Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

sveikos smile.gif turiu as beveik viska is fm kosmetikos ir namu valymo priemoniu ir esu labai patenkinta , ypac tusu man labai patinka nesulibdo ir nenubyra bei gerai laikosi smile.gif beto ir kvepalai labai gerai laikosi bent man su vyru smile.gif
Atsakyti
kvepalai man ir super. tikrai gerai laiko : Patenkinta esu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki visi, kad nesimaisytu cia zmoniu nuomones apie fm group produkcija ir platintoju pasisplepejimai tarpusavyje darbo reikalais, siulau fm platintojams prisijungti cia : http://www.supermama...;#entry37987685

cia galime vieni kitu klausti kas susije su informacija, reikalinga distributoriams, patarimai, pasiulymai, naujienos ir visa kita... Tad labai laukima jusu ten... 4u.gif
taip bus geriau visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytexxl: 24 birželio 2010 - 11:05
Atidave mama a la Lacoste Pour femme kvepalus, na,maniau,kambarius kvepinsiu biggrin.gif vietoj oro gaiviklio. Tai is pradziu pasipurskus kvapas tikrai pasirode toks,koks ir originalus. Laikosi nei labai gerai,nei blogai, be to sis kvapas gan lengvas,o man visi lengvi trumpiau laikosi ,nei saldesni,sunkesni,taigi visumoj esu patenkinta siais kvepalais, bet man labiau patinka originalai su originaliom pakuotem smile.gif
Beje, ant kvepalu nera prieraso EDP ,EDT, tik parfum, tai turbut tai nera EDP?Nors mama sake,kad EDP,bet nera zenklinimo!
Atsakyti
Turiu vienus kriausinius kvepaliukus is FM (is vaisiu kolekcijos). Kvapas tai labai skanus ir gaivus, bet kvepalai laiko max 5-6 valandas, ypac jei iseinu i miesta. Bet tik vienas minusiukas o seip patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dotoku: 22 liepos 2010 - 22:58
QUOTE(Dotoku @ 2010 07 22, 22:54)
Turiu vienus kriausinius kvepaliukus is FM (is vaisiu kolekcijos). Kvapas tai labai skanus ir gaivus, bet kvepalai laiko max 5-6 valandas, ypac jei iseinu i miesta. Bet tik vienas minusiukas o seip patenkinta esu  thumbup.gif

Tai kad vaisine kolekcija yra tualetinis vanduo, nenuostabu, kad ir laiko maziau nei kvepalai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 07 23, 09:44)
Tai kad vaisine kolekcija yra tualetinis vanduo, nenuostabu, kad ir laiko maziau nei kvepalai wink.gif

kad ir tualetinis vanduo, vistiek palyginus su kitais tualetiniais laiko labai trumpai smile.gif
Atsakyti

Stai ka raso Sarmos puslapyje apie tualetini vandeni mirksiukas.gif

http://www.sarma.lt/....php/pageid/209

Tualetinis vanduo
Jo sudėtyje yra iki 6 proc. aromatinių medžiagų. Tualetinį vandenį geriausiai naudoti dieną, nes jame mažesnė aromatinių medžiagų koncentracija. Jų kvapas išsilaiko 3–6 val., tačiau kvepalų gamintojai išpilsto juos ir mažais kiekiais, todėl nedidelį tualetinio vandens buteliuką galima visada nešiotis rankinėje. Gaivus tualetinio vandens kvapas dažniausiai būna silpnas ir greitai išgaruoja, tad jį galima keisti kvapiuoju tualetiniu vandeniu, bet ne kvepalais.

taigi 5-6 val. yra visai normalus laikas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dotoku @ 2010 07 23, 09:19)
kad ir tualetinis vanduo, vistiek palyginus su kitais tualetiniais laiko labai trumpai smile.gif

Nesiginčysiu, bet ir kvepalai skirtingai laiko, priklauso nuo aromato ir dar daug kitų dalykų, kurie ne tik nuo kvepalų priklauso. Tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2010 07 23, 11:25)
Nesiginčysiu, bet ir kvepalai skirtingai laiko, priklauso nuo aromato ir dar daug kitų dalykų, kurie ne tik nuo kvepalų priklauso. Tai va smile.gif

As irgi nesigincysiu, bet kiek as esu turejusi ivairiu aromatu kvepalu ar tualetinio vandens sis laike prasciausiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Apsiprekinom kvepalais mes su MB. Pas mane 256 kvapas, o pas MB kažkoks iš prabangios kolekcijos. thumbup.gif Liuks kvepaliukai. Ir abiejų stebėtinai ilgai laiko kvapai. Jei MB ryte pasikvėpina, tai dar vėlai vakare jaučiasi blink.gif
Aš pirma maniau, jog manieji trumpiau laiko kvepalai, nes nė velnio neužuodžiu. Bet pasirodo klydau, kai bandžiau po kelių valandų vėl pasikvėpint MB sustabdė, nes sakė, tada per tris kilometrus kvepėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uoslė priprato prie kvepalų. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas,

gal kas uoste mot. 310 ir 312? koks kvapas,ar skanus,koks skanesnis? Ir dar domina vyr. 224 ir 225. neturiu meginuku,tai nezinau. blush2.gif
Atsakyti