Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Gal kas turi Escados Magnetism analogą arba DKNY Be delicious (žalią obuoliuką). ar gerai laiko, panašus kvapas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 01 04, 18:56)
Gal kas turi Escados Magnetism analogą arba DKNY Be delicious (žalią obuoliuką). ar gerai laiko, panašus kvapas?  4u.gif

Taip, yra. Parasysiu i az.smile.gif
Atsakyti
O gal kur nors skelbiamas visas kvepalų ir analogų numeriukų sąrašas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 01 05, 14:57)
O gal kur nors skelbiamas visas kvepalų ir analogų numeriukų sąrašas ax.gif

Sveiki, parasykite i AZ el. pasto ardesa, atsiusiu atitikmenu kataloga wink.gif
Atsakyti
Mergaites,kaip padaryti,jog nuo užsakymo nenuimtu sukauptos premijos litais?
Na pvz susikaupi 3 % ir ten buna koki 8.56Lt ir paskui kai darau uzsakyma tai pastoviai juos nuraso ,o kai kurjeriui pinigus buni paruoses tai buni paruoses pagal kainininko kainas, tai pvz turi moket 325Lt o moki 318.38Lt blink.gif
Ir kurjeris pyksta ,jog lygiai negaliu susimoketi.
Tai kaip elgiates? Patarkit,galit ir i az.
blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2011 01 19, 07:49)
Mergaites,kaip padaryti,jog nuo užsakymo nenuimtu sukauptos premijos litais?
Na pvz susikaupi 3 % ir ten buna koki 8.56Lt ir paskui kai darau uzsakyma tai pastoviai juos nuraso ,o kai kurjeriui pinigus buni paruoses tai buni paruoses pagal kainininko kainas, tai pvz turi moket 325Lt o moki 318.38Lt blink.gif
Ir kurjeris pyksta ,jog lygiai  negaliu susimoketi.
Tai kaip elgiates? Patarkit,galit ir i az.
blush2.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

Kai darai uzsakyma tiesiog paprasyk , kad premijos nenuimtu ir viskas.
Arba smulkiu turek..biggrin.gif
Atsakyti
Vyriski is FM group labai stipriai laiko, tai manau brangiausiajam dovanu kuo puikiausiai tinka. Pirkau Calvin Klein analoga tai labai panasiai kvepia. Ir laiko visa diena tikrai smile.gif
Atsakyti
Aš už tai kad FM tik kvepalus ir sugeba daryt. Jau valymo priemonės tai tikrai netikę, aš įsivaizduoju jau ir šampūnus, turbūt tokio pačio lygio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikolaitiene @ 2011 01 22, 14:20)
Aš už tai kad FM tik kvepalus ir sugeba daryt. Jau valymo priemonės tai tikrai netikę, aš įsivaizduoju jau ir šampūnus, turbūt tokio pačio lygio cool.gif

O aš kaip tik girdėjau, kad kvepalai nekokie, bet valymo priemonės super unsure.gif
Atsakyti
Pati išbandžiau, kad ir kvepalai liuks ir valymo priemonės, o ir kas pirko gyrė, gal čia kaip kam atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2011 01 22, 16:08)
Pati išbandžiau, kad ir kvepalai liuks ir valymo priemonės, o ir kas pirko gyrė, gal čia kaip kam atrodo  g.gif

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Vieniem tas gerai, kitiems kitas. Treciam vistas tinka ir patinka.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 12 12, 18:28)
4u.gif Lady Million Paco Rabanne
user posted image

gal kuri jau bandete siuos? idomu kaip laiko g.gif
Atsakyti