakyti
Kur galima issirinkti ir nusipirkti Vilniuje FM group kvepalu?
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 29, 15:41)
Kur galima issirinkti ir nusipirkti Vilniuje FM group kvepalu?

Galima, pvz. nueiti i ofisa arba susitikti su FM konsultante mirksiukas.gif
Atsakyti
nuejau pirma karta i sios firmos pristatyma .apie produktus namu valymui daugiau kalbejo .kvepalai buvo kazkaip antram plane ,o kvepalai ar ilgai laiko ?
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 10 30, 19:05)
nuejau pirma karta i sios firmos pristatyma .apie produktus namu valymui daugiau kalbejo .kvepalai buvo kazkaip antram plane ,o kvepalai ar ilgai laiko ?

Asmeniskai man tai super ilgai laiko, ir mano draugai nesiskundzia del laikymo, visi patenkinti... thumbup.gif As pries savaite pasikvepinau viena salika eidama i miesta FM81, tai tas salikas dar siandien kvepia. Sitie kvepalai mano mylimiausi... wub.gif Super, o ir kainos visiems prieinamos.... thumbup.gif Tikrai rekomenduoju... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 10 30, 18:18)
Asmeniskai man tai super ilgai laiko, ir mano draugai nesiskundzia del laikymo, visi patenkinti... thumbup.gif As pries savaite pasikvepinau viena salika eidama i miesta FM81, tai  tas salikas dar siandien kvepia. Sitie kvepalai mano mylimiausi... wub.gif Super, o ir kainos  visiems prieinamos.... thumbup.gif Tikrai rekomenduoju... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

100% pritariu, tikrai ilgai laikosi.
Atsakyti